" " " "" "

Nappaa korotetut kertoimet Suomi - Liechtenstein -EM-karsintaotteluun!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Huomenna perjantaina 15. marraskuuta kello 19:00 starttaa käyntiin historiallinen EM-karsintaottelu, kun Suomi kohtaa Liechtensteinin Helsingissä. Mikäli Suomi nappaa ottelusta voiton, varmistaa joukkue EM-kisapaikan.

Kyseessä on siis todella tärkeä ottelu Suomen jalkapallojoukkueelle. Pääsetkin nyt sopivasti nappaamaan extra-jännitystä matsiin veikkaamalla kotivoittoa korotetulla kertoimella. Betsson tarjoaa siis korotetun kertoimen Suomen vähintään 4 maalin voitolle. Tsekkaa ohjeet tarjouksen lunastamiseen alapuolelta!

  1. Siirry Betssonin verkkosivuille ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä vielä ole.
  2. Suuntaa kampanjasivulle ja klikkaa Viikon peli -tarjousta.
  3. Ota osaa kampanjaan klikkaamalla Valitse Suomi (-3) -nappia.
    --> Tarjous on voimassa perjantaihin kello 18:00 CET asti.
  4. Lyö vetoa Suomen vähintään 4 maalin voitolle 1-20 euron panoksella.

Nyt tarjolla on siis todellista herkkua. Suomen suoralle voitolle kertoimet ovat ainoastaan 1.04, joten neljän maalin voitolle korotettu 3.30 kerroin on varsin betsattava. Muistathan, että mikäli korotettu kertoimesi voittaa, saat oikean kertoimen käteisenä (tällä hetkellä 2.45) ja ylimääräisen osuuden bonusrahana. Bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa 14 päivän sisällä vähintään 1.50 kertoimella.

Pääset lunastamaan korotetun kertoimen näppärästi alapuolella olevan napin takaa!

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd – Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004

K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Korotettu kerroin tulee lyödä singlenä.

Palaute