mainos

Bet365 arvostelu

Brittijätti erittäin vahvalla kohdevalikoimalla

Bet365 on ollut jo monien vuosien ajan yksi näkyvimmin esillä olleista vedonlyöntiyhtiöistä, ja monet pitävätkin tätä yhtiötä juurikin sinä kaikista parhaimpana vedonvälittäjänä ihan Euroopan laajuisesti.

Tämä statuksensa Bet365 onkin saavuttanut lukemattomalla pelikohteiden valikoimallaan, johon kuuluu myös kauttaaltaan yhdet markkinoiden kilpailukykyisimmät kertoimet. Eikä sovi tietty unohtaa myöskään Bet365:n hiottua sivustoa, joka palvelee hienosti ihan jokaista vedonlyönnin pelaajatyyppiä.

Bet365 vedonlyönti

Pelikohteiden valikoima kattaa niin suuren määrän eri lajeja ja sarjoja, kuin tällaiselta peliyhtiöiden jätiltä voikin odottaa. Olikin kyseessä sitten mikä päivä tai kellonaika tahansa, löytyy Bet365:lta mittavat määrät mahdollisuuksia vetojen lyömiseen ja tilin tekemiseen käytännössä aivan jokaisen mahdollisen lajin parista.

Esillä olevien urheilulajien kirjo onkin huomattava, eli kaikkien suurimpien ja tunnetuimpien valtalajien ohella vetokohteita on tarjottuna myös niistä aivan pienimmistäkin lajeista. Ja etenkin tenniksen parista vedonlyöntikohteiden valikoima on vertaansa vailla. Mutta myös näistä pienistä lajeista löytyy pelivalintoja kaikista tunnetuimmista kohteista (ensimmäinen maalintekijä, puoliaika/täysiaika, tasoitusveto / aasialainen tasoitusveto, yli/alle ja niin edelleen).

Bet365:n pelikohde-valikoimassa ainoa heikkous onkin niin sanottujen väite-vetojen (proposition bets) nihkeä tarjonta. Näillä tarkoitetaan siis joku pelaaja saa varoituksen tai jokin toinen pelaaja tekee maalin vapaapotkusta -tyylisiä kohteita. Normaalisti tällaisia kohteita ei olekaan Bet365:llä esillä oli kyseessä sitten kuinka suuri ottelutapahtuma tahansa. Kyseessä onkin ainoa pieni heikkous, joka Bet365:n kohdevalikoimasta voidaan erotella.

Bet365 Kertoimet

Bet365 -sivustolla kertoimet ovat tarjolla lukuisiin eri pelikohteisiin siellä ensimmäisten joukossa, ja nämä kertoimet pysyvät myös useimmiten stabiilimpana muihin vedonlyöntiyhtiöihin verrattuna. Tämä kuvastaakin juuri sitä, että Bet365 luottaa selvästi omiin kertoimien laskijoihinsa, jotka ovat erikoistuneet juurikin brittiläiseen urheiluskeneen.

Palautusprosentit ovat noin 89% lukemissa pienempien urheilusarjojen ja -liigojen (Japani, Tsekki jne.) kohdalla, kun taasen palautusprosentti-huippu (n. 93%) nähdään juurikin Euroopan suurimmissa futisasrjoissa Espanjan, Englannin ja Italian kohdalla. Myös yli/alle -kohteissa palautusprosentit majailevat samassa 93 prosentin lukemissa, mutta aasialaisen tasoitusvedon pelikohteissa palautusprosentit nousevat 96-97% tasolle.

H2H-kohteita on Bet365:lla myös tarjolla laajalla skaalalla muun muassa talviurheilun, golfin ja hevosurheilun parista, joiden kertoimissa palautusprosentti pyörii suunnilleen sielä 91-92 prosentin tuntumissa.

Bet365 Live-vedonlyönti

Bet365:n live-vedonlyönti -osio lukeutuu ehdottomasti vedonlyönti-maailman vertailussa siihen parhaimpaan päähän. Live-betsattavaa löytyykin sivustolta jalkapallon ohelle muun muassa golfin, hiihdon, curlingin, hevosurheilun ja monien muiden lajien parista. Monia live-vetokohteita voi myös yhdistellä ennakkovetojen kohteisiin.

