mainos

Legolas-Bet

Legolas-Bet arvostelu

Vuonna 2018 avattu uutuussivu Ruotsista!

LegolasBet -vedonlyöntisivusto nasahti markkinoille loppukesästä 2018, kun Legolas Invest Limited -nimellä varustettu yhtiö päätti hypätä vedonlyönnin ja rahapelaamisen hiekkalaatikolle oman pelipaikkansa muodossa. Kyseinen firma ei ollutkaan aiemmin omia pelipaikkoja markkinoille tuonut, joten kyseessä onkin ainoaa laatuaan oleva uutuussivusto vedonlyönnin harjoittamiseen.

Rakkaasta naapurimaastamme ponnistava LegolasBet ei kuitenkaan lähtenyt veikkaus-markkinoille nöyristelemään, vaan se pyrkii heti alkumetreiltään lähtien uusien asiakkaidensa haalimiseen isompien peliyhtiöjättien huomasta. Tarjolla on usein erilaisia huikeita vedonlyöntikampanjoita ja tarjouksia, jotka kannattaa aina käydä tarkistamassa.

Mutta mitä muuta LegolasBet pystyy vedonlyönnin ystäville tarjoamaan - siitä lisää seuraavaksi.

LegolasBet vedonlyönti

Pelikohteiden määrässä LegolasBet on vähintäänkin hyvää keskitasoa vedonlyöntisivustojen vertailussa, eikä sen missään tapauksessa tarvitse tunkea päätä pensaaseen tällä osa-alueella. Vetoja voikin lyödä tällä sivustolla kaikkiin suomalaisittain vähänkin tunnettuihin lajeihin, ja suurimmissa lajeissa pelikohteiden määrä onkin jo hyvin kilpailukykyistä tasoa. Esimerkiksi jalkapallossa pelikohteita on tarjolla sekä miehissä Veikkausliigasta Kakkoseen saakka että Naisten liigaan asti.

Myös jääkiekko on tietty isosti edustettuna pelikohteiden viidakossa, ja löytyypä suomalaista urheilusarjaa betsattavaksi myös salibandyn, koripallon ja lentopallonkin puolelta.

Tarjolla on myös Match10 -vedonlyöntivaihtoehto, joissa pelaajien tulee vakioveikkausmaisesti lyödä 1X2-ennustukset yhden viikonlopun aikana pelattaviin, kymmeneen otteluun. Ja mikäli saat nämä kaikki kymmenen kohdetta löytyä oikealla merkillä, nappaat taskuusi mukavan jackpot-könttävoiton.

Ruotsissa ja Suomessa suuresti vedonlyöjien suosiossa oleva raviurheilu on kuitenkin LegolasBetin erikoisuus, ja Ruotsissa järjestettävistä ravitapahtumista löytyykin sivustolta aina pitkät litanjat vedonlyöntikohteita. Ravibetsaajille LegolasBet onkin muun muassa Toto2 -sivuston ohella ehdottomia ykköspaikkoja.

Legolas-Bet Kertoimet

Kuten muillakin uusilla vedonlyöntisivustoilla, on myös Legolasbetillä kertoimien taso pitkässä otannassa suuria peliyhtiöitä matalampi. Huonoiksi LegolasBetin kertoimia ei kuitenkaan voida sanoa, ja joissain lajeissa kertoimet voivat itseasiassa nousta yllättävänkin korkeiksi. Esimerkiksi lätkän parissa kertoimet ovat keskiverroin parempaa tasoa muihin lajeihin verrattuna, mikä tietty merkkaa kovempaa palautusprosenttia lyödyille vedoille.

Kerotettujen kertoimien tarjouksia ei LegolasBetillä näy - ainakaan tämän arvostelu-tekstin kirjoittamisen aikaan. Sivusto on kuitenkin tässä vaiheessa vasta alkutekijöissä, joten tällaisten kerroin-boostien löytäminen myöhemmin sen vedonlyöntiin ei olisi tietty mikään mahdottomuus.

Legolas-Bet Live-vedonlyönti

Legolas Betillä voi lyödä tottakai vetoja myös livessä aivan muidenkin vedonlyöntisivustojen tapaan. Pelikohteiden määrä putoaa jonkin verran ennakkovetojen puolelta live-vedonlyöntiin siirrettyessä, mutta lajien kirjo on tälläkin osa-alueella kyllä vähintäänkin hyvällä mallilla.

Live-betsejä voikin latoa eetteriin niin jalkapallon ja jääkiekon kuin myös tenniksen, esportsin ja koripallon parista. Suomalaisittain pienemmistä lajeista live-vedonlyönnin piirissä ovat mukana muun muassa myös kriketti, pöytätennis ja käsipallo. Live-vedonlyöntikohteita löytyykin LegolasBetillä kunkin näiden lajien parhailta sarjatasoilta.

