" " " "" "

Betssonilta ilmaisia livevetoja jääkiekon MM-kisoihin!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Jääkiekon MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä Slovakiassa ja Leijonat ovat aloittaneet kisat loistavasti, sillä kolmen ottelun jälkeen kasassa on seitsemän pistettä ja A-lohkon kärkipaikka!

Vedonlyöntijätti Betsson haluaa olla mukana jännittämässä MM-kisoja yhdessä sinun kanssa ja siksi se haluaa tarjota kaikille vedonlyöntiasiakkailleen mahdollisuuden napata ilmaisia live-vetoja jokaiselle kisaviikolle!

Voit itse valita minkä suuruisen ilmaisen livevedon viikottain lunastat. Tarjolla on 5, 10 ja 25 euron suuruisia live-vetoja, jotka pääset lunastamaan nopeasti ja helposti Betssonilta alta näkyviä ohjeita noudattamalla.

Muista myös, että voit katsoa kaikki MM-ottelut suorana, ilman mainoksia ja täysin maksuttomasti Betssonin live-vedonlyönnin livestreamin kautta!

 1. Mene Betssonin sivustolle alla näkyvän sinisen linkin kautta ja etsi Promot-välilehdeltä "Jääkiekon MM-kisat" -kampanja.
 2. Lyö veto, jossa on kaksi jääkiekko-kohdetta (min kerroin 1.50/kohde). Veto tulee lyödä vähintään valitsemasi tarjouksen osoittamalla panoksella. Valinta tulee tehdä jokaisella kampanjaviikolla.
  5 € ilmainen liveveto: Lyö vähintään 10 € veto, jossa on vähintään kaksi jääkiekkokohdetta, joiden kertoimet ovat 1.50 tai suurempia.
  10 € ilmainen liveveto: Lyö vähintään 20 € veto, jossa on vähintään kaksi jääkiekkokohdetta, joiden kertoimet ovat 1.50 tai suurempia.
  - 25 € ilmainen liveveto: Lyö vähintään 40 € veto, jossa on vähintään kaksi jääkiekkokohdetta, joiden kertoimet ovat 1.50 tai suurempia.
 3. Saat heti ilmaisen livevetosi, jonka voit käyttää MM-kisojen livekohteisiin sunnuntaihin 23:59 CEST asti.
  - Ilmaisen livevedon voi käyttää mihin tahansa jääkiekon MM-kisojen kohteeseen livevedonlyönnissä. Käytät ilmaisen livevedon aktivoimalla vetokupongin ilmaisveto-ruudun ennen vedon vahvistamista.
  - Jos ilmainen livevetosi voittaa, saat vedon nettovoitot tilillesi. Voitot tulee kierrättää vedonlyönnissä yhden kerran 60 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa voitot tai pelata ne muissa peleissämme.
  - Jos et ole käyttänyt ilmaista livevetoasi saman viikon sunnuntaihin klo 23:59 CEST mennessä, ilmainen liveveto mitätöidään ja poistetaan tililtäsi.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot sekä ilmaisvetojen kierrätysvaatimukset yms. tiedot löydät kokonaisuudessaan Betssonin kampanjasivuilta.

Palaute