" " " "" "
mainos
Annonce GGbet scryscraper banner

Mr Green Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Mr Greenin ilmaisvetoliigassa jaossa 2 000€ edestä ilmaisvetoja joka viikko!

Vihreähattuinen herrasmies tunnetaan gambling-piireissä nimellä Mr. Green. Tällä kertaa tämä komeasti armeijan vihreään pukuun sonnustautunut silinteripää on laittanut asiakkaidensa iloksi käyntiin ilmaisvetoliigan, josta pelaajien on mahdollista voittaa itselleen kahden seuraavan viikon viikottaisia ilmaisvetoja!

Joka viikko on jaossa 2 000€ edestä ilmaisvetoja, jotka jaetaan kisaviikon kymmenelle tulostaulukon kärjessä olevalle betsarille. Jokaisen viikon pääpalkintona on huima 1 000€ arvoinen ilmaisveto, joten tämä ei ole mitään nappikauppaa!

Ilmaisvetoliigaan osallistuminen on todella helppoa, joten katso alta tarkemmat ohjeet ja lähde vihreähattuisen herrasmiehen vedonlyöntisivustolle jahtaamaan omia ilmaisvetoja!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

Pelaa Valtteri Bottaksen voittoa Iso-Britannian GP:ssä 50.00 erikoiskertoimella!

F1-kalenteri lähentelee tämän kauden osalta puoltaväliä, kun tulevana viikonloppuna on luvassa kauden kymmenes osakilpailu, Iso-Britannian GP. Valtteri Bottas on tällä hetkellä MM-sarjassa toisena 166 pisteellä, mutta mestaruushaaveet ovat edelleen hyvin elossa.

Mr. Green haluaa hemmotella kaikkia uusia asiakkaitaan tulevana viikonloppuna tarjoamalla Valtteri Bottaksen Iso-Britannian GP:n voitosta huimaa 50.00 erikoiskerrointa.

Bottas on ennakkokaavailuissa yksi suurimmista voittajasuosikeista, joten jos sinulla ei ole vielä pelitiliä Mr. Greenillä avattuna, niin tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää pikimmiten!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

Tarjolla 50.00 superkerroin Argentiinan voitolle Copa American välierässä!

Kaikki Mr Greenille tilin avaavat, uudet pelaajat voivat nyt hyödyntää Urheiluveikkaus.comin kautta huikean 50,00 erikoiskertoimen Argentiinan voitolle Brasiliasta Copa American tulikuumassa välierässä!

Argentiinan voittokertoimet pyörivät vedonlyöntimarkkinoilla tällä hetkellä 4,50 - 4,60 tasolla, joten tarjolla on aivan mielenvikaisen iso ylikerroin!

Euron panoksella voit voittaa 50€ riihikuivaa käteistä ilman kierrätysvaatimuksia, joten jos sinulla ei ole vielä tiliä avattuna Mr. Greenillä, niin nyt sellainen kannattaa ehdottomasti avata ja hyödyntää tämä ekslusiivinen tarjous!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

Tarjolla 50.00 jättikerroin ManU:n voitolle Manchesterin Derbyyn!

Kaikki Mr Greenille tilin avaavat, uudet pelaajat voivat nyt hyödyntää huikean erikoisbonuksen Urheiluveikkaus.comin kautta!

Tarjolla onkin peräti 50.00 -erikoiskerroin Manchester Unitedin voitolle paikallisvastustaja Citystä legendaarisessa Manchesterin Derbyssä. Kaikki tällä kertoimella kaivetut voitot ovat vieläpä kierrätysvapaata käteistä!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

Tarjolla 30.00 erikoiskerroin Liverpoolin voitolle!

Mr. Greenin vedonlyönnissä on nyt mahdollista hyödyntää peräti täysin kierrätysvapaa 30.00 erikoiskerroin Liverpoolin voitolle Bayern Münchenistä!

Lue lisää...

Palaute