" " " "" "

Rizk jakaa yhdelle onnekkaalle pelaajalle 5 000 euroa käteistä jos Suomi voittaa MM-kultaa!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Jääkiekon MM-kisat vuosimallia 2019 ovat paraikaa käynnissä Slovakiassa ja Suomen turnaus on alkanut hienosti, sillä ensimmäisistä otteluista on tullut pisteitä mukavasti. Suomen ykköspyssynä kisoissa on häärinyt vasta 18-vuotias Kaapo Kakko, joka on iskenyt turnauksessa jo viisi maalia ja lisää on varmasti tulossa!

Vedonlyöntijätti Rizk haluaa tuoda asiakkailleen lisäjännitystä kisojen seuraamiseen ja tarjolla on todella mielenkiintoinen kampanja, jossa yksi onnekas asiakas kuittaa itselleen peräti 5 000 euroa riihikuivaa käteistä jos Suomi onnistuu voittamaan MM-kultaa Slovakian kisoista.

Suomi on osoittanut, että se pystyy voittamaan kenet tahansa tässä turnauksessa hieman nimettömästä joukkueesta huolimatta, joten nappionnistumisella myös maailmanmestaruus on Leijonien ulottuvilla. Jukka Jalonen, Leijonat ja Slovakia ovat tunnetusti voittava yhdistelmä, joten tähän kampanjaan kannattaa todellakin osallistua.

Kampanjaan osallistuminen Rizkillä on tehty todella helpoksi ja mukaan pääsee liittymään aina 25. toukokuuta saakka, joten nyt kannattaa suunnata alla näkyvien ohjeiden saattelemana Rizkille osallistumaan ja se voit olla juuri sinä, joka pokkaa kisojen päätyttyä lompakkoonsa 5 000 euroa ylimääräistä kesälomarahaa!

  1. Mene Rizkin verkkosivuille alta näkyvää sinistä linkkiä klikkaamalla.
    - Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Rizk-pelitili ja nappaa uuden asiakkaan edut (Wheel of Rizk + vedonlyöntibonus) talteen.
    - Jos olet jo asiakas, kirjaudu sisään pelitilillesi.
  2. Tee vähintään 10 euron suuruinen talletus Rizkille viimeistään 25.5. niin olet automaattisesti mukana kampanjassa!
  3. Jos ja kun Leijonat pokkaavat MM-kisoista kultaa, niin Rizk arpoo 5 000€ kaikkien osallistuneiden kesken maanantaina 27. toukokuuta!
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan säännöt ja ehdot:

- Kampanja on voimassa 13.5. kello 12:00 – 25.5. kello 23:59.
- Kaikki Rizkin suomalaiset asiakkaat, jotka tekevät talletuksen kampanja-aikana, ovat automaattisesti mukana arvonnassa.
- Jos Suomi voittaa jääkiekon MM-kisat 2019, Rizk arpoo 5 000 euroa ilmaisrahaa.
- Jos Suomi voittaa, Rizk suorittaa arvonnan 27.5. ja on voittajaan yhteydessä sähköpostitse, joten huolehdithat että yhteystietosi ovat kunnossa.

Palaute