Koripallon liveseuranta

Koripallo aiheinen tulospalvelu, jossa veikkaajalla on mahdollisuus seurata livescore tuloksia kaikista koripallon tärkeimmistä sarjoista. Täällä veikkaaja on todellakin niin sanotusti asian ytimessä, sillä tämän ajankohtaisemmaksi ei enää tulospalvelu voi tulla. Täällä ei tarvitse odotella tuloksia, sillä ne ovat heti välittömästi pelaajan nähtävillä. Tämä forumi onkin juuri oikea paikka sille, joka rakastaa seurata koripalloa ja kannustaa omaa suosikkijoukkuettaan täysillä tilanteessa kuin tilanteessa. Täällä veikkaaja pääsee jopa yllättymään siitä, kuinka nopeasti uusimmat tilanteet ja tulokset sivulle päivittyvät, miten runsaasti live kohteita on seurattavana ja kuinka sivusto huomio pienimmätkin niistä.

Kaiken muun hyvän lisäksi pelaaja pääsee sivulla vertailemaan hyvin kertoimia, joka selkeyttääkin vedonlyöjän veikkausten tekemistä huomattavasti. Tarjolla on niin Korisliiga, Lega A, LNB, ACB, Super Ligi, NBA, Euroliiga kuin myös Eurocup, joten valinnanvaraa riittää paremmin kuin hyvin.

Live seurannan yksi upeus on se, että se mahdollistaa katsojalle lähestulkoon kaiken tilastollisen materiaalin useista eri otteluista reaaliajassa. Veikkaaja ei pelkästään pääsee nauttimaan tuloksista ja ottelusta reaaliajassa, vaan hän saa itselleen ottelukulun, seurannan ja tämän lisäksi vielä joukkueiden heittokartat käyttöönsä.

Live seurantaa pelaaja pääsee seuramaan aina silloin kun peli on käynnissä ja tämä antaakin aivan uudenlaisen kokemuksen ja autenttisen tunteen koripallon seurantaan. Voisi jopa kuvitella että on itse hurraamassa muun kannustusjoukon mukana täyteen ahdetussa katsomossa, niin uskomattoman aito kokemus live seuranta voi parhaimmillaan olla.

Pelaaja pääsee myös seuraamaan, koti & vieras sarjataulukoita, tämän hetken kuntotaulukoita, yli/alle –taulukoita, puoliaika & lopputulosten rankit, turnauksien arvontoja, parhaita maalintekijöitä ja paljon muuta mukavaa!

Todellinen koripallofanaatikon unelmien pelikenttä, joka tarjoilee ihan kaikkea mitä innokas koripallo fani vain voi toivoa. Lähde mukaan ja tutustu tarkemmin tähän laadukkaaseen ja upeaan sivustoon joka tarjoilee tulokset reaaliajassa, sekä hurjan määrän jännitystä.


Vinkki

Koripalloa ja muita urheilulajeja voit katsoa liveseurannan avulla www.ruutu.fi/urheilu

Palaute