mainos

EnergyBet arvostelu

Uutta energiaa vedonlyöntiin!

EnergyBet saattaa olla monille suomalaisille vedonlyöjille hyvinkin tuntematon brändi, mutta maailmalla tämä sivusto kyllä tunnetaan. Kyseinen peliyhtiö onkin kaapinut palkintokaappiinsa alan erilaisista gaaloista isojakin pystejä muun muassa parhaan vedonlyöntialan nuosevan tulokkaan sekä laadukkaimman asiakaspalvelun -kategorioissa.

Niin, ja tämän lisäksi EnergyBet sponsoroi parhaillaan myös englantilaisia futisseuroja Millwallia sekä Leyton Orientia, joista edellä mainittu tahkoaa kaudella 2018-19 Englannissa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Championshipissä. Off topic -mainintana kerrottakoon, että Suomen oma maalitykki Teemu Pukkihan kävi nöyryyttämässä juuri menneenä viikonloppuna kyseistä Millwallia kahdella osumallaan...

Kahden futisseura-sponsoroinnin ohella EnergyBet on toiminut myös entisen alemman raskaansarjan sekä varsinaisen raskaansarjan maailmanmestarin, David Hayen yhteistyökumppanina. Kyseisen peliyhtiön logo on siis ollut esillä monissa eri tapahtumissa ja otteluissa, eli tuntemattomaksi suuruudeksi ei EnergyBetiä voida kyllä millään mittakaavalla sanoa.

Vahvasti juuri Iso-Britannian rajojen sisälle keskittynyt EnergyBet pitääkin hallussaan sekä Iso-Britannia että Maltan pelilisenssejä, jotka ovatkin ne kaikista parhaimmat ja laadukkaimmat lisenssit vedonlyöntiä ja rahapelejä tarjoaville tahoille. Näin ollen voitkin olla sataprosenttisen varma, että veikkaaminen on EnergyBetillä täysin turvattua ja turvallista. 

Mutta mitä muuta EnergyBet vedonlyöjille pystyy oikein tarjoamaan? Siitä lisää seuraavaksi.

EnergyBet vedonlyönti

Vedonlyönnin ystäville EnergyBet onnistuu tuomaan ihan hyvän kattauksen pelikohteita veikattavaksi lukuisten eri lajien parista. Kohteiden määrä ei kuitenkaan yllä sinällään kovimpien peliyhtiöiden tasolle, mutta voit kuitenkin olla sataprosenttisen varma, että kaikki tunnetuimmat liigat, sarjat, arvokisat ja muut urheilutapahtumat ovat edustettuna myös EnergyBetin vedonlyönnissä.

Energybet vedonlyöntiTarjolla onkin vedonlyöntikohteita yhteensä yli 35 eri lajista, eikä myöskään poliitikan ja viihde-maailman vetokohteita ole unohdettu. Suurimpien ja tunnetuimpien urheilulajien ohessa voitkin siis veikata EnergyBetillä muun muassa myös tulevia Oscar-voittajia sekä sitä milloin Donald Trump joutuu väistymään USA:n presidentin roolista. Erikoisempiakin vetokohteita löytyy, sillä tällä hetkellä EnergyBetin "Special Bets" -osio pitää sisällään myös pelikohteen siitä, mikä yhtiö tulee lähettämään ihmisen ensimmäisenä Marsiin.

Kuten aiemmasta lauseesta onkin mahdollista päätellä, ei EnergyBet ole valitettavasti tarjolla vedonlyöntipuolensa osalta suomen kielellä vaan sivusto operoi paraikaa englanniksi. Kielivaihtoehtojen rajaus tällä tavoin onkin varsin erikoista, sillä esimerkiksi EnergyBetin nettikasino on käännettynä kattavasti myös suomeksi, mutta samaa kielivaihtoehtoa ei ole kuitenkaan tarjolla vedonlyöntisivuston puolella. Tämä voi kuitenkin olla merkki siitä, että myös vedonlyöntipuoli tullaan kääntämään peliyhtiön toimesta suomeksi tulevaisuudessa.

EnergyBet Kertoimet

Kertoimien suhteen EnergyBet liikkuu siinä samassa keskikastissa kuin monet muutkin uudet vedonlyöntisivustot, eli siis aivan kerroinmarkkinoiden huipulle ei sillä ole asiaa, muttei asiat tältä osin sillä toki huonostikaan ole. Pelattavia kertoimia onkin tarjolla sivustolla ihan hyvään malliin, ja etenkin suurimpien lajien kohdalla - eli jalkapallon ja jääkiekon parista - nämä kertoimet nousevat ihan hyvin lukemiin.