Sivusto & vedonlyöntialusta

LegolasBet vedonlyöntisivustoLegolasBet toimii Legolas Invest Limitedin omalla vedonlyöntialustalla, ja kun samainen yhtiö ei ole pykännyt markkinoille muita vedonlyöntisivustoja, ei tätä samaista alustaa ole siis muilla sivustoilla käytössä. Kyseessä onkin siis tässä tapauksessa ainoaa laatuaan oleva pelipaikka. Tai on ainakin siihen asti, kunnes Legolas Invest Limited päättää avata markkinoille toisen vedonlyöntisivuston tai mikäli se lainaa omaa alustaansa muiden uusien toimijoiden käyttöön.

LegolasBetin vedonlyöntisivut ovat kuitenkin kaikessa kokonaisuudessaan erittäin toimivat, ja uutuudenkarheus ei tässä tapauksessa kyllä päällepäin näy. Navigoiminen on sivustolle helppoa ja johdonmukaista, ja käyttäjäystävällisyyteen onkin selvästi panostettu tässä luomistyössä.

Vedonlyöntipuoli onkin toteutettu sivustolla siinä mielessä perinteisellä otteella, että lajit ja urheilusarjat on sijoitettu vasempaan reunaan, ja kohteet listautuvat taasen keskikaistalle. Sivusto eroaa kuitenkin monista kilpailijoistaan siinä, että tässä tapauksessa vedonlyöntisivut ulottuvat tietokonenäytöllä aivan laidasta laitaan, eli sivusto on siis täytetty melkolailla täyteen.

Joidenkin mielestä tällainen ratkaisu saattaa tuntua varmasti hämmentävältä ja häkellyttävältä, mutta ainakin Urheiluveikkaus.comin toimituksen mielestä LegolasBet on onnistunut silti pitämään sivuston selkeänä ja käyttäjäystävällisenä.

LegolasBet ei ole kääntänyt sivustoaan suomeksi - ainakaan vielä - vaan ainoat kielivaihtoehdot ovat täällä englannin lisäksi ruotsi. Tämä voi häiritä tietty joitakin pelaajia, ja sivusto ei tietty tässä vaiheessa sovikaan sellaisille pelaajille, joiden englannin kielitaito ei ole ok-mallilla.

Legolas-Bet Mobiili

Mobiilissa vedonlyöminen onnistuu LegolasBetillä monien muiden uusien veikkaussivujen tapaan Internet-selaimen kautta, sillä LegolasBetin optimoitu näkymään moitteitta myös pienempien älylaitteiden näytöillä. Responsiivisiksi luodut verkkosivut mukautuvatkin ihan jokaisen mobiililaitteen näyttökokoihin olit sitten siirtymässä sivulle minkä merkkisellä laitteella - tai millä Internet-selaimella tahansa.

Erillistä mobiilisovellusta ei Legolas.Bet ole siis markkinoille heti alkujaan tuonut, ja useimmiten tällaisia pelisovelluksia löytyykin vain alan absoluuttisesti suurimmilta toimijoilta. Voikin olla, että LegolasBet keskittyykin alkujaan vain oman mobiilisivustonsa kehittämiseen sovellusten luomisen sijaan.

Maksutavat

Legolasbetillä on rahansiirtojen tekemiseen käytössä vain ja ainoastaan luotettavia maksutapoja, mutta mitään suurta valikoimaa ei talletusten tai kotiutusten tekoon ole valitettavasti tarjolle. Esimerkiksi suosittujen nettilompakoiden (Skrill, Neteller) käyttöä ei tämä peliyhtiö tue, eikä tarjolla ole myöskään mahdollisuutta laskulla tallettamiseen (Zimpler).

Talletuksia onkin mahdollista tehdä Legolas.Betille vain Visa- ja Mastercard-luottokortein sekä suorin pankkisiirroin. Kotiutuksiin siirryttäessä tämä lista ohenee vielä yhden pykälän pienemmäksi, sillä VISA-luottokortit ja pankkisiirrot ovat tässä tapauksessa ainoat keinot voittorahojen nostoon.

Mastercardeilla ja Visa-korteilla minimitalletustaso on 10 eurossa, kun taasen pankkisiirroilla voi tallettaa minimissään 30 euroa per talletus. Nostojen suhteen minimirajat ovat samat, joskin Mastercardilla ei Legolasbetillä voida kuitenkaan näitä kotiutuksia suorittaa.

Visa-kortteilla tehtävät kotiutukset kestävät LegolasBetillä 2-3 pankkipäivää, mutta suorien pankkisiirtojen suhteen kesto voi vaihdella samaisesta 2 pankkipäivästä jopa 10 vuorokauteen. Kesto riippuukin hyvin pitkälti siitä, mihin pankkiin näitä rahoja on kotiuttamassa.

Talletustavat:

- Luottokortit: VISA, MasterCard
- Pankkisiirrot: Trustly

Kotiutustavat:

- Luottokortit: VISA
- Pankkisiirrot: Trustly

Säännöt ja ehdot

Säännöt ja ehdot voimassa: www.legolasbet.com/fi

Legolas-Bet kommentit

Palaute