mainos

OlyBet arvostelu

Päivitetty

OlyBet - Fair Play

Tänään matkaamme Urheiluveikkaus.comilla lyhyen matkan etelänaapuriimme Viroon, jossa meitä odottaa jo viime vuosituhannelta asti pyörinyt peliyhtiö. Kyseessä on siis Suomenlahden toiselta puolelta kotoisin oleva OlyBet joka perustettiin Armin Karun toimesta vuonna 1999. Tämän jälkeen Armin ja kumppanit ovatkin työskennelleet ankarasti kasvattakseen firmaa entisestään. 

OlyBet ei ole läheisestä maantieteellisestä sijainnistaan huolimatta onnistunut vielä saavuttamaan kovinkaan suurta asemaa Suomessa, mutta sivuston nimi tunnetaan jo ympäri maailman etenkin koripallon parista. Viron Olympiakomitean suurin sponsori on siis tänään arvosteluvuorossa, joten lähdetäänpä katsomaan mitä kaikkea OlyBet pystyy suomalaisille pelaajille oikein tarjoamaan!

OlyBet vedonlyönti

Kuten kaikki paljon betsaavat tietävätkin, tärkein osa vedonlyöntisivustoa kuin vedonlyöntisivustoa on se minkälaisen kohdevalikoiman se pystyy pelaajilleen oikein tarjoamaan. OlyBet onnistuu tässä jotakuinkin keskitasoisesti 23 erilaisella urheilulajillaan, joten kyseessä ei ainakaan ole mikään maailman pienin valikoima. Monelta sivustolta löytyy kuitenkin paljon enemmänkin lajeja.

Päälajit ovat OlyBetillä hieman erilaiset kuin monella muulla vedonlyöntisivustolla, sillä Virossa ja muissa Baltian maissa kuten Latvia ja Liettua koripallo on erittäin suuressa suosiossa esim. käsipallon ohella. Näihin kahteen riittääkin kertoimia paremmin kuin monella muulla sivustolla, ja lisäksi panostusta on toki myös jalkapalloon sekä jääkiekkoon. Pienemmistä lajeista mukaan on otettu muun muassa shakki, politiikka ja snooker.

OlyBet Kertoimet

Kertoimien osalta OlyBetin linja noudattaa hyvin samankaltaista suuntaa kuin mitä valikoimakin. Saatavilla on nimittäin erityisen hyviä lukemia juuri koripalloon ja käsipalloon, kun taas muuten noudatetaan aika pitkälti vedonlyöntialan keskitasoa. Mielenkiintoisena jippona OlyBetin kertoimissa on aina kolme desimaalia pisteen jälkeen, eli toisin sanoen ne ovat hieman tarkempia. Kovinkaan suurta käytännön merkitystä tällä ei kuitenkaan ole.

OlyBet Live-vedonlyönti

Jokaisen muunkin vedonlyöntisivuston tapaan joka on millään tavalla modernimyös OlyBet tarjoaa pelaajilleen live-kertoimia tavallisten pre match -vetojen ohella. Voitkin löytää live-vedot -osion sivustosta yläpalkista nimellä In-Play, joka on etenkin Iso-Britannialaisilta betsi-sivustoilta tuttu termi. In-Play ja live-vedonlyönti ovat siis täysin samat asiat.

OlyBetin kohdevalikoima on livessä hyvin samanlainen kuin mitä tavallisten betsienkin puolella, sillä panostusta on erityisesti koripalloon ja käsipalloon. Jalkapallo on totta kai myös isossa roolissa, ja kertoimiensa osalta live-vedonlyönti on melko samalla viivalla Olybetin muun tarjonnan kanssa. Kohteita löytyy riittävästi ainakin kaikkien isojen lajien osalta.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Tässä osassa arvostelua täytyy jo heti alkuun mainita että OlyBetin sivustoa ei valitettavasti ole saatavilla suomeksi. Tämä onkin melkoisen iso miinus, etenkin kun kyseessä on Virosta tuleva pelisivusto. Suurin osa meistä toki ymmärtää englantia enemmän kuin tarpeeksi hyvin että se mahdollistaisi pelaamisen, mutta muutamille betsaajille suomen kielen puuttuminen voi olla ylivoimainen este.

Tyylinsä osalta OlyBetillä ei liiemmin olla lähdetty sekoilemaan, ja sivuston pääväreiksi ovat valikoituneet punainen ja valkoinen. Silmää miellyttävä kombinaatio siis kyseessä, mutta miksikään tyylilyyliksi ei tätä virolaista tapausta aivan kehtaa lähteä kehumaankaan.

Käytettävyytensä osalta OlyBet on kuitenkin suomalaisuuden puuttumisesta huolimatta melkoisen hyvä, sillä kaikki on toteutettu todella selkeästi. Ylä- ja sivupalkkien avulla omien suosikkibetsien lyöminen sujuu kätevästi ja nopeasti eikä mitään informaatiota olla piilotettu rasittavien alavalikoiden taakse.

OlyBet Mobiili

Mobiililaitteilla pääasiallisesti operoiville pelaajille OlyBet on jopa yllättävän huono vaihtoehto, sillä pienemmillä näytöllä mobiilisivut toimivat suoraan sanottuna hitaasti. Tämä tekeekin pelikokemuksesta huomattavasti negatiivisemman, eikä pelaajille ole edes tarjolla minkäänlaista sovellusta joka tarjoaisi parempaa palvelua.

