Nappaa 5 euron ilmainen live-veto IEM Sydney 2019 CS:GO -turnaukseen!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Australian Sydneyssä on aikaisin tiistaiaamusta alkaen luvassa todellista CS:GO-herkkua, kun seitsemän maailman kymmenestä parhaasta CS:GO-joukkueesta kohtaavat toisensa. Yhteensä mukana on 16 eri joukkuetta, jotka tavoittelevat 100 000 USD pääpalkintoa. 

Valitettavasti suomalainen ENCE Esports ei ole tässä IEM Sydney -turnauksessa mukana, mutta suomalaisten osalta pelit jatkuvat toukokuussa Dallasissa ja Los Angelesissa. Toinen nimekäs joukkue, joka loistaa tästä turnauksesta poissaolollaan on tanskalainen Astralis, joka ENCEn tapaan ei osallistunut tämän turnauksen Euroopan karsintoihin.

IEM Sydneyssä ei pelata varsinaista lohkovaihetta vaan turnauksessa aloitetaan suoraan "voittajien vaihe", jossa joukkueet selvittävät paremmuuttaan puolivälierissä double-elimination tyylillä.. Tämä avaa tilaa myös yllätyksille, sillä BO1-periaatteella pelattavat avauskierroksen ottelut ovat otollisia iskun paikkoja altavastaajille.

Nyt sinä voit hakea turnauksen seuraamiseen lisäjännitystä, sillä Unibetin uunituoreen kampanjan ansiosta, sinulla on mahdollisuus napata talteen yksi 5 euron arvoinen live-veto tähän huipputasokkaaseen CS:GO-turnaukseen! Voit katsoa alta tarkemmat ohjeet siitä miten saat lunastettua oman 5€ ilmaisvetosi talteen!

Ilmaisvedon lunastaminen on tehty todella helpoksi, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä 10€ arvoinen ennakkoveto mihin tahansa IEM Sydney 2019 -turnauksen otteluun minimikertoimella 1,40 ja kun vetosi on ratkennut, saat Unibetilta lahjaksi 5€ arvoisen ilmaislive-vedon Sydneyn CS:GO-turnaukseen.

  • Jos olet jo Unibetin asiakas, siirry Unibetin vedonlyöntiin tästä linkistä ja kirjaudu sisään.
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Unibet pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi Unibetin vedonlyöntibonuksen, jonka avulla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi 100 euroon asti sekä 10 euron riskittömän mobiilivedon.
  • Etsi Unibetin vedonlyönnistä CS:GO IEM Sydney -pelikohteet.
  • Lyö 10€ arvoinen ennakkoveto minimikertoimella 1,40 turnaukseen, ja kun vetosi on ratkennut, saat käyttöösi 5€ arvoisen ilmaisen live-vedon Sydneyn CS:GO-turnaukseen.
  • Jos vetosi osuu, Unibet maksaa sinulle voitot, mutta ei palauta 5€ panosta.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Palaute