mainos

Betzest arvostelu

"King of the moment" - vuoden 2018 uutuussivusto!

Kauan odotettu Betzest avasi ovensa vihdoin ja viimein kesällä 2018, eli kyseessä on siis yksi uusimmista vedonlyöntisivustoista näillä markkinoilla. Se pyrkiikin iskemään itsensä vedonlyönnin ystävien tietoisuuteen pohjolassa heti välittömästi, sillä kyseinen vedonlyöntisivusto tarjottiin suomeksi käännettynä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ja Maltan pelilisenssi takaa taasen voitot suomalaisille - ja koko ETA-alueelle - täysin verovapaasti.

Betzest ei tappele vielä samassa painosarjassa kuin vedonlyöntimaailman kokeneimmat konkarit, mutta valoisaa tulevaisuutta voidaan sille kuitenkin ennustaa jo tässä vaiheessa vakuuttavan startin myötä. Kyseessä onkin yksi parhaita tulokassivustoista vedonlyönnin markkinoille vuoden 2018 ajalta, ja jokaisen pelurin kannattaa tämä uutuussivu ehdottomasti käydä tsekkaamassa! 

Betzest vedonlyönti

Uusi Betzest ei ole todellakaan tullut markkinoille leikkimään, ja etenkin sen pelikohde-valikoima on uusien vedonlyöntisivustojen kategoriassa kerrassaan mainiota luokkaa. Suurimmat lajit, kuten jalkapallo, koripallo, tennis, jääkiekko, käsipallo ja jenkkifutis tuovat tarjolle näin syksyn silmin katsottuna peräti noin 100 000 erilaista vetokohdetta pelattavaksi. Suurin määrä kohteita tarjotaankin jalkapallon ja jääkiekon parista, ja kaikki suomalaisten suosimat liigat ovat näissä tapauksissa edustettuna kohdevalikoimassa.

Pelikohteita on tarjolla Betzestillä yhteensä noin 25 kappaletta, joten pelattavaa siis riittää vuoden ympäri. Urheilun ohella kohteita tulee tarjolle myös viihteen ja politiikan parista, ja jo näin syksyllä 2018 sivustolla voi lyödä vetoa muun muassa USA:n tulevasta, vuonna 2020 valittavasta presidentistä.

Betzestillä tarjolla oleva ilmainen vedonlyöntibonus on myös mainittava tässä vaiheessa, sillä sellaisia ei kovin monet uudet sivustot pelaajilleen markkinoilla tarjoa. Peliyhtiö jakaakin nimittäin kaikille uusille pelaajilleen 5 euron arvoisen ilmaisen vedon ilman minkäänlaisia talletusvaatimuksia!

Betzest Kertoimet

Betzestin kertoimet ovat kaikkinensa vähintäänkin keskitasoa, ja nämä kerroinlukemat vertautuvatkin varsin hyvin moniin uusiin vedonlyöntisivustoihin. Tämä siis tarkoittaa sitä, ettei suuria markkinatoppeja välttämättä sivustolta löydy, mutta täysin pelikelvottomia eivät kertoimet kuitenkaan ole.

Jos siis etsit markkinoiden absoluuttisesti korkeimpia kertoimia, kannattaa sinun kääntää katseesi alan suurimpien jättiläisten. Betzestillä pelikohteiden laaja määrä takaa kuitenkin sen, että vedonlyöntiä voi harjoittaa voittavaan tapaan myös täällä.

Betzest Live-vedonlyönti

Betzestin live-vedonlyönti -puoli ei pysty kilpailemaan markkinoiden kovimpia peliyhtiöitä vastaan, sillä sen live-kohteiden määrä on selvästi pienempi sen normaalin vedonlyönnin kohdevalikoimaan verrattuna. Aivan hunningolla ei live-veikkaspuoli kuitenkaan Betzestillä ole, sillä live-vetoja voi kyllä asettaa ihan jokaisen suurimman lajin parissa.

