mainos

Betfair Sportsbook arvostelu

Markkinoiden suurin vedonlyöntisivusto!

Jo vuodesta 1999 vedonlyöntimarkkinoita Iso-Britanniasta käsin dominoinut Betfair jatkaa edelleen yhtenä universumin tunnetuimpana vedonlyöntibrändinä. Jotain Betfairin uskomattomasta vedonlyöntialan dominanssista kertoo nimittäin se tosiasia, että kyseinen firma toimii ei yhden, eikä kahden vaan peräti kolmen jalkapallon huippuseuran yhteistyökumppanina... Ja nämä suurseurat ovat, ei enempää eikä vähempää, kuin Barcelona, Real Madrid ja Juventus. Ihan kova trio siis.

Vedonlyöntisivustona Betfair on keskittynyt viimeisinä vuosina entistä enemmän Iso-Britannian kotimarkkinoilleen, mutta tämä ei tietty tarkoita sitä, etteikö se sopisi myös suomalaisille vedonlyönnin ystäville. Betfairin Iso-Britannian ja Maltan pelilisenssit takaavatkin firman 110 prosenttisen luotettavuuden lisäksi myös kaikki voitot suomalaisille verovapaasti, eli kyseista sivustoa ei siis kannata ainakaan näiden seikkojen vuoksi sivuuttaa.

Ja kun tarkasteluun ottaa Betfairin koko vedonlyöntipuolen tarjonnan, voidaan huomata, että se sopii loistavasti ihan jokaiselle vedonlyöjälle - myös suomalaisille!

Betfair vedonlyönti

Vedonlyönti-puoli on rakennettu Betfairilla kaikin puolin ensiluokkaiseksi kokonaisuudeksi, ja etenkin pelikohteiden määrässä se on eittämättä yksi kovimmista vedonlyöntitykeistä. Laji- ja urheilusarja-kirjo on kerrassaan valtaisa, joten pelattavien kohteiden määrä pysyy korkeana ihan koko vuoden läpi. Vilkkaimpina urheilusesonkeina kohteita löytyykin sitten jo niin paljon, ettei paremmasta väliä.

Normaali vedonlyönti pelittää Betfairilla samaan tapaan kuin muillakin sivuilla, joten siitä ei varmastikaan tarvitse sen enempää horista. Sen sijaan Betfairin vedonlyöntipörssistä riittää kyllä puhuttavaa useammankin kahvikupposen ajaksi.

Betfair vedonlyöntipörssi

Betfairin vetopörssissä voit nimittäin asettaa joko Pelaa-vetoja (siniset) tai Tarjoa-vetoja (punaiset), jotka eroavat toisistaan seuraavalla tavalla. Pelaa-vedot ovat normaaleja vetoja, joissa veikkaat siis kirjaimellisesti ottelun lopputulosta 1X2-menetelmällä. Jos valitse Pelaa-kertoimen vaikkapa Chelsean voitolle, ja Chelsea voittaa ottelun, saat veikkausvoittosi ottelusta kyseisen kertoimen ja panoksen mukaan normaalisti.

Tarjoa-kertoimet taasen antavat mahdollisuuden juurikin korkeampien kertoimien haisteluun. Mikäli Chelsean vierasvoiton normaali kerroin on esimerkiksi 1.67, voit vaihtaa Tarjoa-ominaisuudella kertoimen 1.68 tai vaikkapa 1.70 tasolle, ja odottaa, onko jollakin toisella pelaajalla halua pelata tuota vetoa vastaan. Jos tällainen halukas pelaaja löytyy, aktivoituu veto annetulla panoksella (ja valitulla kertoimella), ja mikäli Chelsea voittaa, saat voittosi toisen mukana olleen pelaajan panoksen muodossa. Jos taasen Chelsea häviääkin ottelun, menee sinun asettamasi panos tälle toiselle pelaajalle.

Vedonlyöntipörssin toiminta voi alkuun näyttää monimutkaiselta, mutta tämäkin ominaisuus on kyllä sisäistettävissä varsin helposti omakohtaisen testaamisen kautta. Vetopörssillä saakin loistavasti lisävärinää perusbetsaamisen yhteyteen, eikä täten olekaan ihme, että se on saavuttanut markkinoilla niinkin suuren suosion.

