Amerikkalaisen jalkapallon (NFL) liveseuranta

Niin halutessaan pelaaja voi myös päästä seuraamaan Amerikkalaista jalkapalloa (NFL ) live streamin kautta.

Katsoja saa tilaisuuden seurata suorana lähetyksenä yli kolmeakymmentä kansallista, sekä kansainvälistä ottelua.

Tarjolla on totta kai myös NFL, CFL sekä lajin Eurooppalaiset sarjat, kuten esimerkiksi Suomen Vaahteraliiga.

Suomen Vaahteraliigassahan pelaa lukuisa joukko upeita Amerikkalaisen jalkapallon joukkueita, joiden menoa kelpaa seurata todellakin vaikka juurikin live streamin avustuksella.  Katselija voi seurata esimerkiksi Helsinki Roostersin, Seinäjoki Crocodilesin, Turku Trojansien, Wasa Wald1d Royalsin, Porvoo Butchersien, Tampere Saintsien tai Hämeenlinna Huskiesin uskomattomia otteita upeiden liveseurantapalvelujen avustuksella.

Koskaan aiemmin ei Amerikkalaisen jalkapallon seuraaminen ole ollut näin helppoa kuin se nykyään on. Netti tarjoilee katsojille upean ja ajankohtaisen katselukokemuksen, jossa pelaaja pääsee nauttimaan laajasta ja suorasta urheilulähetys tarjonnasta, jossa on kaiken lisäksi vielä esitetty selkeästi sekä otteluohjelmat, tulokset sekä kertoimet. Pelaaja saa vielä mahdollisuuden tallentaa itselleen omat suosikkinsa, sekä katsoa ottelun parhaat palat heti sen päätyttyä videokoosteelta.

Joskus aikaisemmin live stream lähetykset olivat laadultaan vähintäänkin kyseenalaisia, mutta tällä hetkellä niiden laatu on jo järjestään upeaa, joka tekeekin niiden seuraamisesta yhtä juhlaa. Lajien kuten Amerikkailainen jalkapallo kohdalla live stream lähetykset ovatkin yksi parhaista tavoista päästä seuraamaan tätä upeaa lajia säännöllisesti ja ajankohtaisesti.

Hyviä puolia seuratessa Amerikkalaisen jalkapallon livetuloksia, ovat esimerkiksi että tunnelma pelistä välittyy katsojalle aivan toisella tapaa kuin jos ottelu tulee nauhoitettuna lähetteenä televisiosta. Kertoimet ja vedonlyönti muuttuvat kaksinkerroin jännittävimmiksi ja valikoima on huimasti laajempi kuin mitä se olisi jos katselija katsoisi vain ja ainoastaan suurimpien kanavien tarjontaa lajin osalta.

Palaute