Zinedine Zidane valotti esirippua nuoruuteensa ja kertoi yksinkertaisista keinoista, joiden avulla hän pääsi maailman huipulle jalkapalloilijana. 

Maailman menestyneimpien ja arvostetuimpien jalkapalloilijoiden, sekä nykyisin myös valmentajien joukkioihin lukeutuva Zinedine Zidane tietää millaista omistautumista huippu-urheilu vaatii. 

Zidane taitotaso ja saavutukset ovat kannattajien tiedossa, mutta hiljattaisessa haastattelussa ranskalainen kertoi, että maineikkaan uransa ensimmäiset askeleet eivät olleet helppoja. 

– Se oli selvää minulle alusta alkaen, että halusin vain pelata jalkapalloa. Mutta minulla on vaikeuksia koulussa ja vanhempani moittivat minua. Minä tiesin varsin hyvin, että minulla ei ollut paras mahdollinen asenne, sitten eräs päivä he käskivät minua tekemään sitä, mitä minä kaikesta eniten halua, kommentoi Zidane Otron haastattelussa. 

– Jahka minulla oli vanhempien lupa, minä keskitin kaiken saavuttaakseni minkä halusin. Kun saavuin Cannesiin, minä näin ammattilaisten harjoittelevan ja sanoin itselleni, että halua tehdä tätä, muisteli Zidane. 

Ranskalainen liittyi Cannesin joukkueeseen jo 17-vuotiaana, mutta nuoresta iästä huolimatta ymmärsi, että tyhmille virheille ja vastuuttomuudelle ei ollut laisinkaan sijaa. 

– Minä nukuin hyvin, en ollut idiootti ja pyörinyt baareissa, minä join vain vettä ja venyttelin, hän paljasti. 

– Annoin kaikkeni, jotta minusta tulisi paras mahdollinen pelaaja. Minun täytyi tehdä se hinnalla millä hyvänsä. Näin minä tein vanhempani onnellisiksi, kyseessä oli minun elämästäni, mutta halusin myös tehdä heidät ylpeiksi.