Betfair Sportsbook Kertoimet

Kertoimien osalta Betfair on aivan markkinoiden kärkiluokkaa, ja sen perusvedonlyönnistä voikin löytää ihan korkeimpiakin kerroin-vaihtoehtoja myös suurimpien valtalajien pelikohteisiin. Esimerkiksi jalkapallo-vedonlyöjät käyttävätkin Betfairia omana vetovälittäjänään usein juurikin näiden korkeiden kertoimien vuoksi.

Betfairin vedonlyöntipörssi tarjoaa myös pelaajille mahdollisuuden normaalia korkeampien kertoimien havitteluun, sikäli mikäli joku toinen pelaaja haluaa sinua vastaan vain tuolla samaisella kertoimella vetoa lyödä. Vetopörssi on kuitenkin niin suosittu Betfairilla maailmanlaajuisesti, että voit sitä kautta löytää itsellesi markkinoiden kovimpia kertoimia lähestulkoon mihin tahansa lajiin ja urheilusarjaan.

Betfair Sportsbook Live-vedonlyönti

Massiivisen pelikohdevalikoiman rinnalle on Betfairilla tottakai luotu myös kattava live-vedonlyönti -valikoima, ja live-betsattavaa löytyykin täältä kirjaimellisesti kellon ympäri. Kaikki suurimmat ja suosituimmat urheilusarjat ovat tietty arvokisoineen mukana live-vetojen piirissä, mutta näiden ohella live-kohteita tarjoillaan myös lukuisista pienemmistä sarjoista ja lajeista.

Suomen aamupäivästä live-betsejä voi latoa tulille jopa muun muassa Indonesian kakkosliigan jalkapallo-otteluista, lukuisista erilaisista tennis-turnauksista sekä maailmanlaajuisesti koripallosta, kriketistä, golfista, jääkiekosta, lentopallosta, käsipallosta, sulkapallosta ja esportsista. Ja iltaisin, kun kaikissa suurimmissa liigoissa ja sarjoissa on ottelut ja matsit käynnissä, kohoaa näiden tarjottujen live-kohteiden määrä tietty eksponentiaalisesti.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Betfairin verkkosivut ovat kaikkinensa valtavan laajat, joten nopea silmäys sivuille saattaa aiheuttaa jopa pientä hämmennystä, etenkin, mikäli vedonlyöntimaailma ei ole sinulle vielä tuttu. Erilaisia pelikohteita, ja -mahdollisuuksia onkin tarjolla niin hirvittävät määrät, että kyseinen viidakko saattaa tuntua alkuun häkellyttävältä.

Betfair vedonlyöntisivuVedonlyöntisivut löytyvät Betfairilta yläpalkista "Sportsbook" -valikkopainikkeesta, ja vetopörssi puolestaan sen viereisestä "Exchange" -namiskasta. Normaali vedonlyöntipuoli on tehty Betfairilla perinteiseen tapaan, eli lajit löytyvät vasemmalta puolelta, ja pelikohteet kertoimineen taasen keskikaistalta. Betfairin vedonlyöntialusta eroaa monista muista sivustoista kuitenkin siinä, että kaikki informaatio on supistettu ohuempaan tilaan, mikä saattaa tietty olla osaltaan luomassa tätä mahdollista häkeltymisen tunnetta.

Vetopörssi-sivusto on taasen sitten levitetty tietokoneen näytölle aivan kokonaiseen mittaan, ja kyseinen alusta onkin markkinoilla aivan omaa laatuaan. Muutoinkin vetopörssit ovat sen verran harvinaista laatua, ettei verrokkeja tässä tapauksessa oikein Betfairille löydy. Kaikessa erikoisuudessaan vetopörssi toimii kuitenkin loistavana lisänä normaalin vedonlyönnin oheen, joten tämä ominaisuus nostaakin Betfairin esiin monien kilpailijoiden harmaasta massasta.

Betfairin sivusto on myös siinä mielessä mielenkiintoinen, että vaikka se toimiikin nykyisin vain englanniksi, oli sillä aiemmin käännettynä myös suomen kielelle. Tämä suomi-käännös poistuikin käytöstä jo joitakin vuosia sitten, ja tämä ei tietty ole paras mahdollinen muutos suomalaisen pelaajan silmin katsottuna.

