mainos

Nappaa Coolbetilta 10€ ilmaisveto golfin US Openiin!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Golfkauden 3. major-turnaus, legendaarinen US Open starttaa torstaina Suomen aikaa Yhdysvalloissa ja luvassa on varmasti ikimuistoinen kilpailu, kun Rory McIlroy, Dustin Johnson, Brooks Koepka sekä Tiger Woods ottavat mittaa paremmuudestaan jenkkien golfviheriöllä.

Vedonlyöntijätti Coolbet haluaa tarjota sinulle lisäjännitystä tämän yli sata vuotta vanhan turnauksen seuraamiseen ja nyt sinun onkin mahdollista lunastaa itsellesi yksi 10€ arvoinen ilmaisveto, jolla voit tavoitella voittoja golf-vedonlyönnissä.

10 euron arvoisen ilmaisvedon nappaaminen Coolbetilta on helpompaa kuin koskaan ja alla näkyviä ohjeita seuraamalla et voi epäonnistua. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä aikaa on vain sunnuntai-iltaan kello 21:00 asti!

 1. Siirry Coolbetin verkkosivuille ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
 2. Tee vähintään 20 € talletus käyttämällä bonuskoodia: USGOLF19.
 3. Saat välittömästi 10 € ilmaisvedon, jonka voit käyttää mihin tahansa US Open -golfturnauksen kohteeseen.
  - Pelaaja voi lunastaa tarjouksella yhden 10€ ilmaisvedon itselleen.
  - Käytä ilmaisveto Coolbetin vedonlyönnissä valitsemalla haluamasi golf-kohteet vedonlyönnin valikon kohdasta “Ilmaisvedot” ja lisää ne vetokupongille, jonka jälkeen klikkaa “Käytä ilmaisveto” -painiketta ja vahvista vetosi.
  - Ilmaisveto tulee käyttää 12.6. - 16.6. klo 21:00. Jos ilmaisvetoa ei käytetä mainitulla aikavälillä, se poistuu pelitililtäsi.
  - Ilmaisvedon summalla on 6x kierrätysvaatimus.
K18 - säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löydät Coolbetin kampanjasivuilta.

Palaute