" " " "" "

Lyö 10€ yhdistelmäveto Eurooppa-liigaan ja saat 10€ ilmaisvedon + ilmaiskierroksia

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

UEFA:n suurin ja kaunein jalkapallokilpailu on tottakai Mestarien liiga, mutta myös sen pikkuveli Eurooppa-liiga on tunnettu todella tasokkaista ja vauhdikkaista otteluista. Nordicbet haluaa olla tuomassa lisäjännitystä tulevien viikkojen UCL- ja UEL-kierroksille ja siksi tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden lunastaa itsellesi 10 euron arvoinen live-veto sekä kymmenen ilmaiskierrosta huippujalkapallon parista!

Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa ja mukaan pääsee jo 10 euron suuruisella yhdistelmävedolla, joten kyseessä on oiva tarjous kaikille futisbetsareille!

Katso alta tarkemmat ohjeet ilmaisen live-vedon sekä ilmaiskierrosten lunastamiseen ja toimi nopeasti, että ehdit varmasti napata omat viikottaiset etusi talteen!

 1. Siirry Nordicbetin sivustolle, rekisteröidy / kirjaudu pelitilillesi ja käy osallistumassa NordicBetin Futistupla  -kampanjaan klikkaamalla kampanjasivuilta löytyvää oranssia Osallistu -nappia.
  - Osallistumisesi on voimassa koko kampanjan, joten sinun ei tarvitse osallistua kuin kerran.
 2. Kampanja on käynnissä vain Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelien peliviikoilla (ma-to).
  - Voit ansaita yhden (1) 10 € ilmaisen livevedon jalkapalloon ja 10 ilmaiskierrosta Gonzo's Quest -kolikkopeliin yhtä kampanjaviikkoa kohden.
 3. Lyö vähintään 10 euron yhdistelmäveto UCL ja/tai UEL-kohteisiin.
  - Kupongilla tulee olla ainakin kaksi (2) UCL/UEL-kohdetta, joiden minimikerroin on 1,50.
 4. Riippumattta vetojesi lopputuloksesta, saat Nordicbetilta lahjaksi 10€ arvoisen livevedon jalkapallokohteisiin sekä 10 ilmaiskierrosta Gonzo's Quest -kolikkopeliin.
 5. Ilmaisvedon, ilmaiskierrosten sekä koko kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löydät Nordicbetin kampanjasivulta.

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd – Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004

K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Palaute