mainos

William Hill arvostelu

Vedonlyöntiä jo vuodesta 1934!

Tänään Urheiluveikkaus.comin toimistolla otetaan arvosteluun todella legendaarinen vedonvälittäjä, sillä suurennuslasin alle otetaan jo vuonna 1934 Isossa-Britanniassa perustettu William Hill. Tuohon aikaa rahapelit olivat vielä laittomia britanniassa, mutta sittemmin rahapelit laillistettiin sumusaarilla ja nykyään kyseessä on täysin laillista toimintaa pyörittävä pelijätti. 

William Hill on listattu Lontoon pörssiin ja sen markkina-arvo mitataan miljardeissa punnissa. Yhtiöllä on kymmeniä tuhansia työntekijöitä ympäri Iso-Britanniaa, joten sitä voidaan hyvällä syyllä kutsua yhdeksi pelialan suurimmista toimijoista. 

Nettivedonlyönnin lisäksi yhtiöllä on Isossa-Britanniassa yli 2 000 lisensioitua vedonlyöntiliikettä eli  niin sanottua kivijalkabookkeria, joissa vetoa pystyy lyömään samaan tapaan kuin vaikka pitkävetoja kotimaisilla R-kioskeilla. Lisäksi yhtiö toimii myös Pohjois-Amerikan betsimarkkinoilla, sillä 2012 tehty laajennus siirsi yhtiön toimintaa myös Nevadan osavaltioon, joka sallii kokonaisvaltaisen urheiluvedonlyönnin.

William Hill pyörittää nettivedonlyöntitoimintaansa Gibraltarilta, joka mahdollistaa verovapaat rahapelit kaikille EU- ja ETA-alueelta pelaaville asiakkaille. Tämä on ehdottomasti hieno asia suomalaisten vedonlyöjien kannalta, sillä kukapa haluaisi maksaa vedonlyöntivoitoistaan siivun suomalaiselle verottajalle.

William Hill vedonlyönti

Koska kyseessä on todella pitkään alalla toiminut vedonlyöntibookkeri, niin olettaa sopii, että pelikohdetarjonta on myös kohdallaan. Näin William Hillillä onkin, sillä tarjolla onkin pelikohteita yli 30:een urheilulajiin. Eniten pelikohteita on tarjolla tottakai vedonlyöjien suosiossa oleviin lajeihin, kuten jalkapalloon, tennikseen, baseballiin, koripalloon, e-urheiluun sekä briteissä isossa suosiossa olevaan hevosurheiluun. Lisäksi pelikohteita on tarjolla vähemmän tunnettuihin marginaalilajeihin, kuten dartsiin, bowliin, rugbyyn, vinttikoirakilpailuihin sekä lukuisiin muihin lajeihin. 

William Hillin pelikohteet löytyvät sivustolta Urheiluvedonlyönti-välilehden alta. Ulkoasultaan vedonlyönti-osio ei ole paras mahdollinen, mutta yksinkertaisella ulkoasulla on varmasti pyritty pitämään sivun latausajat mahdollisimman matalana ja ulkoasun sijaan William Hill onkin keskittynyt sivustonsa käytettävyyteen. 

Pelikohdetarjonta on kokonaisuudessaan varsin vaikuttava ja jokainen vedonlyöjä löytää varmasti William Hilliltä omat pelikohteensa mihin tahansa urheilulajiin tai -tapahtumaan. William Hilliltä löytää varsin runsaan pelikohdetarjonnan etenkin kaikkiin brittein saarilla suosittuihin lajeihin.

William Hill Kertoimet

Yksi William Hillin ehdottomasti paras ominaisuus asiakkaan kannalta on korkeat kertoimet, joita tämä legendaarinen pelitalo pelaajiensa iloksi tarjoaa. Kertoimet eivät ole säännöllisesti markkinatoppeja, mutta kyseessä on silti suomalaisten pelaajien kannalta mukavan korkeat kertoimet.

Korkeita kertoimia löytyy William Hilliltä lähes jokaiseen lajiin, joten niitä ei ole rajattu esimerkiksi vain jonkun marginaalilajin kohdetarjontaan. Tämä onkin ehdottomasti yksi William Hillin parhaista puolista ja jo pelkästään sen takia kaikkien pelaajien, jotka eivät William Hilliä kokeilleet, kannattaa käydä tutustumassa tähän jo konkarin ikään ehtiseen brittibookkeriin. 

William Hill Live-vedonlyönti

Normaalien ennakkovetojen lisäksi William Hill tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden live-vedonlyöntiin, joka tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että panoksia voi laittaa sisään jo käynnissä oleviin otteluihin ja urheilutapahtumiin. Live-vedonlyönnin suosio onkin ollut viime vuosina varsin hyvällä tasolla ja etenkin ammatikseen vedonlyöntiä harjoittavat pelaajat tykkäävät tehdä mahdollisia korjausliikkeitä peleihinsä tai ostavat lisää peli-ideaansa juuri live-vedonlyönnissä. 

Ennakkovedonlyönnin tapaan myös live-vedonlyönnissä on tarjolla varsin maistuvia kertoimia, joten live-vedonlyönnin ystävien kannattaa todellakin käydä katsastamassa William Hillin live-vedonlyönti.

Sivusto & vedonlyöntialusta

William Hillin ehkä suurimmat ongelmat ovat sivustossa, jonka ulkoasu on valitettavasti jämähtänyt tiukasti 1990-luvulle. Sivuston ulkoasu on todella vanhanaikainen, mutta uskomme että William Hill haluaa pitää sivuston käytettävyyden mahdollisimman hyvänä ja siksi ulkoasu on päätetty pitää mahdollisimman simppelinä. 