Esimerkiksi liigan 1X2-pelejä tarkastellessaan Urheiluveikkaus.com havaitsi, että EnergyBetin kertoimet voivat joillakin alueilla yltää jopa suurimpien vedonlyöntioperaattoreiden tasolle. Kokonaiskuvassa Energybet jää varmasti kertoimien vertailussa siis näistä alan jättiläisistä jälkeen, mutta yksittäisiä, korkeitakin kertoimia voi tältä sivustolta siis ehdottomasti löytää.

EnergyBet Live-vedonlyönti

Live-vedonlyönti -osio pelittää EnergyBetillä samoilla periaatteilla kuin muillakin peliyhtiöillä, eli kun siirryt normaalien ennakkovetokohteiden puolelta EnergyBetillä live-betsaamisen pariin, muuttuu myös sivuston ulkonäkö jonkin verran. Sen live-vedonlyöntialusta näyttääkin vakiona samantien kaikkien lajien sen hetkiset live-vetokohteet, joskin voit myös rajata näkymää valitsemalla juuri sen lajin, josta haluat kyseiset pelikohteet nähdä.

Kohteita löytyykin live-vedonlyöntiin varsin mallikkaasti, ja suurimpien lajien ohella livebetsejä voikin kylvää sivustolla sisään myös muun muassa e-sportsin, snookerin ja myös jopa jääpallon parissa. Kohteiden kokonaismäärä ei ehkä pärjää vertailussa suurimpien vedonlyöntiyhtiöiden live-valikoimalle, mutta jos yksinkertaisesti tykkään pelata live-vetoja silloin tällöin normaalin vedonlyönnin ohessa, tarjoaa EnergyBet tähän kyllä hyvät puitteet.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Aiemmin olikin jo vähän puhetta EnergyBetin ulkoasusta ja siitä, että tältä osin sivusto operoi vähän eri tyyliin kuin muut kilpakumppanit. Sivusto on nimittäin rakennettu vedonlyöntiosion puolesta hyvinkin uudentyyppiseen tapaan, eikä vastaavaa tyyliä nimittäin kovin monilta muilta vedonlyöntisivuilta itseasiassa löydy.

Energybet vedonlyöntisivutNormaalistihan pelisivuilla vedonlyöntipuolelle siirryttäessä sivusto listaa lajivalikoiman aina vasempaan laitaan omaan palkkiinsa, ja pelikohteet ja kertoimet tulevat sitten näkyviin sivuston keskikaistalle pitkään, joissain tapauksissa jopa sekavahkoon listaan. EnergyBetillä homma on kuitenkin hoidettu toisin, ja pelikohteiden ja kertoimien selailu hoituukin siten, että käyttäjä valitsee ensin yhden lajin, ja lajivalinnan jälkeen hän voi valita kohteena olevan maan sekä sarjan ja kilpailun, jonka jälkeen kohteet tulevat näkyviin.

Voisikin siis sanoa, että EnergyBetin vedonlyöntialustan toiminta on jotakuinkin risteytys vanhan liiton vedonlyöntimallia sekä Rizkin uuden uutta veikkaus-alusta -innovaatiota. Se siis saattaa vaatia totuttelua paatuneimmilta vedonlyöjiltä, mutta ainakin Urheiluveikkauksen arvostelutiimi pitää myös EnergyBetin mallia hyvinkin käyttäjäystävällisenä. Tältä osin se voikin sopia paremmin muun muassa aloitteleville vedonlyöjille, sillä pelikohteiden lajittelu on tässä mallissa huomattavasti yksinkertaisempaa.

EnergyBet Mobiili

Jos sivuston mobiilipuolta katsoo, on EnergyBetillä pullat aika hyvin uunissa. Sivusto saattaakin vaikuttaa erikoiselta tietokone-käyttäjien vinkkelistä katsottuna, mutta huomattavan yksinkertaistettu vedonlyöntialusta pelittää kuitenkin maukkaasti juurikin näiltä tasku- ja laukkukokoisilta älylaitenäytöiltä katsottuna.

