Unibet jakaa livevetoja Veikkausliigaan - toimi heti ja lunasta oma livebetsi talteen!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Veikkausliiga saatiin vihdoin viime viikolla käyntiin, kun ensimmäinen kierros saatiin lopulta pelattua heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Avauskierroksella ei juurikaan yllätyksiä nähty vaan ennalta vahvaksi tiedetyt suosikit, kuten HJK, Ilves, FC Inter sekä KuPS hoitivat kaikki omat ottelunsa.

Veikkausliigan toinen kierros käynnistyi jo tiistaina, mutta keskiviikon aikana ohjelmassa on vielä neljä toisen kierroksen ottelua. Vedonlyöntijättiläisten kruunaamaton kuningas, Unibet haluaa olla mukana täydellä höyryllä juhlistamassa Veikkausliigakauden alkua viivästyksestä huolimatta ja siksi se tarjoaakin kaikille vedonlyöjilleen mahdollisuuden lunastaa 5€ arvoisen livevedon!

Tämän 5€ arvoisen ilmaisen livevedon lunastaminen on todella helppoa, joten katso alta tarkemmat ohjeet ja ryhdy nopeasti toimeen, niin ehdit napata oman livevetosi talteen!

 1. Siirry Unibetin palkitulle vedonlyöntisivustolle alla näkyvän sinisen napin kautta ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä vielä ole.
  - Jos sinulla ei ole vielä tiliä luotuna Unibetilla, niin luo sellainen helposti ja nopeasti.
  - Uutena asiakkaana muista hyödyntää Unibetin uuden asiakkaan edut, joihin kuuluu mm. vedonlyöntibonus sekä paljon muita etuja!
 2. Saat 5 euron ilmaisen livevedon Veikkausliigaan, kun teet pelitilillesi vähintään 10€ suuruisen talletuksen aikavälillä 7.7 kello 11:00 - 9.7 kello 00:59  
  - Ilmaisveto näkyy vetolapullasi, kun valitset jalkapallokohteen Veikkausliigasta. 
  - Voit käyttää ilmaisen livevetosi vapaavalintaisessa Veikkausliigan pelikohteessa.
  - Ilmaisveto on voimassa 13.7 kello 00:59 asti.
  - 5 euron ilmaisvedon panos on panostettava kerralla yhteen pelikohteeseen, et voi jakaa ilmaisvedon panosta useampaan kohteeseen.
  - Ilmaisvedolla saadut voitot eivät sisällä panosta. 
 3. Toimi heti, sillä kampanja on voimassa vain tänään keskiviikkona 8.7.2020!
 4. Onnea betseihin!
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Ilmaisveto-kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Unibetin kampanjasivuilla.

Palaute