Lyö UFC-veto OlyBetilla - rahat takaisin hävitystä vedosta!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Kamppailu-urheilun suurin ja kaunein, UFC jatkuu tulevana viikonloppuna, kun ohjelmassa on UFC 251, joka kamppaillaan UFC Fight Islandilla, tarkemmin sanottuna Yas Islandilla, joka löytyy Arabiemiraattien kuvankauniista Abu Dhabista. Mukana nähdään myös suomalaisväriä, kun Suomen oma UFC-tähti, Makwan "Maku" Amirkhani kohtaa höyhensarjassa brittiläisen Danny Henryn!

OlyBet haluaa tarjota sinulle rahanarvoisen edun tulevalle viikonlopulle ja tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää jos kamppailu-urheilu ja etenkin UFC kiinnostaa vedonlyöntimielessä. Lyö vetoa mihin tahansa UFC 251:ssa käytävään otteluun ja jos ottelu loppuu ensimmäisen minuutin aikana, OlyBet antaa sinulle panoksesi takaisin ilmaisvetona!

Tämä on mainio tarjous, sillä pitkän tauon jälkeen octagonissa tullaan todennäköisesti hakemaan nopeita lopetuksia! Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja iske betsi pikimmiten sisään OlyBetilla!

 1. Siirry alla näkyvän linkin kautta OlyBetille ja kirjaudu pelitilillesi.
  - Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma OlyBet-pelitili ja lunasta tarjolla oleva uuden asiakkaan vedonlyöntibonus!
 2. Lyö vetoa yhdestä UFC 251 -tapahtuman ottelusta.
  - Kampanjassa hyväksytään ainoastaan ensimmäinen hävitty yksittäinen, ennen ottelua tehty vetosi kampanjassa mainitussa ottelussa
 3. Jos betsaamasi ottelu päättyy ensimmäisen 59 sekunnin aikana ja häviät vetosi, niin OlyBet palauttaa panoksesi 10€:n asti ilmaisvetona.
  - Minimipalautus on yksi (1) euro.
  - Ilmaisvedot ovat saatavilla pelitililläsi maanantaina ottelun tulosten saavuttua.
  - Minimikerroin ilmaisvedolle on 1.6 jos muuta ei ole erikseen ilmoitettu.
 4. Onnea betseihin!
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa OlyBetin kampanjasivuilla.

Palaute