mainos
Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Asuuko sisimmässäsi kunnon Valioliiga-tietäjä? Jos asuu, on sinulla nyt helppo paikka viikoittaisten palkkioiden tienaamiseen ComeOnin uudessa "Valioliiga-visa" -kampanjassa!

ComeOn -peliyhtiö on aloittanut Valioliiga-kauden startin myötä sivustollaan uuden Valioliiga-visa -kampanjan, jossa vedonlyöntiyhtiö kysyy kaikilta asiakkailtaan kolme Valioliiga-aiheista kysymystä viikon aikana. Homman nimi on simppeli: vastaa kolmeen kyssäriin oikein, ja voitat palkinnon.

Tässä onkin hyvä paikka laittaa Valioliiga-tietämys hyötykäyttöön ja napata helpot vedonlyöntiedut omaan takataskuun - jok'ikinen viikko!

Ja itseasiassa palkintojen tienaaminen on visa-kampanjassa helppoa, vaikkei suurta tietopankkia Valioliigasta olisikaan käytössä. Pystyt nimittäin vastaamaan kuhunkin viikoittaiseen kysymykseen uudestaan rajattoman monta kertaa. Palkintojen määrä on kuitenkin rajoitettu kunkin pelaajan kohdalla yhteen palkkioon per kampanjaviikko.

Kolme kysymystä on esillä ComeOnin omalla kampanjasivulla aina tiistaista klo 10:00 aina maanantaihin klo 23:59 CET saakka, joten kysymyksiin on tietty vastattava oikein aina tämän aikaikkunan sisällä. Kun olet vastannut annettuihin kysymyksiin oikein viikon aikana, klikkaa vain "Lunasta palkkio" -painiketta, ja saat palkkion lunastamiseen liittyvät ohjeet näkyviin.

ComeOnin kampanjasivujen säännöt ja ehdot -osio paljastaakin, että tästä Valioliiga-visa -kampanjasta irtoaakin tällä tavoin viikoittaisina palkintoina sekä talletusbonuksia että kierrätysvapaita ilmaisvetoja!

 1. Siirry ComeOnin verkkosivustolle.
 2. Mene ComeOnin omalle "Valioliiga-visa" -kampanjasivulle.
  - HUOM! Voit osallistua kampanjaan vain, mikäli olet tehnyt vähintään yhden talletuksen ComeOn-tilillesi pelitilin avaamisen jälkeen!
 3. Vastaa viikon kolmeen Valioliiga-kysymykseen oikein.
  - Viikottaiset kolme kysymystä on esillä kampanjasivulla viikottain tiistai klo 10:00 - maanantai klo 23:59 CET välisenä aikana.
  - Voit vastata kysymyksiin niin monta kertaa kuin vain haluat.
  - Voit kuitenkin tienata kunakin kampanjaviikkona visa-kampanjasta vain yhden palkinnon.
 4. Kun olet saanut vastattua kaikkiin kolmeen kysymykseen oikein, klikkaa "Lunasta palkkio" -nappulaa.
 5. Noudata annettuja ohjeita.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot
 • Visasta tienatut palkkiot tulee lunastaa aina viiden päivän sisällä siitä hetkestä, kun olet saanut vastattua kysymyksiin oikein.
 • Kampanjan palkkioina jaettaviin ilmaisvetoihin ei liity minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia.
 • Talletusbonukset sisältävät kampanjassa 8-kertaiset kierrätysvaatimukset vähintään 2.00 kertoimella.
 • Talletusbonusten kierrätysehdot tulee suorittaa 7 vuorokauden sisällä niiden lunastamisesta.
Palaute