Live-vedonlyönnin puoli saa uutta vaihdetta Betzestilläkin toki silmään aina silloin, kun suurimmissa urheilusarjoissa ja -liigoissa vietetään pelipäiviä, mutta aivan kellonympäri ei live-kohteiden määrä pysy korkealla tasolla. Esimerkiksi näin torstai-aamupäivästä tarjolla on vain 15 kappaletta erilaisia live-pelikohteita, joista 10 kappaletta on tennikseen, yksi jääkiekkoon ja neljä baseballiin.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Betzestin vedonlyöntialusta tulee sen toiminnasta vastaavalta Sportingtech N.V. -yhtiöltä, ja kyseessä onkin kyseisen firman ainoa vedonlyöntisivusto tällä hetkellä. Tämä tarkoittaakin siis sitä, että vedonlyöntialustaa ei ole käytössä muualla, joten tässä tapauksessa Betzest on siis ainoaa laatuaan. 

Verkkosivut pelaavat Betzestillä kuitenkin vallan hyvin, ja kaikki alusta on kaikin puolin selkeä ja käyttäjäystävällinen. Sivusto toimii myös nopeasti eikä turhaa odottelua tarvitse harrastaa navigoinnin lomassa. Navigointi sivustolla onkin kaikin puolin nopeaa ja helppoa, eli Betzest sopii hyvin myös aloitteleville vedonlyöjille.

Olemme myös varmoja, että Betzest keskittyy lähitulevaisuudessa myös sivustonsa jatkuvaan kehittämiseen, sillä kyseinen vedonlyöntisivusto on ottanut omalla taipaleellaan vasta ensimmäiset askeleensa. Sivusto tulee varmasti vielä paranemaan sekä sisältönsä että käytettävyytensä puolesta, kun vain sivuston taustatiimi saa kerättyä tärkeää kokemusta vyölleen.

Betzestin verkkosivut on kuitenkin käännetty kokonaisuudessaan suomen kielelle aina kaikkia sääntöjä ja ehtoja myöten, mistä peliyhtiölle voikin antaa kehuja. Nimittäin monet huomattavasti tunnetuimmat vedonlyöntisivustot jättävät nimittäin usein säännöt tarjolle vain englanniksi, mikä tietty voi nousta kynnyskysymykseksi sellaisten pelaajien kohdalla, joilla tämä lontoon kieli ei niin ketterästi välttämättä taivu. Tältä osin Betzest onkin hoitanut leiviskänsä mallikkaasti.

Betzest Mobiili

Betzest ei ole ainakaan vielä kehitellyt omaa mobiilisovellusta ladattavaksi Androidille tai IOSille, eli mobiilissa pelaaminen hoituu siis vain Internet-selaimen kautta. Monilla, suurilla vedonlyöntisivustoilla tällaiset mobiilisovellukset saattaa löytyä, mutta uudet vedonlyöntisivut eivät kovinkaan usein lähde näiden mobiilisovellusten kehittelyn kelkkaan mukaan.

Voi toki olla, että tulevaisuudessa Betzestkin lyö tarjolle mobiilisovelluksen, mutta kovinkaan todennäköistä se ei hetkeen ole. Betzestin verkkosivut on kuitenkin optimoitu mobiilipelaajille siihen malliin responsiivisiksi, että sekä Android- että ISO-pelaajat, kuin myös Windows-luureilla säätävät pelurit, pystyvät viihtymään sen sivustoilla myös näillä mobiili-kokoluokan laitteilla.

Maksutavat

Talletusten ja kotiutusten tekoon Betzest tarjoaa mukavan määrän erilaisia maksutapoja käytettäväksi, joten näiltä osin pelaaminen ja pelikassan hoivaaminen hoituu kyllä ihan jokaisella suomalaisella pelaajalla aivan varmasti. Käytössä onkin mahdollisuudet nettilompakoiden ja luottokorttien käyttöön, ja tottakai myös suorat verkkopankkisiirrot ovat mahdollisia.

Laskulla tallettaminen ei valitettavasti ole Betzestillä mahdollista, sillä tmäntyyliset palvelut, kuten SIRU Mobile tai Zimpler, eivät kuulu siltä löytyvien maksutapojen repertuaariin. Muutoin rahaa voi kuitenkin liikuttaa suuntaan jos toiseenkin Betzestillä kaikilla suosituimmilla ja turvallisimmilla talletus- ja nostomenetelmillä.