Navigoiminen onkin Energybetin mobiilisivustolla helppoa, ja pelikohteiden selaaminen on suhteellisen erikoisesta systeemistä huolimatta helppoa - etenkin kun alustan käyttöön tottuu. Erinäisiä mobiilisovellusten lataamista ei myöskään vaadita vaan EnergyBetin mobiilivedonlyönti avautuu automaattisesti, kun vain siirryt peliyhtiön verkkosivustolle älylaitetteesi Internet-selaimella.

Energybetin mobiilisivusto toimiikin pätevästi ihan jokaisella selain-tyypillä käytit sitten Firefoxia, Chromea tai Safaria - tai jopa Internet Exploreria, sikäli mikäli joku sellaista vapaaehtoisesti vielä käyttää.

Maksutavat

Erilaisten maksumenetelmien, eli toisin sanottuna talletus- ja kotitustapojen, määrässä mitattuna EnergyBet onnistuu erottumaan niinikään ihan positiivisesti monista muista vastaavista vedonlyöntisivustoista. Etenkin talletustapoja löytyy tältä sivustolta sen verran isot määrät, ettei monet muut kokeneemmat ja tunnetummatkaan peliyhtiöt onnistu pääsemään näihin samoihin sfääreihin.

Valuuttaa voikin liikutella EnrgyBetillä molempiin suuntiin kaikilla tunnetuimmilla ja suomalaistenkin pelaajien suosimilla menetelmillä, joten luottokortit ja debit-kortit, verkkopankkisiirrot ja nettilompakot pelaavat sivustolla esimerkiksi aivan normaaliin tapaan. Myös PaysafeCard-maksukortit sekä laskulla tallettaminen (Zimpler) ovat myös mahdollisia.

Talletustavat:

- Luottokortit ja debit-kortit: Visa / Mastercard
- Nettilompakot: Skrill / Neteller / Qiwi Wallet
- Verkkopankki-talletukset: Trustly / Euteller
- Zimpler / Klarna (laskulla talletus)
- PaysafeCard-kortit
- Yandex
- TSI
- Eps
- EcoPayz
- EntroPay

Kotiutustavat:

- Luottokortit: Visa / Mastercard
- Nettilompakot: Skrill / Neteller / Qiwi Wallet
- Verkkopankki-kotiutukset: Trustly
+ muut kotiutustavat

Asiakaspalvelu

EnergyBet nappasi vuonna 2017 rahapelialan vuotuisessa palkintogaalassa itselleen palkinnon laadukkaimman asiakaspalvelu-tiimin kategoriassa (Excellence in Customer Service), joten tämä peliyhtiö on hoitanut nämä hommat ensiluokkaisesti. Sivustolta löytyykin kirjaimellisesti kaikki mahdolliset välineet ja keinot ongelmatilanteiden selvittelyyn asiakastuen avustuksella.

Voitkin ottaa yhteyttä EnergyBetin asiakaspalvelutiimiin puhelimitse, sähköpostitse kuin myös live-chat palvelun kautta. Oikea sähköpostiosoite on tässä tapauksessa mallia support[at]energybet.com, kun asiakastuen puhelinnumeroita on tarjolla peräti kolme kappaletta: +356 9994 5112, +44 203 608 6491 ja +44 791 878 5604. Live-chat -palveluun pääsee taasen klikkaamalla yläpalkista "Help" -nappulaa, jonka kautta esiin nousee myös viestilomake, jolla voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu-puoli on siis hoidettu Energybetillä loistavasti, mutta valitettavasti suomalaisille pelaajille sitä ei ole optimoitu. Näin ollen tarjolla onkin siis vain englanninkielistä asiakastukea.

Yhteenveto

Energybetin paketti saattanee jakaa monien vedonlyöjien mielipiteet, kuten usein käy tällaisten uusien ja normaalista poikkeavien ratkaisujen kohdalla. Mutta vaikka tämä sivusto ei olisikaan ihan kaikkien vedonlyöjien mieleen, ei EnergyBetin sivustoa kyllä huonoksi voi sanoa millään mittapuulla. Sen verkkosivut onkin koottu selvästi suurella ammattitaidolla, eikä mitään ole jätetty näiltä osin puolitiehen. Kyseessä onkin siis kiteytettynä laadukas vedonlyöntisivusto varsin erikoisella otteella.

Ainoa suurempi heikkous EnergyBetin osalta voidaankin nähdä olevan bonus-osasto. Uusille pelaajille jaettavat, parhaat vedonlyöntibonukset kieppuvat nimittäin veikkaus-maailmassa siellä 100-200 euron haarukassa, mutta EnergyBetillä on tarjolla vähän eritasoiset lukemat - nimittäin pyöreä nolla. Uudet asiakkaat eivät saakkaan EnergyBetiltä juuri nyt lainkaan veikkausbonuksia tilin avaamisen ja ensitalletuksen yhteydessä.

