" " " "" "

Betssonin viikon pelinä Argentiina - Kolumbia - Lyö vedot sisään korotetuilla kertoimilla!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Etelä-Amerikan jalkapalloliiton, Conmebolin järjestämä maanosan turnaus, Copa América käynnistyy perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa Brasiliassa.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä on tarjolla todellinen huippuottelu, kun yksi turnauksen suurimmista ennakkosuosikeista, Lionel Messin johtama Argentiina kohtaa haastajaosastoon kuuluvan Kolumbian.

Ottelu on Betssonin Viikon peli ja siksi tämä vedonlyöntijätti tarjoaa otteluun korotetut kertoimet! Käytännössä se tarkoittaa sitä, että pääset iskemään koti- tai vierasvoittoa normaalia paremmalla palautusprosentilla!

 1. Mene Betssonin sivustolle ja suunnista Promot-välilehden kautta "Viikon peli: Argentiina-Kolumbia" -kampanjasivuille.
 2. Kirjaudu sisään ja osallistu kampanjaan valitsemalla toinen kampanjasivuilla näkyvistä joukkueista (Argentiina tai Kolumbia).
  - Jos haluat pelata Argentiinan voittoa, pääset iskemään sen sisään kertoimella 2,90. (Norm. kerroin 2,21)
  - Jos haluat pelata Kolumbian voittoa, pääset iskemään sen sisään kertoimella 4,80. (Norm. kerroin 3,65)
 3. Aktivoi tämän jälkeen korotettu kerroin ennen vedon vahvistamista. Jos korotettu kerroin ei näy, päivitä sivu ja yritä uudelleen.
  - Korotettu kerroin tulee lyödä 1-20 euron panoksella.
 4. Korotettu kerroin koostuu oikeasta kertoimesta ja bonusosasta. Saat vetosi osuessa oikean kertoimen käteisenä ja ylimääräisen osuuden bonusrahana.
  - Esimerkki: Valitset Kolumbian korotetun kertoimen 4,80 ja lyöt vedon 10 euron panoksella. Kolumbia voittaa (oikea kerroin esim 3,75), joten saat 48 euroa, josta 37,5 euroa oikeaa rahaa ja 10,5 euroa bonusrahaa..
  - Bonusraha tulee kierrättää Vedonlyönnissä 3 kertaa 14 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa varat tai pelata ne muissa tuotteissamme.
  - Jos esimerkiksi voitat 20 euroa bonusrahaa, sinun tulee lyödä vetoa yhteensä 60 eurolla täyttääksesi kierrätysvaatimuksen.
 5. Kampanja sulkeutuu sunnuntaina 16. kesäkuuta kello 00:00 CEST, joten toimi nopeasti, että ehdit iskeä oman betsisi sisään ennen ottelun alkua!
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löydät Betssonin kampanjasivulta.

Palaute