mainos

EnergyBet on syöksynyt myös vihdoin ja viimein vedonlyöntibonuksien pyörteisiin. Nyt se tarjoaakin uusille pelaajilleen erikoista 25% ensiveto-bonusta aina 50€ saakka. Samaan syssyyn tähän ensimmäiseen yhdistelmävetoon saa myös tuplatun kokonaiskertoimen 100% kerroin-boostauksen myötä!

 1. Mene EnergyBetin sivustolle, ja avaa itsellesi pelitili.
 2. Tee vähintään 10€ ensitalletus, ja valitse vaihtoehto "WELCOME BONUS".
 3. Saat ensitalletuksesi jälkeen käyttöösi 25% ilmaisveto-bonuksen yhdistelmävedolle aina 50€ saakka sekä 100% kerroin-boostin tälle ensimmäiselle vedollesi!
  - Saat siis maksimaalisen bonus-vedon tallettamalla ensimmäisellä kerralla 200€ pelitilillesi.
 4. Voit käyttää ilmaisvetosi vähintään kolme pelikohteen yhdistelmävedossa siten, että:
  - Kunkin kohteen kerroin tulee olla vähintään 1.25.
  - Lapun kokonaiskerroin on oltava minimissään 2.50.
 5. Voit aktivoida ilmaisveto-bonuksen valitsemalla vedonlyöntikupongiltasi "PICK BONUS", ja klikkaamalla sen jälkeen "ACTIVATE".
 6. Ensimmäisen vetosi panos on tällöin siis bonus-summasi verran (max 50€) ja yhdistelmävetosi kokonaiskerroin samalla tuplautuu kaksinkertaiseksi.
  - ESIM: Ensitalletat 100€, saat 25€ bonuksen. Lyöt yhdistelmävedon tällä 25€ panoksella ja 3.00 kokonaiskertoimella. Kun aktivoit bonuksen vetolapultasi, nousee tämä kerroinlukema 6.00 -tasolle automaattisesti. Mahdollinen voittosi on siis 300 euroa tällä vedolla.
 7. Talletettu summa on kotiutettavissa EnergyBet-tililtä pois, kun se on kierrätetty sen vedonlyönnissä kertaalleen. Ilmaisveto-bonuksella saavutettuun voitto-osuuteten ei liity kierrätysehtoja.

Lunasta BONUS: 25%/50€ EnergyBet -sivustolle tästä
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 0.00x bonus vähimmäiskertointasolla 0,00.Jos lunastat maksimibonuksen, sinun tulee panostaa sivustolla yhteensä 0 EUR saadaksesi bonukset kotiutettua.

Lisäehdot Ensimmäisen yhdistelmävedon bonus & kerroin-boosti on käytettävissä vain 21 päivän ajan siitä hetkestä lähtien, kun pelaaja on ensimmäisen talletuksensa sivustolle tehnyt.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto EnergyBet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Palaute