Lyö lätkäveto ja lähde Team Unibetin matkaan Tukholman NHL-otteluun!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

NHL-kauden aloitus on aivan nurkan takana ja viime vuosilta tuttuun tapaan muutamat NHL-seurat aloittavat kautensa Euroopassa, kun kauden alussa on ohjelmassa NHL Global Series -otteluita.

Tänä vuonna NHL-seuroja ei Suomen rajojen sisäpuolella nähdä, sillä tämän syksyn NHL Global Series -ottelut pelataan Tukholmassa ja Prahassa.

Unibetin tuoreen kampanjan ansiosta sinun on mahdollisuus päästä seuraamaan Buffalo Sabresin ja Tampa Bay Lightningin välistä ottelua Tukholman Ericsson Globeen perjantaina 8. marraskuuta.

 1. Mene Unibetille, ja kirjaudu sisään pelitilillesi.
  - Jos sinulla ei ole vielä Unibet-tiliä, niin luo sellainen helposti ja nopeasti.
 2. Käy osallistumassa kampanjaan Unibetin omalla "Lähde NHL-reissulle Ruotsiin" -kampanjasivulla klikkaamalla keltaista Osallistu-nappia.
 3. Lyö vähintään 5 euron arvoisia vetoja, niin saat tienattua arpalippuja NHL-reissun arvontaan. Alta näet kuinka monta arpaa saat mistäkin vedosta tienattua:
  - Saat arvan jokaista 5 euron arvoista urheiluvetoasi kohden. 
  - Ansaitset kaksi arpaa jokaisesta lätkäaiheisesta 5 euron ennakkovedosta.
  - Kolme arpaa jokaisesta betsaamastasi jääkiekon 5 euron livevedosta.
 4. Kampanja on käynnissä 30.9 klo 23:59. Unibet arpoo NHL-reissun voittajan tiistaina 1. lokakuuta ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti.
 5. Pääpalkinto on kahden hengen matkapaketti Tukholmaan NHL-matsiin. Matka sisältää meno-paluulennot Tukholmaan ja hotellimajoituksen sekä otteluliput Team Unibetin seurueessa, johon kuuluu mm. Esa Tikkanen.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan sekä arvonnan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Unibetin kampanjasivuilla.

Palaute