Kotiutukset ovat nopeudeltaan hyvää keskitasoa, sillä Betzest käsittelee kaikki nostapyynnöt aina mahdollisimman nopeasti - useimmiten alle 48 tunnissa. Tämän jälkeen kotiutettavat rahat lähtevätkin sitten liikkelle - mikäli siis nostopyyntö hyväksytään - ja rahojen saapumisessa voi kestää 1-5 pankkipäivää valitusta kotiutustavasta riippuen. Nettilompakoihin, kuten Skrilliin ja Netelleriin, kotiutukset saapuvat aina nopeiten (alle 24 tunnissa), sillä pankkien byrokratia ei pääse näissä tapauksissa hidastamaan rahojen liikkumista. 

Talletustavat:

- Luottokortit ja debit-kortit: Visa, Mastercard
- Nettilompakot: Skrill, Neteller
- Pankkisiirrot
- AstroPay
- GiroPay
- Sofort
- Eps

Kotiutustavat:

- Luottokortit ja debit-kortit: Visa, Mastercard
- Nettilompakot: Skrill, Neteller
- Pankkisiirrot

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelua on tarjolla Betzestillä niin sähköpostiviestien ja live-chat -palvelunkin kautta, mutta molemmissa tavoissa tarjolla on asiakastukea vain englanniksi. Suomenkielisiä asiakaspalvelijoita ei Betzestillä ole siis töissä.

Live-chat -palvelun saa avattua Betzestin verkkosivuilla niin footer-alapalkin "Live Chat" -linkkiä että oikeasta alakulmasta löytyvän keskustelu-kuvaketta klikkaamalla. Sähköpostit voi taasen laittaa osoitteeseen [email protected], ja asiakastuki vastaa näihin sähköpostiviesteihin keskimäärin 24 tunnin sisällä. Nopeiten vastauksia kysymyksiin saakin live-chatin kautta.

Yhteenveto

Vuoden 2018 vedonlyöntisivut ovat olleet laadultaan hyvinkin vaihtelevaa sorttia, eikä Betzestkään ole millään tavoin täydellinen veikkaussivu. Huonoksi sitä ei voida kuitenkaan missään tapauksessa sanoa, ja vuoden tulokkaiden kilvassa se meneekin aivan kärkijoukkoihin. Kovin moni kuluvan vuoden uutuussivustoista ei nimittäin kykyne laittamaan pystyyn edes Betzestin vertaista pakettia.

Urheiluveikkaus.com suositteleekin Betzestiä kaikille vedonlyönnin harrastajille, ja etenkin sen 5€ ilmainen vedonlyöntibonus kannattaa todellakin käydä hyödyntämässä! Tämän ilmaisbonuksen avulla pääsetkin koeajamaan Betzestin vedonlyöntiä täysin riskittömästi, ja voit jopa saada käärittyä itsellesi pientä extra-pelikassaa pelaamisen aloittamiseen.

Betzest kommentit

Uusi Betzest marssittaa tarjolle yhdet maukkaimmat vedonlyöntibonukset, joita alalta löytyy. Nyt tarjolla on nimittäin sekä ilmaisveto ilman talletusta sekä varsinainen vedonlyöntibonus vahvalla 100% vastineella.

Eli, avaa vain oma pelitilisi Betzestille ja varmenna puhelinnumerosi sivustolla rekisteröitymisen yhteydessä, ja saat tilillesi 5 euron ilmaisvedon ilman talletusta. Kyseessä on siis periaattessa 5 euron täysin ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin talletusvapaasti!

Ensitalletuskerralla saat sitten hyödynnettyä vielä 100% bonuksen jopa 150 euron maksimimäärään saakka - vähintään 10 euron talletuksella.

Näin lunastat Betzestin vedonlyöntibonukset:

  1. Avaa oma Betzest -pelitilisi nyt.
  2. Vahvista puhelinnumerosi pelitilin avaamisen yhteydessä, ja saat heti käyttöösi 5 euron ilmaisen vedon ilman talletusvaatimuksia!
  3. Voit lunastaa tämän jälkeen myös 100% vedonlyöntibonuksen 150 euroon asti ensitalletuksellasi.
  4. Minimitalletusraja varsinaisen bonuksen lunastamiseen on vain 10 euroa.

