mainos

Redbet

Redbet Kampanjat

Uudet asiakkaat

Argentiinan voitolle Kolumbiasta tarjolla huima jättikerroin: 21,00!

Copa America alkaa viikonloppuna Brasiliassa ja yksi avausviikonlopun herkkupaloista on Argentiinan ja Kolumbian välinen kohtaaminen, joka alkaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa kello 01:00.

Jos uskot, että Lionel Messin johtama Argentiina voittaa avausottelunsa Kolumbiaa vastaan, niin suosittelemme iskemään betsin sisään Redbetillä, sillä heidän tarjouksensa avulla pääset iskemään Argentiina-vedon sisään huimalla 21,00 erikoiskertoimella!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

Saat 21.00 erikoiskertoimen Chelsean voitolle UEL-finaaliin!

Redbet tarjoaa erikoistarjouksena Chelsean Eurooppa-liigan voitolle nyt huiman 21.00 erikoiskertoimen!

Kyseinen jättikerroin on tarjolla vain Redbetin uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät sivustolle oheisen linkin kautta ennen Eurooppa-liigan loppuottelun alkua!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

Tarjolla 20.00 jättikerroin Räikkösen TOP10-sijoitukselle Azerbaidžanin GP:hen!

Redbetin on lyönyt tiskiin todella muhkea erikoistarjouksen tulevaan Azerbaidžanin F1-viikonloppuun... Voitkin nimittäin lyödä tällä vedonlyöntisivustolla Kimi Räikkösen TOP10-sijoitukselle vedon sisään peräti 20.00 -erikoiskertoimella! Tässä onkin nyt siis paikka muuttaa 1 euroa suoraa päätä 20 euron voittopotiksi, sillä mikäli Räikkösen auto vain kestää maaliin asti, tulenee suomalaistykki tuolta TOP10:stä kisan päätteeksi löytymään.

Kyseessä on siis erikoistarjous, joka on saatavilla vain ja ainoastaan tämän kampanja-uutisen sisältämien linkkien kautta! Normaalisti Räikkösen TOP10-sijoittumisen kerroin onkin vain 1.72, eli kyseessä on siis varsin merkittävä kerroinboostaus.

Erikoiskerroin on myös vain Redbetin uusille asiakkaille, eli voit hyödyntää tarjouksen vain, mikäli rekisteröidyt nyt Redbetin sivustolle ja teet ensimmäisen talletuksen pelitilillesi boostF1 -bonuskoodia käyttämällä.

Lue lisää...

Palaute