Nappaa Unibetin ilmaisvetoklubista kaksi ilmaista betsiä joka viikko!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Unibet on pistänyt pystyyn kunnon ilmaisvetoklubin, josta on mahdollista lunastaa kaksi ilmaista live-vetoa pelattavaksi lätkäkohteisiin jok'ikinen viikko!

Ilmaisia kiekkovetoja onkin tarjolla Unibetilla simppelisti jääkiekkoa veikkaamalla seuraavaan malliin:

- Aseta yksittäisen kalenteriviikon aikana neljä 5€ panoksella ja 1.40 minimikertoimella varustettua jääkiekko-ennakkovetoa ja saat 5€ ilmaisen live-vedon jääkiekkokohteisiin.
- Aseta yksittäisen kalenteriviikon aikana neljä 20€ panoksella ja 1.40 minimikertoimella varustettua jääkiekko-livevetoa ja saat 10€ ilmaisen live-vedon jääkiekkokohteisiin.

Kampanja on käynnissä Unibetin vedonlyönnissä "toistaiseksi", mikä siis tarkoittaa sitä, että voit hyödyntää yhden - tai molemmat - näistä eduista ihan jokainen viikko jatkuvaan tahtiin!

  1. Mene Unibetin sivustolle.
  2. Jos asetat viikon aikana (maanantai-sunnuntai) Unibetilla neljä 5€ panoksen ja 1.40 minimikertoimen ennakkovetoa jääkiekkokohteissa, saat palkkioksi heti 5€ ilmaisen live-vedon.
  3. Jos asetat viikon aikana Unibetillta neljä 20€ panoksen ja 1.40 minimikertoimen live-vetoa jääkiekkokohteissa, saat palkkioksi 10€ ilmaisen live-vedon.
  4. Tällä tavoin tienatut ilmaiset live-vedot on käytettävissä vain Unibetin jääkiekko-livevetokohteissa.
  5. Lunastetut ilmaisvedot ovat käytettävissä seitsemän vuorokauden ajan niiden lunastushetkestä, jonka jälkeen ilmaisvedot mitätöityvät automaattisesti.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Palaute