mainos

Pelaa Valtteri Bottaksen voittoa Iso-Britannian GP:ssä 50.00 erikoiskertoimella!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on tarjolla peliyhtiön uusille asiakkaille.

F1-kalenteri lähentelee tämän kauden osalta puoltaväliä, kun tulevana viikonloppuna on luvassa kauden kymmenes osakilpailu, Iso-Britannian GP. Valtteri Bottas on tällä hetkellä MM-sarjassa toisena 166 pisteellä, mutta mestaruushaaveet ovat edelleen hyvin elossa.

Mr. Green haluaa hemmotella kaikkia uusia asiakkaitaan tulevana viikonloppuna tarjoamalla Valtteri Bottaksen Iso-Britannian GP:n voitosta huimaa 50.00 erikoiskerrointa.

Bottas on ennakkokaavailuissa yksi suurimmista voittajasuosikeista, joten jos sinulla ei ole vielä pelitiliä Mr. Greenillä avattuna, niin tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää pikimmiten!

 1. Avaa oma pelitili itsellesi Mr. Greenille tämän linkin tai alla näkyvän sinisen napin kautta. 
  - Rekisteröityminen on nopeaa, helppoa sekä täysin ilmaista.
 2. Tee ensitalletus Mr. Greenille ja suunnista tämän jälkeen Mr. Greenin vedonlyöntiin.
 3. Lyö sunnuntaina 14.7. ajettavaan Iso-Britannian GP:n voittajavetoa. Valitse voittajaksi Valtteri Bottas ja saat käyttöösi erikoiskertoimen 50.00.
  - Maksimipanos vedolle on 1€.
  - Veto tulee lyödä sisään ennen 14.7. kello 16:10 Suomen aikaa.
 4. Jos Bottas voittaa Iso-Britannian GP:n, saat Mr. Greeniltä voittosumman (50 euroa) kierrätysvapaana käteisenä pelitilillesi.
 5. Tarjous on tarkoitettu vain uusille, ensimmäistä kertaa Mr. Greenille rekisteröityville asiakkaille, joilla ei ole vielä olemassa olevaa Mr Green -pelitiliä.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa rekisteröitymissivulla.

Palaute