Lunasta päivittäiset tarjoukset Unibetin joulukampanjasta!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Joulukuu 2019 on täällä ja se tarkoittaa sitä, että Unibetin mahtava joulukalenteri on tullut julki! Pääsetkin nyt nappaamaan Unibetin joulutarjouksesta päivittäin vedonlyöntibonuksia aina joulukuun 24. päivään saakka. Luvassa on muun muassa talletusbonuksia vedonlyöntiin, ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja ja paljon muita erilaisia veikkaustarjouksia. Jos siis haluat saada kunnolla vastinetta tekemillesi talletuksille päivittäin, kannattaa suunnata Unibetin vedonlyöntisivulle!

Pääset tarkistamaan Unibetin joulukuun bonustarjoukset näppärästi kampanjasivulta Unibetin joulukalenteri -kampanjasta. Sinun tarvitsee ainoastaan avata päivän bonusluukku ja tsekata kyseisen päivän veikkaustarjous. Tarkemmat ohjeet kampanjan osallistumiseen löydät alapuolelta!

  1. Siirry Unibetin verkkosivuille ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä vielä ole.
  2. Suuntaa kampanjasivulle ja avaa Unibetin joulukalenteri -tarjous.
  3. Klikkaa päivittäistä luukkua ja lunasta bonustarjous.
  4. Kampanja on voimassa 1. joulukuuta - 24. joulukuuta.

Sinulla on siis vielä mahdollisuus lunastaa 23 päivän ajan erilaisia vedonlyöntitarjouksia. Jos haluat Unibetin joulutarjouksen lisäksi ottaa osaa muiden vedonlyöntiyhtiöiden joulukalentereihin, pääset tarkastamaan vuoden 2019 joulutarjoukset tästä.

K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Palaute