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 15.00x bonus vähimmäiskertointasolla 2,00.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 750 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Betzest nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Betzest Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Lyö F1-veto Betzestillä - jos vetosi ei voita, saat ilmaisvedon ja spinnejä!

Formula Ykköset jatkuivat viime viikonloppuna kuukausien tauon jälkeen ja saimme todistaa heti suomalaisvoittoa, kun Mercedesin Valtteri Bottas kurvasi Itävallassa ensimmäisenä maaliin. Kimi Räikkösen kisa päätty harmillisesti keskeytykseen ja tarjolla olleet pisteet jäivät saamatta. F1-kilpailut jatkuvat tulevana viikonloppuna Itävallassa, kun ohjelmassa on Steiermarkin GP.

Betzest tarjoaa kisaviikonlopulle mahtavan tarjouksen, jossa voit lyödä riskittömästi Formula-vetoja. Jos vetosi ei osu, niin Betzest antaa sinulle lohdutukseksi 10€ arvoisen ilmaisvedon sekä 10 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta, jotka voit käydä spinnailemassa Betzestin kasinolla!

Minimipanos kampanjaan osallistumiseen on 10 euroa, joten voit käytännössä lyödä F1-vedon täysin riskittä tulevalle viikonlopulle! Katso alta tarkemmat ohjeet osallistumiseen ja iske F1-betsi sisään!

Lue lisää...

Existing customers

Päivittäinen NBA -ilmaisbetsi tarjolla Betzestillä!

NBAn seuraajat pääsevät ottamaan osaa Betzestin vedonlyöntisivulla sporttikampanjaan, jossa on tarjolla päivittäin 5 euron ilmaisveto. Jos siis tykkäät iskeä sisään NBA-betsejä, kannattaa käydä ottamassa osaa tähän tarjoukseen.

Itse kampanja toimii hyvin yksinkertaisesti ja siihen on helppo osallistua. Sinun tarvitsee ainoastaan iskeä vetolappu sisään NBA-kohteista minimissään 10 euron panoksella. Jokaisen kohteen kerroin on oltava vähintään 1.50 ja vetolapussa saa ainoastaan olla NBA-kohteita.

Tarjous on voimassa 31.3. asti, joten kerkeät napata vielä monta ilmaisvetoa kampanjasta. Pääset alapuolelta siirtymään Betzestille sekä tsekkaamaan tarkemmat ohjeet ilmaisvedon lunastamiseen.

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa ilmaisbetti Betzestiltä Formula 1 -kisoihin!

Singaporen Formula 1 -osakilpailu on enään muutaman päivän päässä ja sopivasti Betzest laittoikin käyntiin hyvän vedonlyöntikampanjan.

Pääset nyt testaamaan sivun vedonlyöntiosiota 10 euron ilmaisvedolla ja nappaamaan siihen kylkeen vielä 10 ilmaiskierrosta kasinon puolelle. Nyt kannattaa siis tsekata tämä tarjous lävitse!

Lue lisää...

Existing customers

Lyö vetoa UCL-finaalista, ja saat 10€ ilmaisvedon & 100 kpl ilmaiskierroksia!

Betzest jatkaa tarjoustykitystään jalkapallokauden huipentuessa, kun heti Eurooppa-liigan finaalin perään napsahtaa uusi tarjouspaketti myös Mestarien liigan loppuottelun pariin. Jälleen kerran pelaajat saavat siis lunastettua helpolla 10€ single-betsillä tililleen 10€ ilmaisvedon sekä muhkeat 100 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 10€ ilmaisbetsi yksittäisellä vedolla Eurooppa liigan finaaliin!

Betzest -peliyhtiö kattaa herkkupöytään mukavat namupalat Eurooppa-liigan finaalia odotellessa. Kyseisessä tarjouksessa saatkin lunastettua vaivaisella 10€ vedolla tilillesi sekä 10€ ilmaisvedon että 50 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja casinolle.

Lue lisää...

Palaute