UCL-SUPERKISA! Voita matka Mestarien liigan puolivälieriin!

This campaign is no longer active

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Coolbet on järjestänyt jälleen massiivisen vedonlyöntikisailun, joka on avoinna kaikille peliyhtiön asiakkaille. Tässä kisassa kaksi voittajaa kuittaavatkin itselleen huiman UCL-matkapaketin Mestarien liigan tuleviin puolivälieriin, ja tämä matkapaketti voi vieläpä napsahtaa postiluukustasi vain 5 euron panostuksella!

 1. Mene Coolbetin sivustolle, klikkaa sen kampanjasivustolta löytyvää osallistumispainiketta ja syötä sivustolla tämän jälkeen kampanjakoodi UCLMATKA.
 2. Lyö tämän jälkeen Coolbetin vedonlyönnissä futis-yhdistelmäveto vähintään 5€ panoksella siten, että vedon kokonaiskerroin on tasan 16.20 (tai mahdollisimman lähellä sitä).
  - HUOM! Muista myös rastittaa UCLMATKA-ruutu vetokupongiltasi ennen vedon vahvistamista. Muutoin vetosi ei ole kisassa mukana.
  - Yhdistelmäveto tulee rakennella vain ja ainoastaan jalkapallo-pelikohteista.
  - Vain voittavat vedot lasketaan kilpailuun mukaan.
 3. Kaksi lähimmäksi 16.20 -kerrointulosta päässeet pelaajat voittavat UCL-matkapaketit yhteen Mestarien liigan puolivälieräotteluun.
  - Ottelupari ja kohdekaupunki selviävät puolivälierä-otteluparien arvonnan jälkeen.
 4. Mikäli 16.20 -yhteiskertoimen saavuttaa useampi kuin kaksi pelaajaa voittavalla yhdistelmävedolla, arvotaan palkintomatkat näiden pelaajien kesken.
 5. Kampanja on käynnissä Coolbetilla 11.3. klo 12:00 - 17.3. klo 23:59 välillä, ja kaikkien kisaan osallistuvien vetojen on ratkettava (ja oltava voittavia) tämän kampanja-ajan aikana.
Palaute