Vedonlyöntialustassa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta myös se kärsii todella konservatiivisesta ulkoasusta. Käytettävyydeltään se on kuitenkin ihan kelpo alusta, sillä kohteet ovat löydettävissä todella helposti eri filttereiden, kuten lajien avulla. Suosituimmat lajit on tottakai tarjolla heti näyttävämmin, mutta Lisää-napin kautta, mutta myös vähemmän tunnetut lajit saa avattua pelattavaksi. 

Positiivisena asiana täytyy mainita William Hillin suomenkieliset sivut, jotka on käännetty laadukkaasti härmäksi. Kaikki tieto on siis saatavilla kotimaisella kielellä, joten kielimuuria täällä bookkerilla ei tule vastaan. Suomen lisäksi sivusto on käännettävissä englanniksi, espanjaksi, italiaksi, puolaksi, tshekiksi, slovakiaaksi, sloveniaksi, kiinaksi, ranskaksi, portugaliksi, ruotsiksi saksaksi, japaniksi, unkariksi, romaniaksi sekä venäjäksi, joten William Hill haluaa tarjota palveluitaan globaalisti ympäri maailman. 

William Hill Mobiili

Mobiilipelaamisen suosio on kasvanut hurjalla vauhdilla viime vuosina ja nykypäivänä nettikasinoiden ja vedonlyöntibookkereiden pitää pystyä palvelemaan laadukkaasti myös mobiilikäyttäjiä jos he haluavat pysyä kehityksen kärjessä ja pitää kiinni laadukkaan pelitalon tittelistään. 

Muutaman muun alan suuren toimijan tapaan William Hill on todellakin panostanut rutkasti mobiilipelaajien palvelemiseen ja tämä varsin legendaarinen yhtiö tarjoaa pelaajien käyttöön jopa oman mobiiliohjelmiston, jonka avulla vetoa pystyy lyömään William Hillillä. William Hill Sports Betting -ohjelmiston pystyy lataamaan niin iOS- kuin Android-laitteille ja vedonlyönti sen avulla on todella helppoa ja vaivatonta.

Maksutavat

Suomalaisasiakkaiden rahansiirrot William Hillillä onnistuvat kaikilla tutuilla ja turvallisilla maksu- ja kotiutustavoilla. Talletukset onnistuvat helposti ja nopeasti luottokorteilla, entropaylla, e-lompakoilla sekä pankkisiirroilla. Kaikki talletukset William Hilille ovat reaaliaikaisia ja niistä ei peritä mitään maksuja. Minimitalletus vaihtelee käytettävän menetelmän mukaan, mutta yleisin minimikotiutus on suuruudeltaan 5 euroa. 

Kotiutukset onnistuvat samoja yllämainittuja keinoja käyttäen. Kotiutusten kestot rippuvat käytettävästä menetelmästä, mutta nopeiten raha kotiutuu e-lompakoihin. Myös pienempien pelikassojen kotiutus onnistuu William Hilliltä, sillä myös minimikotiutus on suuruudeltaan 5 euroa.

Talletustavat: 

— Pankki- ja luottokortit: Visa, Mastercard, Maestro.
— E-lompakot: Skrill, Neteller.
— Pankkisiirrot: Envoy Services.
— Monet muut vähemmän tunnetut menetelmät.

Kotiutustavat:

— Pankki- ja luottokortit: Visa, Mastercard.
— E-lompakot: Skrill, Neteller.
— Pankkisiirto.

Asiakaspalvelu

William Hill on panostanut reilusti asiakaspalveluunsa ja asiakaspalvelutiimi on apunasi missä tahansa ongelmassa 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Apua on siis saatavilla mihin vuorokauden aikaan tahansa, minä viikonpäivänä tahansa mikä on asiakkaan kannalta ehdottomasti hyvä asia. 

Voit olla William HIllin asiantunteviin asiakaspalvelijoihin yhteydessä joko sähköpostin, yhteydenottolomakkeen, live-chatin tai puhelimen (+800 3551 3551) kautta. Asiakaspalvelu palvelee suomeksi sähköpostin avulla, mutta valitettavasti live-chatissa palvelua on saatavilla suomalaispelaajille vain englanniksi.

Yhteenveto

William Hill on yksi alan todellisista konkareista ja se näkyy kaikessa tekemisessä. Tarjolla on todella massiivinen pelikohdevalikoima korkeilla kertoimilla, suomenkielinen käyttöliittymä sekä laadukas mobiiliohjelmisto, jonka avulla vedonlyönti onnistuu todella helposti ja vaivattomasti myös mobiililaitteilla. 

Sivuston suurin ongelma on ruma ulkoasu, mutta toisaalta käytettävyys on hyvää luokkaa, joten kyseessä on puhdas makuasia. Käytettävyys sen sijaan on hyvällä tasolla, sillä sivuston yksinkertaisuus takaa sen, että kaikki toimii helposti ja nopeasti. 

Suosittelemme ehdottomasti kaikkia suomalaisia vedonlyöjiä, jotka eivät ole aiemmin kuulleet William Hillistä tutustumaan tähän todella legendaariseen pelitaloon, joka tarjoaa pelaajilleen todella runsaan pelivalikoiman todella kilpailukykyisillä kertoimilla.

William Hill kommentit

Pahoittelut, tällä vedonvälittäjällä ei ole tällä hetkellä yhtään aktiivisia bonuksia.

William Hill Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole William Hill-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei William Hill bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää William Hill -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän William Hill uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat William Hill -vedonlyöntisivusta.

Palaute