mainos
Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Mestarien liigaa pidetään maailman kovimpana jalkapallosarjana eikä suotta, sillä UCL-otteluissa kohtaavat maailman parhaat joukkueet ja pelaajat vuosittain. Uusi kausi alkoi muutama viikko takaperin ja talven aikana on luvassa vielä kymmeniä toinen toistaan huikeampia otteluita.

Unibet haluaa olla jokaisen jalkapallofanin UCL-matkassa mukana ja Unibetin tuoreen kampanjan ansiosta sinulla on mahdollisuus voittaa unelmien jalkapallomatka haluamaasi kaupunkiin katsomaan maailman parasta jalkapalloviihdettä Unibetin kustantamana!

Katso alta tarkemmat ohjeet, suorita Unibetilla Matsipäivien haasteita ja se voit olla juuri sinä, joka lähdet Unibetin piikkiin katsomaan Mestarien liigaa haluamaasi Euroopan kaupunkiin!

  1. Mene Unibetin verkkosivuille ja rekisteröidy / kirjaudu sisään.
  2. Käy osallistumassa Unibetin Vedonlyöntikampanjat-välilehdellä "Matsipäivän haasteet: Voita unelmien Mestarien liiga-matka" -kampanjaan peliyhtiön omalla kampanjasivulla klikkaamalla keltaista Osallistu -nappia.
  3. Saat kerättyä osallistumisesi jälkeen arpalippuja suorittamalla viikottain Unibetin asettamia Matsipäivän haasteita.
    - Kampanja on käynnissä jokaisella Mestarien liigan lohkovaiheen kierroksella.
    - Viimeinen lohkovaiheen kierros pelataan keskiviikkona 11. joulukuuta 2019.
  4. Unibet arpoo voittajia jokaisen otteluviikon perjantaina ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti.
  5. Palkintona voittajalle on kaksi VIP-lippua asiakkaan valitsemaan Mestarien liigan otteluun sekä 1 500€ käteistä, jolla asiakas voi maksaa matkustus- ja majoituskuluja reissulla.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan Unibetin kampanjasivuilta.

Palaute