" " " "" "
mainos

Betsafe tarjoaa riskittömän betsin esportsiin viikottain!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Esportsia veikkaaville henkilöille on nyt tarjolla harvinaista herkkua, sillä esports -vedonlyöntibonuksia ei ole usein käynnissä! Betsafe laittoi nimittäin käyntiin esports-kampanjan, mistä pääset nappaamaan riskittömän vedon viikottain. Riskitön veto on arvoltaan 5 euroa ja voit käyttää sen ainoastaan esports -kohteisiin.

Vaikka et välttämättä olisi kaikista suurin esports-fani, pääset testaamaan e-urheilusta veikkausta Betsafella riskittömästi! 

Riskittömän vedon lunastaminen onnistuu todella helposti. Sinun tarvitsee ainoastaan ottaa osaa kampanjaan ja tehdä viikon aikana yksi tarjoukseen oikeuttava esports-veto. Veto tulee asettaa esports-kohteeseen vähintään 5 euron panoksella ja minimissään 1.50 kertoimella, niin saat pelitilille riskittömän betsin.

Voit lunastaa tämän vedonlyöntibonuksen joka viikko, aina 31. toukokuuta asti. Jos siis tykkäät iskeä esportsista vetoa sisään, kannattaa hyödyntää tätä kampanjaa. Pääset tsekkaamaan tarkemmat ohjeet tarjouksen osallistumiseen alapuolelta!

 1. Siirry Betsafen verkkosivuille ja avaa pelitili, mikäli sinulla ei sitä vielä ole.
 2. Mene kampanjasivulle ja ota osaa esports-tarjoukseen.
 3. Lyö vähintään 5 euron veto esports-kohteesta.
  --> Esports-kohteen minimikerroin on oltava vähintään 1.50.
 4. Saat tilillesi välittömästi 5 euron riskittömän vedon.
  --> Riskittömän betsin voit käyttää mihin tahansa esports-kohteeseen.
  --> Riskittömän vedon nettovoitot tulee kierrättää kolme (3) kertaa vähintään 1.50 kertoimella.
 5. Kampanja on voimassa 31. toukokuuta asti.

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd – Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004

K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Palaute