" " " "" "
mainos

Betsafen Korkein kerroin -kisassa jaossa 25 000€!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Urheiluvuosi 2020 on vihdoin päässyt osittain jatkumaan rikkonaisen kevään jälkeen ja Euroopassa on jatkettu jo useiden jalkapallosarjojen pelaamista. Samalla vedonlyöntiyhtiöt ovat jälleen lisänneet tarjontaa vedonlyönnin parissa ja viime viikkoina on käynnistynyt useita uusia kampanjoita.

Vedonlyöntijättiläisiin kuuluva Betsafe on monen muun yhtiön tapaan laittanut käyntiin uunituoreita kampanjoita ja tällä kertaa mustapunainen peliyhtiö on polkaissut käyntiin Korkein kerroin -kisan, jonka palkintopotista löytyy huimat 25 000 euroa riihikuivaa käteistä, jotka odottavat uusia omistajiaan!

Kisaan osallistuminen on todella yksinkertaista ja aikaa osallistumiseen on lähes koko heinäkuu, sillä kisa päättyy 26. heinäkuuta 2020 kello 23:59, joten sinulla on rutkasti aikaa tavoitella jättiläismäistä kerrointa ja samalla jahdata pääpalkintona olevaa tuhannen euron käteiskasaa!

Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja aloita suurkertoimen metsästys pikimmiten!

 1. Siirry alla näkyvän linkin kautta Betsafelle, ja kirjaudu pelitilillesi.
  - Jos olet uusi asiakas, rekisteröi itsellesi oma Betsafe-pelitili ja lunasta tarjolla oleva uuden asiakkaan vedonlyöntibonus!
 2. Käy osallistumassa Betsafen Korkein kerroin -kampanjaan peliyhtiön omalla kampanjasivulla klikkaamalla Osallistu-nappia.
  - Kampanja on käynnissä 3.7.2020 - 26.7.2020 kello 23:59.
  - Yksi osallistuminen kampanjan aikana riittää.
 3. Lyö voittavia vetoja mahdollisimman suurella kertoimella Betsafen vedonlyönnissä.
  - Vetojen minimipanos 1€.
  - Vetojen minimikerroin 1,20.
  - Pelaajan kampanja-aikana lyömien vetojen määrää ei ole rajoitettu.
  - Cashout-toiminnolla, osittaisella cashout-toiminnolla lunastettuja vetoja sekä järjestelmävetoja ei huomioida kampanjassa.
  - Kaikki kampanjavedot tulee lyödä oikealla rahalla. Bonusrahalla lyödyt vedot tai ilmaisvedot eivät tuo pisteitä tulostauluun.
 4. Kisan päätteeksi tulostaulun 50 parasta pelaajaa jakavat 25 000 euron käteispalkintopotin alla näkyvän taulukon mukaan.
  - Sijat 1-5: 1 000€
  - Sijat 6-25: 750€
  - Sijat 26-50: 250€
  - Saadulla käteispalkinnolla ei ole kierrätysvaatimusta eikä kotiutusrajoituksia
 5. Betsafe päivittään Korkein kerroin -kisan tulostaulukko päivittäin, joten voit helposti seurata sijoitustasi tulostaulukossa vaikka joka päivä.

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd – Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004.

K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan Betsafen Korkein Kerroin -kisan kampanjasivuilta.

Palaute