mainos

YoBetIt

YoBetIt arvostelu

Yobetit - Uusi vedonlyöntiyhtiö isolla bonustarjouksella

Vedonlyöntiala on tunnetusti erittäin kovasti kilpailtu ja eri peliyhtiöt kilpailevat asiakkaista lukuisin eri keinoin. Osa tarjoilee korkeita kertoimia, osa jotain muuta. Alalle pulpahtelee säännöllisesti myös uusia toimijoita, jotka haluavat oman osansa vedonlyöjistä ja yksi tuoreimmista tulokkaista on Yobetit, joka on perustettu alunperin jo vuonna 2012, mutta avattu suomalaisille asiakkaille vasta vuonna 2018.

Yobetit:n taustajoukoista löytyy runsaasti kokemusta rahapelialasta, joten kyseessä on varsin kilpailukykyinen pelitalo, joka pyrkii nyt ottamaan oman osansa myös suomalaisista asiakkaista. Yhtiö toimii Maltalta käsin, joten sillä on luonnollisesti käytössään myös Maltan peliviranomaisten myöntämä ja valvoma rahapelilisenssi, joka takaa suomalaisille asiakkaille turvalliset ja tarkkaan valvotut rahapelit sekä tottakai myös verovapaat voitot. Yobetit on nostanut profiiliaan viime aikoina kovasti ja sivusto keräsikin viime vuonna yhteensä neljä eri palkintoa rahapelialan palkintogaalassa.

Yobetit on niin sanottu hybridi-sivusto, joten perinteisen vedonlyöntiosion lisäksi Yobetit tarjoaa asiakkaiden iloksi myös kasinon ja lottopelit, joiden parissa vedonlyöjä voi käydä hakemassa lisäjännitystä jos vedonlyöntiosiosta ei löydy sopivaa pelattavaa. Yhtiön mottona on se, että asiakas ansaitsee vain kaikkein parasta, joten vedonlyöntiasiantuntijamme suuntaa kovin odotuksin tämän kohtalaisen tuoreen tulokkaan syövereihin.

Yobetit vedonlyönti

Yobetin vedonlyönti rakennettiin aikoinaan e-urheilua seuraavien asiakkaiden näkökulmasta, mutta sittemmin vedonlyöntiosiota on päivitetty isolla kädellä ja nykyään kyseessä on varsin monipuolinen ja laadukas kokonaisuus. Tarjolla on varsin runsas kattaus pelikohteita kymmenistä eri lajeista ja sarjoista, joten Yobetit:lta löytää pelattavaa varmasti, niin kokeneempi kuin aloittelevakin vedonlyöjä.

Yobetit:n vedonlyöntiosiossa on helppo navigoida ja kaikki urheiluvedot löytyvät yhdeltä sivulta. Tämä onkin sivuston ehdoton vahvuus, sillä vedonlyöntiosion helppo käytettävyys ja nopea sekä selkeä navigointi on yksi laadukkaan vedonlyöntisivuston kulmakivistä.

Yobetit:n lajivalikoima on todella laaja, sillä mukana on yhteensä lähes 50 eri lajia/tapahtumaa, joista jokaisesta löytyy satoja pelikohteita. Eniten pelikohteita on tarjolla tottakai suosituimmissa lajeissa, kuten jalkapallossa, tenniksessä, jääkiekossa ja golfissa, jotka ovatkin vedonlyöjien keskuudessa todella suosittuja lajeja. Myös viime aikoina kovasti kasvaneeseen e-urheiluun on tarjolla todella runsas kattaus pelikohteita. Asiakas pystyy suodattamaan e-urheilukohteita helposti esimerkiksi eri pelien mukaan, mikä helpottaa tottakai oman peli-idean löytymistä sivuilta.

Kokonaisuudessaan Yobetit:n vedonlyöntiosio on hyvä kokonaisuus, joka sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin betsarille panostasosta riippumatta.