Pelaaminen sujuu siis OlyBetin mobiilissa suoraan selaimesi kautta, eikä verkkosivujen skaalatutumisessa ole mitään vikaa sillä ne optimoituvat kyllä näytön kuin näytön kokoon. Sivut nyt vain valitettavasti sattuvat olemaan niin hitaat ettei kovinkaan korkeita pisteitä voi antaa, mutta pelaaminen kyllä onnistuu älypuhelimilla ja tableteilla.

Maksutavat

OlyBetin lisenssiasiat eivät varmasti tule kenellekään yllätysenä, sillä tottahan toki Virolainen pelisivusto toimii Viron peliviranomaisten myöntämän lisenssin alaisena. Viron lisenssi on myös suomalaisten kannalta hyvä juttu, sillä sivuston turvallisuuden ja luotettavuuden ohella se takaa myös verovapaat voitot kaikille maastamme tuleville pelaajille.

Rahansiirtojen osalta OlyBetillä noudatetaan melkoisen perinteistä kaavaa, ja kaikki talletukset jotka teet netticasinoille ja vedonlyöntisivustoillehan tapahtuvat tunnetusti täysin reaaliajassa. Kotiutusten osalta odotteluun voi mennä jopa muutamia päiviä, mutta käyttämällä nettilompakoita saat rahat takaisin itsellesi jopa sekunneissa.

Menetelmien suhteen saatavilla on kaikki suomalaisten pelaajien eniten käyttämät rahansiirtotavat, ja yleisimpiähän näistä ovat totta kai tavalliset luotto- ja pankkikortit kuten Visa ja Mastercard. Nettilompakot niin kuin Skrill ja Neteller mainittiinkin jo, ja lisäksi saatavilla on myös pankkisiirtoja sekä vaikkapa Paysafecard.

Talletustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Verkkopankkitalletukset
- Neteller & Skrill (nettilompakot))
- PaysafeCard -kortit

Kotiutustavat:

- Visa 
- Pankkisiirrot
- Neteller & Skrill (nettilompakot)

Asiakaspalvelu

Kun suomenkielistä sivustoakaan ei ole tarjolla niin eipähän OlyBetiltä saa myöskään asiakaspalvelua suomen kielellä. Palvelua on sentään kuitenkin saatavilla mikäli kielipäätä riitää, mutta kuten sivustonkin osalta tällä kertaa joudut ikävä kyllä pärjäämään englannilla. Virolaiset tosin ymmärtävät Suomea melko hyvin, mutta onhan se pienimuotoinen riski lähteä taitelemaan kyseisellä tavalla.

Sähköpostiosoitteeseen [email protected] voi laittaa sähköpostia kellon ympäri, mutta kuten niin monen muunkin vedonlyöntisivuston kohdalla myös Olybetilla paras menetelmä on ilman muuta live chat -palvelu. Live-palvelua voi saada sivustolta klo 08-02 välisinä aikoina joka on kyllä enemmän kuin riittävästi.

Yhteenveto

Virolaiset ystävämme ovat onistuneet luomaan ihan mukiinmenevän vedonlyöntisivuston mutta aivan korkeimman kärjen luokitusta se ei kuitenkaan missään tapauksessa ansaitse. Tekemistä riittää siis vielä melkoisesti mikäli OlyBet mielii nousta ravintoketjun huipulle, ja aivan ensimmäisenä sivuston ja asiakaspalvelun tulisi olla saatavilla suomeksi. 

Juuri nyt OlyBet sopii parhaiten pelaajille jotka nauttivat koripallosta sekä käsipallosta, sillä kovinkaan monelta muulta sivustolta ei tämän kaltaista panostusta niihin voi löytää. Jopa 100 euron vedonlyöntibonukset kannattaa käydä nappaamasta pois lojumasta, mutta muilta osin OlyBetillä on vielä varaa parantaa.

OlyBet kommentit

Pahoittelut, tällä vedonvälittäjällä ei ole tällä hetkellä yhtään aktiivisia bonuksia.

OlyBet Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Lyö UFC-veto OlyBetilla - rahat takaisin hävitystä vedosta!

Kamppailu-urheilun suurin ja kaunein, UFC jatkuu tulevana viikonloppuna, kun ohjelmassa on UFC 251, joka kamppaillaan UFC Fight Islandilla, tarkemmin sanottuna Yas Islandilla, joka löytyy Arabiemiraattien kuvankauniista Abu Dhabista. Mukana nähdään myös suomalaisväriä, kun Suomen oma UFC-tähti, Makwan "Maku" Amirkhani kohtaa höyhensarjassa brittiläisen Danny Henryn!

OlyBet haluaa tarjota sinulle rahanarvoisen edun tulevalle viikonlopulle ja tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää jos kamppailu-urheilu ja etenkin UFC kiinnostaa vedonlyöntimielessä. Lyö vetoa mihin tahansa UFC 251:ssa käytävään otteluun ja jos ottelu loppuu ensimmäisen minuutin aikana, OlyBet antaa sinulle panoksesi takaisin ilmaisvetona!

Tämä on mainio tarjous, sillä pitkän tauon jälkeen octagonissa tullaan todennäköisesti hakemaan nopeita lopetuksia! Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja iske betsi pikimmiten sisään OlyBetilla!

Lue lisää...

Palaute