Maltan lisenssi takaa kuitenkin veikkausvoitot suomalaisille pelaajille verovapaasti, joten sinällään Betfair sopii kyllä myös suomalaisveikkaajille. Mutta mikäli englannin kieli ei ole vahvuusalueesi, tai haluat vain muuten vain lyödä vetoa vain suomenkielisillä vedonlyöntisivustoilla, ei Betfair ole välttämättä ole välttämättä juuri sinulle tehty.

Betfair Sportsbook Mobiili

Betfair ei tarjoa pelaajilleen pelkästään yhtä mobiilisovellusta, vaan siltä löytyykin omat sovellukset sekä normaaliin vedonlyöntiin että sen omaan vetopörssiin, joten mobiilissa pelaavien ei siis tarvitse todellakaan vierastaa Betfairin tarjontaa. Peliyhtiöjätin kaikki ominaisuudet ovatkin käytössä myös pienemmillä älylaitteilla, ja molemmat näistä mobiilisovelluksista onkin ladattavissa sekä IOS- että Android-laitteille.

Normaalilla Betfairin vedonlyöntisovelluksella (Betfair Sportsbook App) voit siis lyödä normaaleja vetoja ja live-vetoja perinteiseen tapaan, mutta applikaatiolla voi myös katsoa kaikkia Betfairin lähettämiä live-stream -lähetyksiä eri urheilutapahtumista ja otteluista. Vetopörssin applikaatio (Betfair Exchange App) tuo sitten tarjolle kyseisen vetopörssin herkut kaikkine omakohtaisten vetojen luomiseen, omien kertoimien asettamiseen sekä vetojen myymiseen liittyvien ominaisuuksien muodossa.

Maksutavat

Betfairilla on käytössä kaikki markkinoiden tunnetuimmat maksutavat nostojen ja talletusten tekoon, eli myös suomalaiset pääsevät tekemään rahansiirtoja Betfairille tuttuja ja turvallisia menetelmiä käyttäen. Talletuksia ja kotiutuksia voikin tehdä kaikista suomalaisista pankeista, ja kaikki tunnetuimmat nettilompakot ovat tietty myös vaihtoehtoina rahaliikenteen järjestelyyn.

Kotiutusten nopeus perustuu muiden peliyhtiöiden tapaan käytettyyn nostotapaan, ja esimerkiksi juuri nettilompakkoihin tyehdyt kotiutukset tulevat perille Betfairilta noin 12-24 tunnissa siitä hetkestä, kun Betfair on hyväksynyt pelaajan kotiutuspyynnön. Luottokortti- ja pankkisiirto-kotiutuksissa kestää taasen normaalit 2-5 pankkipäivää riippuen siitä, mitä pankkia pelaaja käyttää.

Talletustavat:

- Luottokortit: Visa, MasterCard
- Debit-kortit: Visa Electron, Visa Delta, Solo, MasterCard
- Nettilompakot: Skrill, Neteller, WebMoney
- Pankkisiirrot
- PaysafeCard -kortit
- PayPal
- Qiwi

Kotiutustavat:

- Luottokortit: Visa
- Nettilompakot: Skrill, Neteller, WebMoney
- Pankkisiirrot
- PayPal
- Qiwi

Asiakaspalvelu

Koska Betfairin sivusto ei pelaa enää nykyisin suomen kielellä, ei sillä ole tarjolla tietty myöskään suomalaista asiakastukea. Voitkin kommunikoida Betfairin asiakaspalvelun kanssa vain englanniksi, ja tämä kommunikointi hoituu sivustolla niin live-chatin kuin myös sähköpostiviestien ja puhelintuen kautta.

Puhelimitse pääset juttelemaan Betfairin kanssa soittamalla numeroon 0044 203 059 8888, ja numerosta saa asiakaspalvelijat kiinni joka päivä klo 07:30-00:30 GMT. Muutoin voit täyttää Betfairilla sisäänkirjautuneena oman viestilomakkeen yhteyttä ottaaksesi, ja kääntää sitten viestisi asiakastukeen joko sähköpostiviestiksi tai live-chat palveluun.

Yhteenveto

Betfair on suunniteltu todellakin vaativampaan makuun, joten se ei välttämättä ole mikään paras mahdollinen vedonlyöntisivusto vasta-alkajille tai muille betsaamishommia aloitteleville pelaajille. Ominaisuudet ovat sivustolla sen verran uniikkia laatua, että perusteiden oppiminen esimerkiksi ennen vetopörssiin syöksymistä lienee ihan kannattavaa.

