" " " "" "

Viikon pelinä Uruguay-Peru - Lyö vedot sisään korotetuilla kertoimilla!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Etelä-Amerikan jalkapalloliiton, Conmebolin järjestämä maanosan turnaus, Copa Américan lohkovaihe on nyt saatu päätökseen Brasiliassa ja pudotuspeleihin eteni lohkovaiheen kahdeksan parasta joukkuetta. Vedonlyöntijätti Betssonin Viikon peli -tarjouksen myötä pääset iskemään lauantaiseen Uruguay-Peru -otteluun vetoa korotetuilla kertoimilla!

Uruguay ja Peru kohtaavat lauantai-iltana kello 22:00 Suomen aikaa Copa American puolivälierässä. Uruguay on ottelussa suosikki ja vedonlyöntiasiantuntijamme vihjaakin ottelun voittajaksi La Celesteä.

Pelaat sitten kumman tahansa joukkueen voittoa, niin Betssonin kampanjan myötä pääset betsaamaan ottelua korotetuilla kertoimilla!

 1. Mene Betssonin sivustolle ja suunnista Promot-välilehden kautta "Viikon peli: Uruguay-Peru" -kampanjasivuille.
 2. Kirjaudu sisään ja osallistu kampanjaan valitsemalla toinen kampanjasivuilla näkyvistä joukkueista (Ecuador tai Chile).
  - Jos haluat pelata Uruguayn voittoa, pääset iskemään sen sisään kertoimella 2,20. (Norm. kerroin 1,67)
  - Jos haluat pelata Perun voittoa, pääset iskemään sen sisään kertoimella 7,20. (Norm. kerroin 5,60)
 3. Aktivoi tämän jälkeen korotettu kerroin ennen vedon vahvistamista. Jos korotettu kerroin ei näy, päivitä sivu ja yritä uudelleen.
  - Korotettu kerroin tulee lyödä 1-20 euron panoksella.
 4. Korotettu kerroin koostuu oikeasta kertoimesta ja bonusosasta. Saat vetosi osuessa oikean kertoimen käteisenä ja ylimääräisen osuuden bonusrahana.
  - Esimerkki: Valitset Perun korotetun kertoimen 7,20 ja lyöt vedon 10 euron panoksella. Peru voittaa (oikea kerroin 5,60), joten saat 72 euroa, josta 56 euroa on oikeaa rahaa ja 16 euroa bonusrahaa.
  - Bonusraha tulee kierrättää Betssonin vedonlyönnissä 3 kertaa 14 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa varat tai pelata ne Betssonin muissa tuotteissa.
  - Jos esimerkiksi voitat 20 euroa bonusrahaa, sinun tulee lyödä vetoa yhteensä 60 eurolla täyttääksesi kierrätysvaatimuksen.
 5. Kampanja sulkeutuu lauantaina 29. kesäkuuta kello 21:00 CEST, joten toimi nopeasti, että ehdit iskeä oman betsisi korotetuilla kertoimilla sisään ennen ottelun alkua!
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löydät Betssonin kampanjasivulta.

Palaute