mainos
Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Unibet on pistänyt pystyyn kunnon ilmaisvetoklubin, josta on mahdollista lunastaa kaksi ilmaista live-vetoa pelattavaksi lätkäkohteisiin jok'ikinen viikko!

Ilmaisia kiekkovetoja onkin tarjolla Unibetilla simppelisti jääkiekkoa veikkaamalla seuraavaan malliin:

- Aseta yksittäisen kalenteriviikon aikana neljä 5€ panoksella ja 1.40 minimikertoimella varustettua jääkiekko-ennakkovetoa ja saat 5€ ilmaisen live-vedon jääkiekkokohteisiin.
- Aseta yksittäisen kalenteriviikon aikana neljä 20€ panoksella ja 1.40 minimikertoimella varustettua jääkiekko-livevetoa ja saat 10€ ilmaisen live-vedon jääkiekkokohteisiin.

Kampanja on käynnissä Unibetin vedonlyönnissä "toistaiseksi", mikä siis tarkoittaa sitä, että voit hyödyntää yhden - tai molemmat - näistä eduista ihan jokainen viikko jatkuvaan tahtiin!

  1. Mene Unibetin sivustolle.
  2. Jos asetat viikon aikana (maanantai-sunnuntai) Unibetilla neljä 5€ panoksen ja 1.40 minimikertoimen ennakkovetoa jääkiekkokohteissa, saat palkkioksi heti 5€ ilmaisen live-vedon.
  3. Jos asetat viikon aikana Unibetillta neljä 20€ panoksen ja 1.40 minimikertoimen live-vetoa jääkiekkokohteissa, saat palkkioksi 10€ ilmaisen live-vedon.
  4. Tällä tavoin tienatut ilmaiset live-vedot on käytettävissä vain Unibetin jääkiekko-livevetokohteissa.
  5. Lunastetut ilmaisvedot ovat käytettävissä seitsemän vuorokauden ajan niiden lunastushetkestä, jonka jälkeen ilmaisvedot mitätöityvät automaattisesti.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Palaute