" " " "" "

Nappaa 5 € ilmainen eSports-liveveto Katowicen CS:GO-turnaukseen!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Vuoden kuumin esports-tapahtuma on käynnissä Puolan Katowicessa, kun maailman parhaat CS:GO pelaajat ja joukkueet mittelevät vuoden ensimmäisen Major-turnauksen voitosta!

Osallistu kampanjaan Nordicbetilla ja talleta vähintään 10 euroa, niin pääset käyttämään 5 euron ilmaisen livevetosi mihin tahansa eSports-livekohteeseen!

 1. Siirry Nordicbetin sivustolle, rekisteröidy / kirjaudu pelitilillesi ja käy osallistumassa NordicBetin "Katowice" -kampanjaan.
 2. Klikkaa kampanjasivustolta löytyvää oranssia Osallistu-nappia.
 3. Tee tämän jälkeen vähintään 10 euron talletus ja pääset käyttämään 5 euron ilmaisen livevetosi mihin tahansa eSports-livekohteeseen.
  - Ilmainen liveveto aktivoidaan ruksimalla vetokupongin ilmaisveto-ruutu ennen vedon vahvistamista.
  - Yksi asiakas voi lunastaa yhden ilmaisen livevedon kampanja-aikana.
 4. Jos ilmainen livevetosi voittaa, saat vedon nettovoitot tilillesi (et saa panosta takaisin).
  - Voitot tulee kierrättää kolme kertaa 14 päivän aikana vähintään kertoimella 1,50.
  - Esimerkki: voitat ilmaisella livevedolla 20 euroa, joten sinun tulee lyödä vetoa yhteensä 60 eurolla täyttääksesi kierrätysvaatimuksen.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Ilmainen liveveto on voimassa sunnuntaihin 3.3. klo 23:59 CET asti. Jos et ole käyttänyt ilmaista livevetoasi 3.3. 23:59 CET mennessä, se mitätöidään ja poistetaan tililtäsi.

Järjestelmävedot eivät edistä kierrätysvaatimuksen täyttymistä. Jos kierrätysehtoa ei ole täytetty 14 päivän kuluessa, kaikki ilmaisella livevedolla ansaitut voitot mitätöidään. Voit seurata kierrätyksen edistymistä pelitilisi Bonukset-osiosta.
NordicBetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Palaute