YoBetIt Kertoimet

Korkeat kertoimet on yksi parhaista keinoista houkutella pelisivustolleen uusia asiakkaita, sillä vedonlyöjä haluaa tottakai lyödä oman peli-ideansa sisään mahdollisimman korkealla kertoimella, jotta mahdollinen palautus on maksimaalisen suuri. Yobetit:n kertoimet ovat hyvää keskitasoa, mutta aivan alan markkinoiden huippuihin se ei pysty vastaamaan.

Pelikohteita on tarjolla reilusti ja kerrointarjonta on ihan hyvää keskitasoa, joten pelipaikka sopii erinomaisesti eri suuruisilla pelikassoilla operoiville pelaajille. Ammattimaisesti vedonlyöntiä harjoittaville pelaajille emme Yobetitia kuitenkaan suosittele, sillä panosrajat saattavat tulla nopeasti vastaan ja aivan alan parhaita kertoimia ei ole valitettavasti tarjolla. 

YoBetIt Live-vedonlyönti

Perinteisen ennakkovedonlyönnin lisäksi Yobetit tarjoaa asiakkaidensa iloksi myös live-vedonlyönnin, jossa asiakas pystyy lyömään vetoa jo käynnissä oleviin otteluihin ja urheilutapahtumiin. 

Perinteisen vedonlyönnin tapaan myös Yobetit:n live-vedonlyönti on varsin selkeä ja helppokäyttöinen kokonaisuus, josta käynnissä olevat ottelut löytyvät helposti ja nopeasti. Otteluita pystyy suodattamaan myös eri lajien mukaan, joten oman suosikkijoukkueen ottelut löytyvät helposti. 

Kertoimiltaan live-vedonlyönti ei yllä alan huippujen tasolle, mutta kilpailukykyistä pelattavaa löytyy silti Yobetit:n live-vedonlyönnistä säännöllisesti.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Ulkoasultaan Yobetit on ihan kepo kokonaisuus, jonka värimaailmaa hallitsevat valkoinen ja violetti väri, jotka sulautuvat ihan mukavasti yhteen näytöllä. Sivustolla käytettävä fontti on hieman tönkkö, mutta muute ulkoasusta ei ole juurikaan huomautettavaa.

Ulkoasun tapaan myös sivuston käytettävyys on ihan hyvällä tasolla. Sivustolle rekisteröinti ja kirjautuminen tapahtuu sivuston oikeasta ylälaidasta ja navigointivalikko löytyy puolestaan vaakatasosta sivuston vasemmasta ylälaidasta. Vedonlyöntiosion navigoint on pystysuunnassa sivuston vasemmassa laidassa, joten sivustolla selailu onnistuu nopeasti ja helposti ilman suurempia ongelmia.

Sivusto on käännetty muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kokonaan suomeksi, joten Yobetit sopii erinomaisesti suomalaisille pelaajille. Muutamissa kännöksissä sivusto ei ole onnistunut täydellisesti, mutta maalaisjärkeä käyttämällä sivustolla pärjää erinomaisesti. Kokonaisuutena Yobetit on ihan laadukas kokonaisuus, joka vedonlyöjien kannattaa käydä katsastamassa.

YoBetIt Mobiili

Mobiilipelaamisen suosio on räjähtänyt 2010-luvulla ja siksi myös vedonlyöntiyhtiöiden on pystyttävä tarjoamaan asiakkailleen mahdollisuuden lyödä vetoa myös mobiililaitteilla. Useat suuret peliyhtiöt ovat tehneet jopa omia mobiiliapplikaatioita, joiden kautta vetoa pystyy lyömään. 

Yobetit ei ole ainakaan toistaiseksi luonut vielä omaa mobiiliappiaan, mutta sivustolla pystyy pelaamaan helposti ja nopeasti mobiililaitteen selaimella. Responsiivinen mobiilisivusto taittuu hienosti, niin iOS- kuin Android-laitteidenkin näytölle, joten pelaaminen Yobetit:lla onnistuu helposti missä päin maailmaan tahansa, kunhan mobiililaitteesi on yhdistetty nettiin.