Ja itse vetopörssi onkin ehkäpä se Betfairin kovin yksittäinen jalokivi, joskin sekään ei välttämättä ole ihan jokaisen vedonlyöjän makuun. Jos siis oletkin vain satunnainen viihdebetsaaja tai haluat vain yksinkertaisesti harrastaa vedonlyöntiä ihan normaaliin, perinteiseen tapaan, et tietty saa vetopörssistä ihan kaikkia tehoja niin sanotusti irti.

Mutta mikäli huomaat uppoutuvasi kyseisen Betfair-vetopörssin uumeniin, ja opit kyseisestä ominaisuudesta nauttimaan, tulee Betfair iskemään sinulle kovemmin kuin sata salamaa Vicky Rostin laulamana.

Betfair Sportsbook kommentit

Uudet pelaajat pääsevät nappaamaan Betfairilta 100% vedonlyöntibonuksen aina 20 euroon saakka. Minimitalletus bonuksen lunastamiseen on 20 euroa, jolla saat tarjouksesta koko hyödyn irti.

Bonuksen lunastamiseen et tarvitse mitään aktivointikoodia, kunhan vain rekisteröit uuden pelitilin nappulan kautta. Pääset lukemaan tarkemmat ohjeet bonustarjouksen lunastamiseen alapuolelta.

Näin lunastat Betfairin vedonlyöntibonukset:

  1. Siirry Betfairin verkkosivuille ja avaa pelitili.
  2. Talleta ensimmäisellä talletuskerrallasi 20 euroa, niin saat automaattisesti 20 euroa bonusrahaa talletuksesi päälle.
  3. Pääset siis aloittamaan vedonlyönnin Betfairilla 40 euron pelikassalla (100% / 20€ veikkausbonus).
  4. Minimitalletussumma bonuksen lunastamiseen on 20 euroa.

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 10.00x bonus vähimmäiskertointasolla 1,60.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 200 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Betfair Sportsbook nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Betfair Sportsbook Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Tarjolla jokaviikkoisia 5€ ilmaisbetsejä!

Yhdistelmävedoilla voi nyt tienata Betfairin legendaarisessa vedonlyönnissä muutakin kuin pelkkiä veikkausvoittoja. Kaikki yksittäisen viikon (maanantai-sunnuntai) aikana vähintään 15 eurolla yhdistelmävetoja lyöneet pelaajat palkitaan vedonlyöntiyhtiön toimesta nimittäin automaattisella 5€ ilmaisveto-bonuksella - joka viikko!

Lue lisää...

Existing customers

Voita kahdella yhdistelmävedolla & saat 25€ ilmaisbetsin!

Betfair tarjoaa kaikille pelaajilleen mahdollisuuden napata onnistuneilla yhdistelmäbetseillä mukavasti extraa.

Mikäli nimittäin onnistut lyömään peliyhtiön vedonlyönnissä yhden kalenteriviikon aikana kaksi voittavaa yhdistelmävetoa vähintään 5.00 kokonaiskertoimella, heilauttaa Betfair sinun pelitilillesi normaalien veikkausvoittojen kylkiäisenä näiden yhdistelmävetojen panostasoasi vastaavan ilmaisvedon!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 5€ ilmaisveto NBA:han!

Betfari tarjoaa nyt kaikille pelaajilleen mahdollisuuden äärimmäisen helpon 5€ ilmaisvedon lunastamiseen. Tarjolla oleva ilmaisveto on käytettävissä vapaavalintaisesti missä tahansa koripellon pelikohteessa!

Lue lisää...

Existing customers

10€ ilmaisveto Mestarien liigaan - vain tänään!

Peliyhtiöjätti Betfair tarjoaa kaikille pelaajilleen mahdollisuuden helpon 10€ ilmaisvedon lunastamiseen 12.2. pelattavalle Mesterien liigan kierrokselle!

Sinun täytyykin vain osallistua kampanjaan, ja lyödä tälle UCL-kierrokselle 20€ veto, ja saat vastapalloon 10€ ilmaisen vedon käyttöösi!

Lue lisää...

Palaute