Tenniksen liveseuranta


Tenniksen liveseuranta antaa pelaajalle mahdollisuuden saada itselleen autenttinen ottelukokemus, ajankohtaiset tulokset ja selkeästi esitetyt kertoimet. Tenniksen liveseuranta antaa katsojalle mahdollisuuden seurata ATP:n suurimpia turnauksia, GrandSlam turnauksia, kuten esimerkiksi Wimbledonia, Australian ja Ranskan avoimia, unohtamatta tietenkään Yhdysvaltojen  avoimia tennisturnauksia. Etuina liveseurannassa voidaan listata ainakin seuraavia asioita...

 
  • Nopeat päivitykset, niiden nopeus saattaa jopa yllättää katsojan
  • Upea valikoima eri tennisotteluita ympäri maailmaa
  • Personoitu palvelu, jossa katsoja voi valita ja tallentaa itselleen mieluisimmat pelit
  • Katsoja voi katsoa sivuilta kaikki ottelun kohokohdat, jotka kaiken lis'ksi ovat käytettävissä heti välittömästi pelin päättymisen jälkeen
  • Tarjolla tietenkin myös kaikki tenniksen lopputulokset ja maailmanlistat
  • Yhden klikkauksen päässä tieto siitä kuka kohtaa kenet seuraavassa ottelussa
 

Liveseurannan historia ulottuu niinkin kauas kuin vuoteen 1993, jolloin tehtiin kaikkien aikojen ensimmäinen live stream lähetys. Tuo lähetys mullisti koko veikkaus ja urheilumaailman, sillä siitä alkaen liveseuranta on vain kasvanut ja kehittynyt jatkuvasti. Lajina tennis on kuin tehty liveseurannalle, sillä sen nopeatempoisuus sopii streamaukseen mitä parhaiten. Katsoja saattaakin ylättyä siitä kuinka uskomattoman aidontuntuinen ja läsnäoleva liveseuranta kokemus on. Kerran sitä kokeiltuaan pelaaja haluaakin palata sen pariin yhä uudelleen ja uudelleen, sillä se antaa niin paljon enemmän ajankohtaisuutensa ansiosta katsojalle!

Nykyään live stream lähetykset ovat myös laadullisesti todella hyviä, joten siitäkään niiden seuraaminen ei voi jäädä kiinni. Joissakin tapauksissa selostukset ovat suomeksi, mutta valitettavasti tämä palvelu ei aina ole käytettävissä. Yleisempää onkin että selostus tapahtuu englanniksi.

Vinkki

Tennistä on mahdollista päästä seurailemaan reaaliaikasesti www.eurosportplayer.com - sivustolla, jota suosittelemme lämpimästi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{jumi [tennis-livetulokset]}
Palaute