mainos

Betser

Betser arvostelu

Better Betting

Tänään Urheiluveikkauksella lähdetään jälleen tutustumaan uuteen vedonlyöntisivustoon, ja kuten varmasti on jo tullutkin selväksi kyseessä on persoonallisella tyylillä varustettu Betser. Hero Gaming -emoyhtiön alaisuudessa toimiva Betser onkin saapunut kilpaillulle vedonlyöntialalle tekemän asioita täysin omalla tyylillään eli toisin sanoen tarjoamaan pelaajille jotain ihmeellistä ja täysin uutta!

Sivustolla onkin monia asioita jotka erottavat sen täysin hieman perinteisimmistä vedonlyöntisivustoista. Betserillä voikin kilpailla paljon muita sivuston pelaajia vastaan ja saatavilla on hyvin paljon erilaisia kampanjoita jotka tuovat huomattavaa lisäjännitystä betseihin rahanarvoisten etujen ohella. Eiköhän siis lähdetä katsomaan mitä kaikkea Betserin rosteriin oikein kuuluukaan!

Betser vedonlyönti

Puhtaan vedonlyöntitarjonnan osalta Betser edustaa alan hyvää keskitasoa. Aivan kirkkaimman kärjen eli suurimpien sivustojen kanssa tänään esittelyvuorossa oleva saitti ei pysty kilpailemaan, mutta saatavilla on silti aivan tarpeeksi hyvä reilun 30 lajin valikoima. Kuten sopiikin odottaa suurimmat panostukset on lyöty Betserillä jalkapalloon, jääkiekkoon, koripalloon ja tennikseen.

Näiden ohella pienistä lajeista esillä ovat eniten Yhdysvalloista tutut Amerikkalainen jalkapallo sekä baseball. Jos siis olet jenkki-urheilun ystävä Betser on sinulle astetta parempi vaihtoehto! Erikoisimpia valintoja sivustolla edustavat puolestaa, shakki, rantafutis, surffailu sekä elektronin urheilu joka tosin kasvattaa vuosi vuodelta suosiotaan betsaajien keskuudessa!

Betser Kertoimet

Vaikka valikoimaa riittääkin hieman pienemmälle sivustolle varsin komeasti Betser ei kuitenkaan säväytä aivan samalla tavalla mitä kertoimiin tulee. Vastine rahoille edustaakin aika pitkälti alan keskitasoa, eli mistään surkeastakaan sivustosta ei siis missään tapauksessa ole tältä osin kyse. Joihinkin jalkapallokohteisiin onkin saatavilla ihan komeita lukuja vaikka yleisesti ottaen mennäänkin aika pitkälti keskitasolla. 

Betser Live-vedonlyönti

Jos Betseriltä pitäisi valita yksi ehdoton vahvuus se olisi selvällä erolla heidän live-vedonlyöntinsä. Sivuston live-puoli löytyy helposti klikattavana vedonlyönnin vasemmasta ylälaidasta ja lukuisia kohteita mielenkiintoisimpiin lajeihin on saatavilla kellon ympäri. SBTechin ohjelmisto joka on Betserillä käytössä onkin valittu muun muassa maailman parhaaksi live-vedonlyöntiohjelmaksi aivan äskettäin.

Jokaisesta live-vedon kohteesta löytyy paljon erilaista pelattavaa ja kuten live-betseihin nykyään kuuluukin olla myös cashout-toiminto on saatavilla. Cashoutin avulla voitkin kuitata voittosi talteen etukäteen mikäli jonkin vedon tulos sillä hetkellä sattuu suosimaan sinua. Ei siis muuta kuin kehuttavaa Betserin live-puolen osalta!

Sivusto & vedonlyöntialusta

Kun alkaa tarkastelemaan Betserin sivustoa hieman tarkemmin voi hyvin äkkiä huomata ettei paljon hehkutettu persoonallisuus näy kyllä kovinkaan paljoa sen ulkoasussa. Saatavilla onkin melko perinteinen monilta muiltakin vedonlyöntisivustoilta tuttu mustan, sinisen, punaisen ja valkoisen väripaletti. Eihän tässä mitään valittamisen aihetta ole, mutta varsinaista plussaakaan ei oikein voi antaa.

Vaikka Betserin design ei olekaan se kaikista kunnianhimoisin on mukavaa huomata että käytettävyys on Hero Gamingin väelle selvästi hyvin lähellä sydäntä. Sivustoa onkin ilahduttavan yksinkertaista käyttää ja mitään ongelmia ei tule tältä osin ilmaantumaan. Kaikki olennainen informaatio mitä pelaamista ajatellen tarvitsee on koko ajan silmiesi edessä ja jos eksyt Betserillä olet pahempi puusilmä kuin sen eilisen pelin tuomari!

