" " " "" "

SpinSports | Vedonlyönti, Bonus ja Kokemuksia

Spinpalace Sport arvostelu

SpinSports rakastaa urheilua. Kaikkea urheilua. Jokaista urheilulajia.

Urheiluvedonlyöntisivustojemme arvosteluvuorossa on seuraavana pyörivien kelojen nimeen tittelinsä puolesta vetoava Spin Palace. Spin Palace ei välttämättä kuulosta siltä että se tarjoaisi lainkaan vedonlyöntikertoimia, mutta kesällä 2018 jyrähti kun pyörivä palatsi kajautti ilmoille avanneensa sivustolleen myös betsi-puolen.

Tätä pidettiinkin melkoisena yllätyksenä, sillä vuodesta 2001 lähtien toiminut sivusto ei ollut aiemmin liiemmin tullut tunnetuksi urheilusta kiinnostuneena. Spin Palace myös uudisti ilmeensä täysin vuonna 2017, joten vain vuotta myöhemmin vedonlyöntipuolen lisääminen tuli melkoisena shokkina kaikille. Nyt betsaaminen on kuitenkin mahdollista myös Spin Palacella, joten eiköhän lähdetä katsomaan miten laadukkaasta sivustosta oikein on kyse!

Spin Palace vedonlyönti

Noh, mitäs Spin Palacen vedonlyöntisivustot pystyvät innokkaille betsaajille oikein tarjoamaan? Ainakin heti alkuun rento ja tuore ote vakuuttaa, ja pelikohteita vaikuttaa ainakin ensisilmäyksellä olevan aivan riittämiin. Pääosaa valikoimassa esittävät totta kai kaikki maailmanlaajuisesti suosituimmat lajit kuten vaikkapa jalkapallo, jääkiekko, koripallo, tennis amerikkalainen jalkapallo sekä monet muut.

Pienempiä lajeja on totta kai otettu myös mukaan, ja Spin Palacen mottona onkin se että se rakastaa jokaista urheilulajia. Pienempiä lajeja riittääkin kaikille betsaajille enemmän kuin tarpeeksi aina snookerista dartsiin ja pöytätenniksestä e-sportsiin. Laajuutensa osalta Spin Palacella on siis kaikki kunnossa.

Spinpalace Sport Kertoimet

Melko vastikään julkaistuksi vedonlyöntisivustoksi Spin Palace tarjoaa pelaajilleen yllättävän hyvin vastinetta rahoilleen. Kertoimien osalta pyörivä palatsi edustaakin hieman keskitasoa korkeampaa antia vaikka se ei kaikista vakiintuneimmille suurinimille tietenkään pärjääkään. Kuten odottaakin voi heittelyä tapahtuu kertoimien suhteen niin positiiviseen kuin negatiiviseenkin suuntaan.

Spinpalace Sport Live-vedonlyönti

Vaikka pre match -otteluiden osalta Spin Palace tarjoaa melko hyvää kohdevalikoimaa live-vetojen osalta pelaaja jouttuu hieman pettymään. Saatavilla on nimittäin live-betsejä lähes yksinomaan jalkapalloon vaikka muut lajit ovat totta kai ainakin jossain määrin edustettuina. Live-puolen isoin ongelma on kuitenkin se miten surkuhupaisasti se on suunniteltu, sillä jokainen laji täytyy avata siellä erikseen yläpalkin kautta. Vaikeaa tämän kaltaista palvelua on kehua, ja täytyykin toivoa että tulevaisuudessa Spin Palace tulee parantamaan tältä osin.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Plussaa ropisee Spin Palacen laariin sivuston tyylillisistä ominaisuuksista ja saitti onkin nimensä mukaisesti melkoinen palatsi. Väriloistoa riittää hyvin ilman että ruutuasi ollaan täytetty millään rasittavilla välianimaatioilla tai muilla tilpehööreillä. Pohjana toimii tumma tausta ja muita pääasiallisia värejä Spin Palacella ovat vihreä ja oranssi.

Kun hetken kuitenkin tarkastelee itse sivustoa niin alkaa näkemään useita live-vedonlyöntiosiossa jo mainittuja epäkohtia mitä käytettävyyteen tulee. Sivusto ei nimittäin pelitä läheskään niin sulavasti kuin sopisi toivoa, ja omien lempparibetsien löytäminen ilman erillistä hakua on melkoisen vaikeaa. Optimoitumisen kanssa tuntuu myös oleman jonkinlaisia ongelmia.

Hieman pelastusta tuo onneksi sentään se että Spin Palace on saatavilla suomeksi. Mikään aivan maailman paras käännös ei kuitenkaan misään nimessä ole kyseessä, mutta muutamista käännöskukkasista huolimatta viesti menee onneksi perille. Muita kielivaihtoehtoja spinnaavalla palatsilla ovat esimerkiksi saksa, ranska, ruotsi, englanti, arabia, norja, venäjä ja monet muut.

Spinpalace Sport Mobiili

Niin kuin jokaisen modernin ja nykyaikaisen vedonlyöntisivuston kuuluukin myös Spin Palace palvelee tietokonepelaajien ohella mobiilipelaajia. Saatavilla onkin jopa iOS- ja Android-käyttäjille aivan oma Spin Palace -sovellus ladattavaksi, ja sen kautta pelaaminen käykin varmista kaikista kätevimmin ja nopeimmin. Pelaaminen on toki mahdollista myös selaimen kautta. 