Tätä suurta heikkoutta on EnergyBetillä toki paikkaamassa parit jatkuvasti pyörivät kampanjat, jotka tarjoavat pelaajille joka viikko erilaisia taattuja vetoja tietyin reunaehdoin. Tällaisia ovatkin esimerkiksi takaukset, joissa pelaaja saa vetoonsa asettaman panoksen takaisin, jos yhdistelmävedosta vain yksi kohde menee mönkään, tai mikäli single-betsin ottelu päättyy maalittomaan tasapeliin.

Vedonlyöntibonusten puuttumisen ohella yksi heikkous on EnergyBetillä tottakai myös suomen kielen puuttuminen kielivaihtoehdoista, joskin tämän suomi-käännöksen voinee odottavan saapuvan sivustolle vielä tulevaisuudessa.

Näiden kahden miinusmerkin oheen on suurempia heikkouksia kuitenkaan vaikea keksiä, ja näin ollen EnergyBetin voikin sanoa olevan ehdottomasti keskitasoa parempi vedonlyöntisivusto jopa vaativampaankin käyttöön. Aloitteleville pelaajille se sopii selkeän alustansa vuoksi erittäin mainiosti, joten Urheiluveikkaus toivottaakin tämän tulokas-brändin ehdottoman tervetulleeksi näihin vedonlyöntialan karkeloihin.

EnergyBet kommentit

EnergyBet on syöksynyt myös vihdoin ja viimein vedonlyöntibonuksien pyörteisiin. Nyt se tarjoaakin uusille pelaajilleen erikoista 25% ensiveto-bonusta aina 50€ saakka. Samaan syssyyn tähän ensimmäiseen yhdistelmävetoon saa myös tuplatun kokonaiskertoimen 100% kerroin-boostauksen myötä!

 1. Mene EnergyBetin sivustolle, ja avaa itsellesi pelitili.
 2. Tee vähintään 10€ ensitalletus, ja valitse vaihtoehto "WELCOME BONUS".
 3. Saat ensitalletuksesi jälkeen käyttöösi 25% ilmaisveto-bonuksen yhdistelmävedolle aina 50€ saakka sekä 100% kerroin-boostin tälle ensimmäiselle vedollesi!
  - Saat siis maksimaalisen bonus-vedon tallettamalla ensimmäisellä kerralla 200€ pelitilillesi.
 4. Voit käyttää ilmaisvetosi vähintään kolme pelikohteen yhdistelmävedossa siten, että:
  - Kunkin kohteen kerroin tulee olla vähintään 1.25.
  - Lapun kokonaiskerroin on oltava minimissään 2.50.
 5. Voit aktivoida ilmaisveto-bonuksen valitsemalla vedonlyöntikupongiltasi "PICK BONUS", ja klikkaamalla sen jälkeen "ACTIVATE".
 6. Ensimmäisen vetosi panos on tällöin siis bonus-summasi verran (max 50€) ja yhdistelmävetosi kokonaiskerroin samalla tuplautuu kaksinkertaiseksi.
  - ESIM: Ensitalletat 100€, saat 25€ bonuksen. Lyöt yhdistelmävedon tällä 25€ panoksella ja 3.00 kokonaiskertoimella. Kun aktivoit bonuksen vetolapultasi, nousee tämä kerroinlukema 6.00 -tasolle automaattisesti. Mahdollinen voittosi on siis 300 euroa tällä vedolla.
 7. Talletettu summa on kotiutettavissa EnergyBet-tililtä pois, kun se on kierrätetty sen vedonlyönnissä kertaalleen. Ilmaisveto-bonuksella saavutettuun voitto-osuuteten ei liity kierrätysehtoja.

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 0.00x bonus vähimmäiskertointasolla 0,00.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 0 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Lisäehdot Ensimmäisen yhdistelmävedon bonus & kerroin-boosti on käytettävissä vain 21 päivän ajan siitä hetkestä lähtien, kun pelaaja on ensimmäisen talletuksensa sivustolle tehnyt.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto EnergyBet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

EnergyBet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole EnergyBet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei EnergyBet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää EnergyBet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän EnergyBet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat EnergyBet -vedonlyöntisivusta.

Palaute