Mobiiliveikkaus

Mobiililaitteiden yleistymisen myötä myös mobiiliveikkaus on seurannut maailmanvalloitusta räjähdysmäisesti, ja parhaimmat vedonlyöntitoimistot ovat ottaneet tämän tietysti huomioon. Veikkaus mobiili laitteiden avulla on uskomattoman helppoa, ja sen avulla voit saada rivit sisään suoraan katsomosta, olit sitten katsomassa matsia omalta kotisohvaltasi tai ihan paikan päällä. Live vedot mobiilissa lisäävät jännityksen huumaa jokaiseen katsomoon sekä nopeat tulokset ja voiton maksut pitävät huolta, että pääset laittamaan heti seuraavan vedon sisään toisen ratkettua. Mobiilivedonlyönti on siis se tuore ’’must have’’ -juttu, sillä sen avulla voit lyödä vetoa milloin tahansa, missä tahansa.


Mobiililaitteet vedonlyönnissä

Monet varmasti muistavat ne nostalgiset ajat kun laput piti täyttää ja viedä ne ennen määräaikaa takaisin kioskille, jonka jälkeen päästiin jännittämään pelejä television ja teksti-tv:n kautta. Vedonlyönti on ottanut tämän asian kanssa melkoisen harppauksen, sillä nämä ajat ovat melkeinpä täysin ohi mobiililaitteiden tulon myötä. Nyt vetojen tekeminen onnistuu helposti mobiililaitteiden avulla sekä ottelut, tilastot ja aikataulut ovat tulleet kätesi ulottuvilla mobiililaitteesi kautta. Mobiiliveikkaus tarjoaa sen, että voit tehdä vetoja sekä tarkkanäyttöisen älypuhelimesi että suurituumaisen tablettisi avulla. Mobiilivedonlyönti viekin veikkauksen aivan uudelle tasolle, sillä pääset lyömään vetoa älylaitteesi välityksellä missä ikinä oletkin.

Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat mahdollisuuden mobiilivetoihin, ja kaikista suurimmat tarjoavat pelaajille myös erillisen vedonlyöntisovelluksen. Mallilla ei ole enää tänä päivänä niinkään väliä, sillä sivustot tarjoavat mahdollisuuden mobiilipelaamiseen kaikilla laitteilla. Suosituimmat laitteet ovat tottakai iOS-, sekä Android -käyttöjärjestelmällä varustetut mobiililaitteet, mutta myös Windowsille on saatavilla laadukkaita mobiilisivustoja. Android on näistä kolmesta kaikista suosituin, sillä sille on kehitetty tällä hetkellä jopa yli 1,3 miljoonaa sovellusta ja iOS-käyttöjärjestelmän omistama Apple seuraa ihan sen hännillä 1,2 miljoonalla sovelluksella. Windowsille ei ole kehitetty vielä lähellekään näin monia sovelluksia, kuin näille kahdelle toiselle jättiläiselle, ja Windowsille onkin tarjolla tällä hetkellä noin 500 000 applikaatiota. Näiden kaikkien laitteiden sovelluksien sekaan mahtuu kuitenkin monia eri vedonlyöntisovelluksia, joista jokainen betsaaja löytää varmasti oman suosikkinsa.


Lyö vetoja kännykällä ja tabletilla

Vedonlyönti mobiilisti on helppoa kunhan vain tietää, mistä tapahtumasta haluaa lyödä vetoa. Mobiiliveikkaus on helppoa, sillä vedonlyöntisivustot tarjoavat valtavan määrän erilaisia tapahtumia ja kerroinvalikoimaa löytyy aina suositusta kuningaslajista jalkapallosta aina jännittäviin yleisurheilukisoihin saakka. Mobiiliveikkaus onnistuu kun lyöt vetoa mobiililaitteellasi, halusit sitten tehdä sen normaalin vedonlyönnin tai vaikka live vetojen puolella.

Veikkaaminen mobiilin kautta on myös täysin ilmaista lukuunottamatta asettamaasi panosta. Operaattorisi saattaa myös veloittaa internet-maksun, mutta se riippuu täysin liittymästäsi. Parempi otteluiden seuraamiseen ja vetojen lyömiseen on, jos liittymässäsi on rajaton datankäyttöoikeus, jolloin siitä ei tarvitse huolehtia. Vedonlyöntisivustolle rekisteröityminen ja itse vetokuponkien luominen ei maksa kuitenkaan vedolyöntitoimistoilla mitään.

Suurimmalla osalla vedonlyöntisivustoista on oma mobiilisivusto tai sovellus, mikä on yksi tärkein kriteeri kehityksen mukana pysymisessä. Alalla liikkuu kuitenkin melko tarkkoja säädöksiä, joiden vuoksi vedonlyöntisivustojen applikaatioita ei löydy käyttöjärjestelmien omista kaupoista, vaan ne tulee ladata vedonlyöntitoimistojen omilta sivuilta.

Kuinka lyön vedon mobiililaitteella?