Live-vedonlyönti löytyy Bet365:llä integroituna sen verkkosivuihin, ja tämä live-puoli onkin niin selkeydeltään ja käytettävyydeltään, kuin myös tarjonnaltaan markkinoiden paras. Kaiken hyvän lisäksi Bet365 omistaa vieläpä vinot pinot lähetys-oikeuksia monien eri lajien ja sarjojen parista, joten live-streamien - eli nettilähetysten - valikoima on myös mallikas. Näitä live-streameja voikin seurata sivustolla tällä live-vedonlyönti -puolella.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Vaikka Bet365:lla edustettujen lajien ja täten myös pelikohteiden valikoima onkin mittava, on sen verkkosivusto kaikkinensa erittäin selkeä, ja navigoiminen tällä sivsutolla onkin helppoa ja nopeaa. Loogisesti koottu vedonlyöntialusta onkin ulkoasultaan mukavan yksinkertaistettu, joten kohteiden selaaminen on kätevää oli laji tai sarja sitten mikä tahansa.

Eräs heikkous Bet365 -veikkaussivulta kuitenkin löytyy, ja tämä on haku-toiminnon puuttuminen. Tämän toiminnon poissaolo voikin osaltaan hankaloittaa tiettyjen kohteiden löytämistä tästä mittavasta pelikohteiden suosta. Tämä onkin ainoa seikka, mistä Bet365:n pistetiliä voi edes jollain tapaa rokottaa.

Bet365 Mobiili

Bet365 on siis enemmän kuin toimiva vedonlyöntialusta tietokone-käyttäjille, mutta samat kehut voidaan antaa myös peliyhtiön mobiiliversiolle. Bet365:lla voikin asettaa vetoja, tehdä talletuksia ja kotiutuksia sekä katsoa myös live-stream -lähetyksiä myös mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla. Myös pelitilin avaaminen sekä asiakaspalvelun kanssa kommunikoiminen onnistuu tarvittaessa näppärästi mobiililaitteilla.

Eli oli kyseessä sitten ennakko- tai live-vetojen asettaminen, järjestelmäbetsit tai pelkkä live-urheilun seuraaminen, hoituvat näistä osa-alueista kaikki mobiilissa samanlaisella, selkeällä vedonlyöntialustalla kuin tietokonekäyttäjilläkin.

Myös mobiili-puolen kohdalla ainoa miinusmerkki Bet365:lla on samainen kuin normaalillakin sivusto-alustalla, eli haku-toiminnon puute. Peliyhtiöltä kun löytyy niin tolkuton määrä erilaisia pelikohteita monien lajien parista, olisi kunnon haku-toiminto tässä tapauksessa kuin kirsikka maittavan kakun päälle.

Maksutavat

Ja kuten sopi odottaakin, ei Bet365 -kokoisella vedonlyöntisivustolla ole pulaa erilaisten maksutapojen valikoimasta. Tarjolla onkin ne kaikki luotettavimmat, turvallisimmat ja kaiken kaikkiaan käytetyimmät maksutavat talletusten ja kotiutusten tekemiseen.

Huomaathan kuitenkin, että normaaleja vedonlyöntiyhtiöiden sääntöjä noudattaen, myös Bet365:llä kotiutukset ovat tehtävä pääsääntöisesti aina sillä samalla maksutavalla, millä pelaaja on tehnyt tuota edeltäneen talletuksenkin.

Bet365 kommentit

Bet365 tarjoaa kaikille uusille pelaajilleen 100% ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin, joka on hyödynnettävissä aina 100 euroon asti. Jos siis talletat ensimmäisellä talletuskerralla 100 euroa, pääset aloittamaan vedonlyönnin 200 euron alkukassalla.

Kierrätysvaatimukset (3x) ovat Bet365:n bonuksessa myös yhdet vedonlyönti-maailman mukavimmista.

  1. Mene Bet365:n verkkosivuille.
  2. Avaa itsellesi oma pelitili.
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi pelitilillesi. Talleta 10-100 euroa.
    - Tee tämä ensitalletus jotain muuta talletustapaa kuin NETelleria, Skrillia käyttäen.
  4. Mene talletuksen jälkeen pelitililläsi "Services" -menuun, valitse "Offers", jonka jälkeen avaa "Offers Available".
  5. Klikkaa "Claim Now" ja saat sitten bonuksen tilillesi.

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 3.00x talletus ja bonus vähimmäiskertointasolla 1,50.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 600 EUR euroa, 7 päivän kuluessa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Lisäehdot Bet365 bonus on tarjolla vain peliyhtiön uusille asiakkaille. Minimitalletus bonuksen lunastamiseksi on 10€. Neteller, Skrill tai Skrill 1-Tap -rahansiirtomenetelmillä tehdyillä ensitalletuksilla ei tätä Bet365 -bonusta voida lunastaa. Bonukseen liittyvät panostus-, kerroin- ja aikarajoitukset sekä säännöt ja ehdot pätevät. Ei alle 18-vuotiaille.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Bet365 nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Bet365 Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Bet365-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Bet365 bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Bet365 -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Bet365 uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Bet365 -vedonlyöntisivusta.

Palaute