Selainversio on responsiivinen eli se optimoituu näytön kuin näytön kokoon. Suosittelemme kuitenkin käyttämään sovellusta jos se vain laitteesi muistiin mahtuu, sillä sen kautta pelaaminen on huomattavasti yksinkertaisempaa. Mobiiliversion kautta voi muun muassa lyödä vetoa, luoda tilin, tehdä talletuksia ja lähes kaikkea muutakin mitä pöytäkoneversiollakin. 

Maksutavat

Rahansiirtojensa osalta noudattaa melko tuttua kaavaa, joka ei missään nimessä ole huono asia. Saatavilla on nimittäin kaikki suomalaisten pelaajien eniten käyttämät menetelmät aina pankkisiirroista Trustly-palvelun avulla tuttuihin ja turvallisiin pankki/luottokortteihin kuten Visa ja Mastercard. Lisäksi tarjolla on myös nettilompakoita ja muita vähemmän tunnettuja palveluita.

Nopeuksiensa osalta talletukset eivät varmasti tule kenellekään yllätyksenä, sillä nehän tapahtuvat tunnetusti vedonlyöntisivustoilla aina täysin reaaliajassa. Kotiutusten osalta kannattaa kuitenkin hieman valikoida mikäli haluaa valinnanvaraa, sillä vain nettilompakot kuten Neteller ja Skrill tarjoavat rahoja tilille heti.

Yksi olennainen aspekti vedonlyöntisivustoilla pelaamisen raha-asioissa on myös se minkä lisenssin alaisena sivusto toimii. Spin Palace on onneksi hommannut itselleen Maltan lisenssin, ja kyseinen MGA Licence takaakin turvallisuuden ohella myös verovapaat voitot kaikille suomalaisille pelaajile!

Talletustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkitalletukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)

Kotiutustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkikotiutukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)

Asiakaspalvelu

Ensimmäinen asia mnitä Spin Palacen asiakaspalvelusta paljastuu on heti positiivinen, sillä se on auki kellon ympäri 24/7. Tämä onkin ilahduttava uutinen, sillä kovinkaan moni tuore sivusto ei tähän pysty - okei onhan Spin Palace toki toiminut jo vuodesta 2001 lähtien mutta vedonlyönnin osalta kyseessä on tuore tapaus. Mukavana yllätyksenä sivuston aspa on saatavilla myös täysin suomeksi!

Voit ottaa yhteyttä Spin Palacen tiimiin kahdella eri tapaa: sähköpostin sekä live chatin välityksellä. Sähköpostituki sopii parhaiten vähemmän kiireisiin avunpyyntötapauksiin, sillä kyllähän nyt live chatin kautta aina saa parasta ja nopeinta jeesiä kaikkiin vedonlyöntisivustoilla kohtaamiisi ongelmiin!

Yhteenveto

Kokonaisuutena Spin Palace on hieman jännä tapaus, sillä pienolla hienosäädöllä voisimme puhua hyvinkin laadukkaasta sivustosta. Meidän mielestämme itse sivusto on kuitenkin tällä hetkellä hieman liian tönkkö aivan korkeimman luokan arvosanan saamiseksi, mutta paljon positiivista löytyy ja Spin Palace kannattaa ehdottomasti pitää nimenä mielessä.

Lisää kehuttavaa löytyy myös pyörivän palatsin uusien pelaajien tarjouksesta, sillä saatavilla on 100% vedonlyöntibonus aina peräti 200 euroon saakka. Kokeilemisen arvoinen paikka on siis kyseessä kyseisen tarjouksen avulla, ja tulevaisuudessa tulemme todennäköisesti kuulemaan Spin Palacesta vielä suuria!

Spinpalace Sport kommentit

SpinSportsilla uusille vedonlyönti-asiakkaille tarjotaan 100% veikkausbonus aina jopa 200 euroon saakka. Bonus on tällä sivustolla kokonaisuudessaan yksittäinen ilmaisveto.

Sinun täytyykin tehdä vain vähintään 10 euron ensitalletus, ja asettaa tämän jälkeen ensimmäinen vetosi sisään SpinSportsille, jonka jälkeen saat bonus-ilmaisvedon tilillesi.

Näin lunastat SpinSportsin vedonlyöntibonuksen:

  1. Avaa oma SpinSports -tilisi nyt.
  2. Tee ensitalletus pelitilillesi. Talleta vähintään 10 euroa. Maksimiedun saat 200 euron avaustalletuksella.
  3. Lyö ensimmäinen vetosi sisään SpinSportsin vedonlyönnissä.
  4. Saat ensitalletussummaasi vastaavan ilmaisvedon tilillesi. Ilmaisveto voi siis olla enintään 200€ arvoinen.
  5. Käytä ilmaisveto-bonuksesi 7 vuorokauden sisällä, sillä muuten se mitätöityy.

Lunasta BONUS: 100%/200€ Spinpalace Sport -sivustolle tästä
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 5.00x bonus vähimmäiskertointasolla 1,30.Jos lunastat maksimibonuksen, sinun tulee panostaa sivustolla yhteensä 1000 EUR saadaksesi bonukset kotiutettua.

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Spinpalace Sport nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Spinpalace Sport Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Spinpalace Sport-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Spinpalace Sport bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Spinpalace Sport -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Spinpalace Sport uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Spinpalace Sport -vedonlyöntisivusta.

Palaute