Niinkuin olemme jo aiemmin maininneet, veikkaus mobiili laitteen kautta on helppoa pienen harjoittelun kautta, ja lopulta sormet pyyhkivät kohteita kupongille aivan itsestään. Kaikki mitä tarvitset mobiiliveikkaukseen on mobiililaite ja omat aistisi vetojen varalta. Vetoja helpottamaan kannattaa ottaa myös avuksi sivusto, josta löydät tapahtumien urheilutulokset. Näiltä sivuilta voit seurata pelien tilanteita ja saada selville vaikkapa NHL tulokset tai mitkä tahansa muut pitäveto tulokset. Tällaisia sivustoja ovat muun muassa LiveScore, FlashScore sekä SofaScore. Flashscore tunnetaan suomalaisten keskuudessa myös nimellä Livetulokset.com. Näiden edellä mainittujen sivujen avulla voit saada livetulokset mobiili laitteeseesi pelien ollessa käynnissä.
  1. Luo pelitili haluamallesi vedonlyöntisivustolle. Jos tarvitset apua oikean vedonlyöntisivuston valitsemisessa, löydät lisätietoa sivustoista arvosteluistamme.
  2. Lataa sovellus tai siirry vedonlyöntisivun mobiiliversioon älypuhelimesi tai selaimesi kautta.
  3. Tee talletus ja valitse haluamasi tapahtuma ja lisää kohteet kupongille.
  4. Valitse haluamasi panos ja vahvista veto.
  5. Löydät kuponkisi vedonlyöntisovelluksen vetohistoriasta ja mahdolliset voitot maksetaan pelitilillesi heti ottelun päätyttyä.

Parhaat mobiilivedonlyöntisivut

Vedonlyöntisivustojen määrä kasvaa uskomattoman suurella vauhdilla. Oikeastaan kaikki nämä veikkaussivustot ovat laittaneet mobiilipelaamisen etusijalle ja näin myös mobiiliversioiden käyttäjäystävällisyyteen on panostettu. On kuitenkin pieniä seikkoja, joita kannattaa ottaa huomioon ennen kuin valitsee mobiilivedonlyönti sivuston itsellensä. Asioita joihin kannattaa kiinnittää huomioita ovat sivuston ulkoasu, pelaajaystävällisyys, toimivuus sekä tarjonta. Katso alta parhaat mobiilivedonlyöntisivut, joissa kertoimien löytäminen ja kuponkien tekeminen on helppoa!

 

Unibet on yksi mobiilisovelluksien testivoittajista, ja tämä sovellus on monien pelaajien suosikki. Sen freesi ulkoasu ja sujuva toimivuus on antanut monelle pelaajalle miellyttävän kokemuksen. Tästä sovelluksesta on vaikea löytää miinuspuolia, sillä se on melkein selkeämpi kuin tämän kasinon oma selainversio. Suositut pelit löytyvät helposti omien kategorioidensa takaa ja myös erikoisvetojen nappaaminen kupongille on sujuvaa ja helppoa.

 

 


Toinen mobiilisovellus, josta pelaajat pitävät erityisesti on Nordicbetin käsialaa. Tämä vedonlyöntisivusto ei tarvitse lainkaan omaa applikaatiota toimiakseen, mutta sellainen on kuitenkin saatavilla. Mobiilisivuston ulkoasu on selkeä ja miellyttävä käyttäjiä kohtaan, sillä tälläkin sivustolla jokainen peli ja tapahtuma löytyy omasta kategoriastaan ja vetohistoria löytyy pyyhkäisyn päästä.

 

 

Betway tarjoaa tyylikkään ja toimivan mobiiliversion, jossa myös vedonlyönti onnistuu sujuvasti ja voitonmaksu tapahtuu nopeasti. Betwayn vedonlyönti mobiilissa tarvitsee kuitenkin oman sovelluksensa toimiakseen mobiilissa, mutta tämän applikaation laataminen onnistuu helposti Betwayn omalta pelisivustolta selaimesta käsin.

 

 

Jos haluat lisätietoa mistä löytää parhaat mobiilivedonlyöntisivut, tutustu tarkemmin Urheiluveikkauksen arvosteluihin. Arvosteluista löydät rehelliset mielipiteet jokaisen vedonlyöntisivuston mobiiliversiosta, ja näin olet lähempänä oman suosikkisi vedonlyöntisivun löytämistä.

Veikkaustulokset ja vedot suoraan mobiililaitteeseesi

Vetojen vetäminen ja kuponkien vahvistaminen mobiililaitteella saattaa tuntua aluksi vieraalta ajatukselta, mutta muutaman kokeilukerran jälkeen mobiiliveikkaus on sellainen juttu, jota haluaa käyttää myös jatkossa. Parhaimmillaan voit tehdä vetoja paikan päällä live vedonlyönnissä eri tilanteista reaaliajassa. Veikkaus mobiili laitteiden avulla pelaajat saavat adrenaliiniruiskeen jokaiseen haluamaansa otteluun ja nopeiden voitonmaksujen ansiosta mahdolliset voitotkin ovat nostettavissa melkeinpä samantien.
Palaute