" " " "" "

Nordicbetilta 10€ ilmaisveto Leijonien jokaiseen MM-otteluun - tarjolla yhteensä 70€ edestä ilmaisvetoja!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Vedonlyönti- ja kasinojätti Nordicbet haluaa olla yhdessä Suomen kansan kanssa jännittämässä Leijonien menestystä Jääkiekon MM-kisoissa ja siksi on laittanut käyntiin kampanjan, jolla sinun on seuraavan kahden viikon aikana mahdollista napata talteen jopa 70€ edestä ilmaisvetoja.

Sinivalkoinen Nordicbet haluaa nimittäin ilahduttaa sinua 10€ ilmaisella livevedolla jokaiseen Suomen jääkiekkomaajoukkueen lohkovaiheen otteluun, joten tätä tarjousta ei kannata missata.

Ilmaisten live-vetojen lunastaminen Nordicbetilla koko MM-kisojen ajan on tehty todella helpoksi, joten katso alta tarkemmat ohjeet ja poimi arvokkaat ilmaisvedot talteen jokaiseen Suomen maajoukkueen lohkovaiheen otteluun!

Nordicbetin live-vedonlyönnin livestream-palvelussa voit lisäksi seurata MM-kisojen kaikkia otteluita täysin maksutta, joten jos Cmoren tilaaminen tai MTV:n mainoksia pursuileva kiekkolähetys ei kiinnosta, niin Nordicbetin livestream-palvelussa voit seurata jääkiekon MM-kisojan täysin maksutta samalla, kun hyödynnät ilmaisia live-vetojasi!

 1. Siirry Nordicbetin sivustolle, kirjaudu pelitilillesi ja käy osallistumassa NordicBetin "Jääkiekon MM-kisat" -kampanjaan.
 2. Klikkaa kampanjasivustolta löytyvää oranssia Osallistu-nappia.
 3. Lyö vähintään 10 euron single- tai yhdistelmäveto Suomen peliin jääkiekon MM-kisoissa.
  - Kupongilla tulee olla kohde Suomen pelistä vähintään kertoimella 1.50.
  - Järjestelmävedot, Tehostetut triplat ja LoveTheBet-kohteet eivät oikeuta ilmaiseen livevetoon.
 4. Katso Leijonien ottelut suorana Nordicbetin livestream-palvelussa ja käytä 10€ arvoinen live-vetosi samalla.
  - Ilmainen liveveto tulee käyttää kohteiden sulkeutumiseen mennessä.
 5. Voit lunastaa tällä tavoin tilillesi yhden 10€ arvoisen live-ilmaisvedon jokaisessa Suomen jääkiekkomaajoukkueen lohkovaiheen ottelussa MM-kisoissa.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

NordicBetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Jääkiekon MM-kisat -kampanjan tarkat säännöt ja ehdot näet Nordicbetin kampanjasivuilta.

Palaute