Betrally

Betrally arvostelu

Jo vuodesta 2013 vedonlyönti-maailmassa rymynnyt Betrally on ZapZap Marketing Limited -firman pyörittämä pelipaikka, ja kyseinen ZapZaphan on tullut suomalaisille vedonlyöjille tutuksi myös Real Deal Bet -sivuston välityksellä. Tämä Real Deal Bet ei ole kuitenkaan nykyisin enää toiminnassa, sillä se lopetti toimintansa kokonaan vuoden 2017-2018 taitteessa, eli Betrally on tällä hetkellä ZapZapin ainoa, aktiivinen vedonlyöntisivusto.

Mutta millaisesta sivusta Betrallyn kohdalla on oikeasti kyse? Tästä tarjoilemmekin kattavasti lisätietoja seuraavaksi...

Betrally vedonlyönti

Pelikohteita Betrallylla riittää vaikka millä mitalla, ja tällä sektorilla se pystyykin lataamaan esille erittäin vakuuttavat näytöt. Joka viikko tarjolla on yli 60 000 erilaista vetokohdetta pelattavaksi, ja betsattavien lajien kokonaismäärä on peräti noin 60 kappaletta, kun tarkkailuun ottaa kaikki vuoden ympäri sivustolla esillä olevat lajit.

Kohdevalikoima sopii myös suomalaisten urheilusarjojen seuraajille, sillä betsattavaa riittää Betrallyllä niin Veikkausliigan, kuin myös Liigan sekä Salibandyliigan ja Käsipalloliigan ja Koripalloliigankin osalta. Ja jalkapallosta pelikohteita löytyy muuten Veikkausliigan lisäksi myös Ykkösestä, Kakkosesta ja jopa Kolmosestakin. Suomalaisittain pelivalikoima näyttää siis erittäin hyvältä ja kilpailukykyiseltä.

on Betrallyllä myös hyvä kaikille vedonlyöjille, sillä saat ensimmäiseen talletukseesi täällä 100% bonusvastineen aina 100 euroon saakka. Satkun talletuksella tilille lävähtää siis yhteensä 200 pelivarat vedonlyöntihommien starttaamiseen sivustolla. Kyseinen bonus on saatavilla kampanjakoodilla 100RALLY.

Betrally Kertoimet

Betrally on kertoimien osalta hyvällä tasolla, sillä vaikkei se ylläkään palautusprosentissa aivan kärkilafkojen - kuten Pinnaclen - tasolle, on sen kerrointaso vähintäänkin perusvarmaa laatua. Betrallyn samoja kerroinlukemia löytyykin siis myös monilta muilta, suomalaisittain huomattavasti tunnetummilta vedonlyöntisivustoilta.

Esimerkiksi jalkapalloon Betrally tarjoilee ajoittain todella vahvoja kertoimia, ja samaa voidaan sanoa myös tenniksestä ja snookerista. Ajoittain tarjottavat "Power Odds" -kerroinboostit nostavat myös tiettyjen, valikoitujen pelikohteiden kertoimia jopa yli markkinatop-tasojen.

Betrally Live-vedonlyönti

Vahva pelikohdevalikoima ulottuu Betrallylla myös live-vedonlyönnin puoleen, eli myös tältä osin pelattavaa riittää. Jalkapallon, jääkiekon ja tenniksen kaltaisten, erittäin suosittujen live-veto -lajien lisäksi Betrallyn live-kohdekattauksesta löytyy myös lentopalloa, koripalloa, futsalia, baseballia, sulkapalloa, snookeria, biljardia, pöytätennistä ja jopa krikettiä. Betsikohteita live-vetoon löytyy siis aivan satavarmasti kellon ympäri myös Suomen ajassa katsottuna.

Live-vedonlyönti löytyy Betrallyltä päämenupalkin "Live Betting" -painikkeen kautta, ja painikkeesta aukeava live-veikkaus -osio on ulkoasultaan hyvin pitkälti samanlainen kuin Betrallyn varsinainenkin vedonlyöntisivusto.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Betrallyn verkkosivut ovat kauttaaltaan erittäin käyttäjäystävälliset ja sivuilla navigoiminen on helppoa ja vaivatonta. Myös pelikohteiden selaaminen ja vedonlyöntilappujen vahvistaminen on tehty kaikin puolin johdonmukaiseksi prosessiksi, joten Betrallyn vedonlyöntialusta vastaakin toiminnoiltaan kaikkien parhaiden peliyhtiöiden veikkaussivuja.

