Seuranta

Urheiluveikkaus ylpeänä esittää penkkiurheilijan suosikkiosion, jossa on uskomattoman helppoa ja kätevää tarkistaa tulevat ottelut ja niiden ajankohdat. Liveseurannan avulla jokainen vedonlyöjä pysyy ajantasalla jokaisesta matsista, oli kyse sitten jääkiekosta, jalkapallosta, koripallosta, tenniksestä, tai mistä tahansa muusta urheilulajista. Päivitämme tilastomme jatkuvasti, ja näin vedonlyöjän on mahdollista pysyä kärryillä otteluista täysin reaaliajassa. Seurannan avulla on myös helppo tarkistaa otteluiden ajankohdat, live tulokset sekä muut tärkeät vetoihin liittyvät tiedot.

Urheiluveikkaus tarjoaa tuloksia tasokkailta ja luotettavilta seurantasivustoilta, ja näin varmistamme että tieto on aina aitoa ja ajankohtaista. Jalkapalloon liittyvistä tilastoista löytyy muun muassa viimeisimmät maalintekijät, punaiset kortit, maalit ja muut tärkeät tiedot. Ja mikä tärkeintä, nämä tiedot tulevat saataville täysin livenä, joten tilastoja on mahdollista päästä vilkaisemaan vaikka itse ottelun seuraaminen ei onnistuisikaan.  Lajeja  ja niiden otteluita tai muita tapahtumia löytyy maailmanlaajuisesti, joten ei ole väliä haluaako katsoja seurata tuloksia vaikkapa Hong Kongin jalkapallosta vai Suomen jääkiekosta. Tuloksia on mahdollista seurata myös muista lajeista, kuten golfista, aussi futiksesta, snookerista, sulkapallosta ja monista muista lajeista.

Vinkki

Seuranta pelastaa päivän erityisesti silloin, mikäli itse ottelun katsomiseen ei jää aikaa. Seurannan avulla pysyt mukana kaikista tapahtumista ja oman vedon voitto on vahvistettavissa vain pienellä vilkaisulla ottelun tuloksiin. Otteluita on myös mahdollista seurata näytöltä Live Streamin avulla, jossa katselijan on mahdollista nähdä ottelun kulku ja muut kohokohdat reaaliajassa. Seurannasta on myös helppo katsoa matsien alkamisajat, ja näin ottelun tai jännittävän kamppailun väliin jättäminen ei ole mahdollista vain sen takia, että et tiennyt milloin se tulee ulos teeveestä. Näin seurannan avulla on myös pelkän ottelun tuloksien seuraamisen sijaan mielettömän helppoa ottaa selvää, milloin tulee olla valmiina sohvalla popcornien kanssa! Urheiluveikkauksen tarjoaman seurannan avulla jokainen pysyy ajantasalla melkeinpä jokaisesta tapahtumasta, joita penkkiurheilun maailmassa voikaan tapahtua.

 

Palaute