Betser on suunnattu suomalaisille pelaajille ja tämän vuoksi onkin ensisijaisen tärkeää että sivusto on saatavilla juuri suomeksi. Onneksi suurin osa verkkosivujen sisällöstä onkin käännetty kotimaan murteelle, mutta valitettavasti joitain kohtia on vielä jäänyt hoitamatta. Toivotaankin että nämä muutamat pikku lipsahdukset laitetaan kuntoon mahdollisimman pian! Muita kielivaihtoehtoja suomen lisäksi ovat varsin tutut ruotsi, norja, saksa sekä totta kai englanti.

Betser Mobiili

Betser on vielä melko tuore tapaus vedonlyönnin ihmeellisessä maailmassa joten on itsestäänselvyys että se tarjoilee parasta antia myös mobiililaitteilla operoiville pelaajille. Pääset pelaamaan saman tien laitteen kuin laitteen selaimen kautta, sillä Betser pelittää ilman laitteesi muistia rasittavia sovelluslatauksia. Responsiiviset mobiilisivut optimoituvatkin näytön kuin näytön kokoon täydellisesti. 

Navigointi ja vetojen lyöminen on mobiilissa aivan yhtä helppoa kuin pöytäkoneversiossakin, ja etenkin Applen laitteilla + Android-koneilla pelaaminen sujuu todella hyvin. Itse betsaamisen lisäksi voit rekisteröityä eli luoda tilin, tehdä rahansiirtoja, saada asiakaspalvelua ja lunastaa bonuksia Betserin mobiiliversiossa. 

Maksutavat

Niin kuin moderinilta pelisivustolta sopiikin odottaa Betser tarjoaa suomalaisille pelaajille kaikki suosikkeihimme lukeutuvat rahansiirtomenetelmät. Perinteisimpiä näistä ovat totta kai pankki- ja luottokortit kuten Visa & Mastercard kun taas modernimpaa aaltoa edustavat nettilompakot kuten Skrill ja Neteller. Trustlyn avulla pystyt puolestaan tekemään talletuksia suomalaisilla nettipankkitunnuksilla.

Kovinkaan monia muita vaihtoehtoja ei ikävä kyllä ole saatavilla joka voi olla ikävää joidenkin pelaajien kannalta. Pientä miinusta on annettava myös hieman pitkistä kotiutusajoista, sillä oikeastaan vain nettilompakoita käyttämällä rahat palaavat sinulle nopeasti. Onneksi kaikki talletukset sentään näkyvät pelitililläsi heti!

Raha-asioiden kolmas tärkeä puoli vedonlyöntisivustoilla on verovapaus, ja onneksi voimmekin ilmoittaa että Betserin kaikki voitot ovat täysin verovapaita suomalaisille pelaajille. Syynä tähän on Maltan peliviranomaisten myöntämä lisenssi jonka toimesta Betser on myös todettu täysin turvalliseksi ja luotettavaksi pelisivustoksi. 

Talletustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkitalletukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)

Kotiutustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkikotiutukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)

Asiakaspalvelu

Kun Betserin sivusto on saatavilla suomeksi sopii myös odottaa että asiakaspalvelua saisi kotimaisella murteella - ja näin myös onkin! Palvelua on toki saatavilla myös kaikilla muillakin kielillä kuten saksaksi, ruotsiksi, norjaksi ja englanniksi, mutta meidän sinivalkoinenhan näkökulma tässä on kaikista tärkeintä!

Betser tarjoaa asiakkailleen palvelua live chatin kautta josta saat usein sekunneissa apua kaikkiin ongelmiisi. Hitaammissa tapauksissa voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] Live chatin käyttäminen on kuitenkin pelisivustoilla yleisesti ottaen aina se fiksumpi vaihtoehto. Aivan ensimmäisenä kannattaa käydä kuitenkin tarkastamassa sivuston usein kysyttyjen kysymysten osio ,joka löytyy sivuston alalaidasta hieman tyhmästi piilotettuna!

Yhteenveto

Hero Gamingin vedonlyöntituotos Betser tarjoaa pelaajille aivan mukiinmenevän betsi-tarjonnan netticasinolla höystettynä. Persoonallinen ote näkyy sivustolla parhaiten sen kampanjoiden osalta jotka ansaitsevatkin kehuja niin lukumäärän kuin ihan puhtaan laadunkin osalta. Yleisesti ottaen kyseessä onkin hyvä sivusto vaikka toki esim. rahansiirtovaihtoehtoja voisi olla enemmän ja suomalainen käännös hieman silotellumpi.

Uusien pelaajien tarjousten osalta Betser edustaa hyvää keskitasoa helposti lunastettavalla 10 euron vedonlyöntibonuksellaan joka on täysin kierrätysvapaa. Hieman isommat summat toki miellyttäisivät silmää, mutta kun sen saa ilman turhia kierrätyksiä laittamalla likoon 20 euroa niin totta kai tarjous kannattaa käyttää hyväkseen!

Betser kommentit

Palaute