Tyyli-puoltakaan ei ole Betrallyn vedonlyöntisivuja kehitellessä unohdettu, sillä pullat ovat sillä makoisasti uunissa myös ulkoasun puolesta. Kyseessä onkin kaikin puolin näyttävä ja moderni sivukokonaisuus, jolla kelpaa kyllä surffailla pidempiäkin aikoja. 

Ainoa Betrallyn suuri heikkous suomalaisten värilasien läpi katsottuna onkin se tosiasia, että sivustolla ei ole englanninkielisyden lisäksi mitään muita kielivaihtoehtoja tarjolla. Myös Betrallyn omistama Curacaon lisenssi on suomalaispelaajille sinällään ongelmallinen, että Suomen lakien mukaisesti tältä vedonlyöntisivustolta saaduista voitoista pitää maksaa verot valtiolle.

Betrally Mobiili

Mobiilivedonlyönti hoituu Betrallyllä suoraan Internet-selaimesta, eli tämä peliyhtiö ei siis ole tuonut markkinoille omaa, erikseen ladattavaa mobiilivedonlyöntisovellusta tai -appia tähän tarkoitukseen. Internet-selaimen kautta Betrallyn verkkosivuille mobiililaitteella siirtyessäsi näetkin automaattisesti peliyhtiön mobiilioptimoidut sivut, joiden kautta vetojen lyöminen, talletukset ja kotiutuksetkin hoituvat täysin samanlaiseen tapaan kuin tietokonettakin käyttäen.

Maksutavat

Talletuksia Betrallylle voi tehdä niin luottokorteilla ja nettilompakoilla sekä tottakai myös verkkopankkisiirroin. Erikoisuutena Betrally tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden myös Visa Electroneilla ja Maestro-korteilla tehtäviin talletuksiin, ja näitä maksuvaihtoehtoja ei ihan jokaiselta vedonlyöntisivustolta löydykään.

Kotiutusten teon suhteen käytettävien maksutapojen vaihtoehdot putoavat jonkin verran, sillä Visa Electroneilla tai Maestro-korteilla ei tunnetusti voi kotiutuksia edes tehdä. Kaiken kaikkiaan kotiutusten tekoon on kuitenkin tarjolla kaikki tärkeimmät nostotavat, ja tämä takaakin nostojen turvallisuuden kellon ympäri, jokaisena viikonpäivänä.

Talletustavat:

- Luottokortit: VISA, Mastercard
- Debit-kortit: VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro
- Nettilompakot: Skrill, Neteller
- Verkkopankkisiirrot
- PaysafeCard-kortit
- EcoPayz

Kotiutustavat:

- Luottokortit: VISA, Mastercard
- Nettilompakot: Skrill, Neteller
- Verkkopankkisiirrot
- EcoPayz

Asiakaspalvelu

Betrallyn asiakastuki toimii vain englanniksi, mikä onkin ymmärrettävää, kun huomio, ettei sen verkkosivustoakaan ole käännetty muille kielille. Tähän englanninkieliseen asiakaspalvelutiimiin saakin Betrallylla yhteyden 24/7 tyyliin eli kellonympäri niin sähköpostitse kuin myös puhelimitse.

Sähköpostit voi laittaa osoitteeseen su[email protected], kun taasen puhelimitse asiakastuen kanssa pääsee yhteyteen numerosta +35924925718. Live-chat palvelua ei siis Betrallyllä ole valitettavasti lainkaan tarjolla, mikä voidaankin laskea nykypäivisin jo selväksi miinukseksi.

Yhteenveto

Mikäli Betrally olisi käännetty kunnolla suomen kielelle, ja mikäli sillä olisi Maltan lisenssin myötä verovapaat voitot kaikille suomalaisille, olisi kyseessä ehdottomasti aivan kärkiluokan vedonlyöntisivusto. Näistä kerrotuista heikkouksista - sekä myös live-chatin puuttumisesta - on kuitenkin tässä tapauksessa rankaistava selkeillä tähtimenetyksillä.

Huono ei Betrallyn vedonlyöntisivu kuitenkaan ole, etenkin siinä tapauksessa, mikäli olet tottunut vedonlyöntiin englanninkielisillä sivustoilla. Ja mikäli taasen veroasiat eivät mieltäsi paina, on Betrally heti paremmassa valossa kaikkine ominaisuuksineen. Betrallyä kannattaakin testata tukevalla 100 euron veikkausbonuksella, sillä tällöin pääset tutustumaan sivustoon huomattavasti pienemmän rahallisen riskin kera!

Betrally kommentit

Palaute