" " " "" "
mainos

Voita unohtumaton VIP-moottoriurheiluelämys Itävallan F1-kisassa

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

F1-kausi on pyörinyt jo tovin aikaa ja Mercedes on hallinnut alkukauden kisoja mielin määrin. Alfa Romeolla ajava suomalaistähti Kimi Räikkönen on yltänyt pisteille muutamassa kilpailussa, mutta palkintopallille Icemanin ja Alfa Romeon vauhti ei ole tällä kaudella vielä riittänyt.

Betsafen ja Alfa Romeon yhteistyön ansiosta sinulla on mahdollisuus voittaa todellinen moottoriurheilufanin unelmamatka katsomaan Itävaltaan F1-kisaa ja tapaamaan Kimi Räikköstä.

Lisäksi kaikki kampanjaan osallistuvat pelaajat saavat takuuvarman 5€ suuruisen riskittömän vedon formuloihin!

Sinulla on sunnuntaihin aikaa osallistua tähän upeaan kampanjaan ja se voit olla juuri sinä, joka lähdet kesäkuun lopussa Itävaltaan katsomaan formuloita livenä!

Voit katsoa alta tarkemmat osallistumisohjeet.

 1. Mene alla näkyvän linkin kautta Betsafelle, ja kirjaudu pelitilillesi. Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Betsafe-pelitili ja lunasta tarjolla olevat uuden asiakkaan edut joihin kuuluu mm. muhkea vedonlyöntibonus!
 2. Käy osallistumassa Betsafen Alfa Romeo Racing Pistekisaan -kampanjaan peliyhtiön omalla tarjoussivulla. Saat heti 5€ riskittömän vedon formuloihin, kun olet vahvistanut osallistumisesi.
 3. Kerää pisteitä panostamalla Betsafen vedonlyönnissä ja/tai live-vedonlyönnissä. Pisteitä jaetaan alla olevan taulukon mukaisesti.
  - Vedonlyönti: 40€ panostus = 1 piste.
  - Live-vedonlyönti: 20€ panostus = 2 piste.
 4. Kolme eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa voittavat kahden hengen VIP-matkapaketin 2019 osakilpailuun Itävaltaan. Palkintomatka sisältää kaiken alla olevan:
  - Lennot Helsinki-Itävalta-Helsinki.
  - Kolme yötä hotellissa.
  - Kuljetukset hotellilta radalle ja takaisin.
  - VIP-aitiopaikat ruoka- ja juomatarjoilulla.
  - Paddock- ja tallivierailun.
  - Lyhyen tapaamisen Alfa Romeon F1-kuljettajien kanssa.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löydät Betsafen kampanjasivuilta.

Palaute