Kokonaisuuten Yobetitin mobiilisivusto on todella hyvä ja laadukas paketti, jota voi suositella kaikille mobiilipelaajille.

Maksutavat

Nopeat ja turvalliset maksutavat on yksi laadukkaan peliyhtiöiden kulmakivistä ja myös Yobetit:lla on tiedostettu tämä. Suomalaisille pelaajille on tarjolla kaikki tutut ja turvalliset rahansiirtomenetelmät, joiden avulla raha liikkuu kätevästi asiakkaan ja operaattorin välillä.

Talletukset onnistuvat helposti luottokorteilla (Visa, Mastercard, Maestro), nettilompakoilla (Skrill, Neteller), verkkopankkisiirroilla Trustlyn kautta, ennalta maksetuilla prepaid-korteilla (Paysafecard), sekä muutamilla muilla vähemmin tunnetuilla menetelmillä (Rapid Transfer, Sofort yms.) Kaikki talletukset ovat kuluttomia ja reaaliaikaisia.

Kotiutukset Yobetitila tapahtuu pääsääntöisesti samalla menetelmällä kuin talletukset. Yksi Yobetit:n heikkouksista on kuitenkin viikottainen 500€ kotiutusraja, joka tulee helposti vastaan isoimmilla pelikassalla operoivilla pelaajilla. Lisäksi pelaajalla on kuukausittain käytössä vain yksi ilmainen kotiutus. Seuraavista kotiutuksista Yobetit perii 2% suuruisen käsittelymaksun.

Talletustavat:

- Luottokortit: Visa, Mastercard, Maestro.
- E-lompakot: Skrill, Neteller.
- Verkkopankkisiirrot: Trustly.
- Prepaid-kortit: Paysafecard.
- Muut: Sofort, Rapid Transfer, Ecopayz.

Kotiutustavat:

- Luottokortit: Visa, Mastercard.
- E-lompakot: Skrill, Neteller.
- Verkkopankkisiirrot: Trustly.
- Muut: Sofort, Rapid Transfer, Ecopayz.

Asiakaspalvelu

Yobetin asiantunteva asiakaspalvelutiimi on aina valmiina auttamaan sinua mahdollisessa ongelmatilanteessa joko yhteydenottolomakkeen, sähköpostin ([email protected]), puhelimen (00 356 2704 0626) tai livechat-palvelun kautta, josta apua saa kaikista helpoiten ja nopeiten.

Puhelinpalvelu palvelee asiakkaita päivittäin 9:00-17:30, mutta livechat-palvelu on apunasi vuorokauden ympäri. Myös sähköpostilla ja yhteydenottolomakkeen kautta yhteyttä voi ottaa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Yobetit tarjoaa myös Apukeskus/FAQ -välilehden, josta asiakas voi lueskella yleisimpiä ongelmatilanteita sekä vastauksia niihin.

Yhteenveto

Kokonaisuutena Yobetit on ihan kelpo vedonlyöntisivusto, joka pystyy varmasti vakiinnuttamaan paikkansa myös pohjoismaisilla vedonlyöntimarkkinoilla. Sivustolta löytyy monipuolinen ja runsas pelikohdekattaus sekä keskitasoa olevat kertoimet, joten vedonlyöntiammattilaisia lukuunottamatta täällä pystyy pelaamaan kuka tahansa helposti ja nopeasti.

Sivuston ulkoasu on ihan kelvollinen ja käytettävyydessä emme huomanneet mitään suurempia ongelmia. Osa käännöksistä on hieman ontuvia, mutta sivustolla navigointi onnistuu kuitenkin helposti ilman isompia tuskailuita.

Suosittelemme tutustumaan tähän uuteen vedonlyöntisivustoon esimerkiksi tarjolla olevan eksklusiivisen 300% suuruisen vedonlyöntibonuksen turvin, jolloin pelikassaa saa boostattua mukavasti ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

YoBetIt kommentit

Palaute