" " " "" "

Atletico Madrid - Barcelona: 1

Ottelukeskus
2 lokakuu 2021 at 22:00 - Jalkapallo, Espanja - LaLiga
Estadio Wanda Metropolitano    Juan Martínez
1 loka 2021 at 11:29 (Päivitetty 2 loka 2021 at 23:53) 01/10
3
0

Ronald Koemanin ura Barcelonan peräsimessä voi päättyä jo lauantaina

Todennäköisyys (1-X-2): 54-26-20%
Vedon arvo: 104,76%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
Osuma/Ohi: 2-0
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Vahvavireinen puolustava mestari vastaan tuuliajolla oleva jättiläinen. Siinä asetelmat lauantain huippukamppailuun.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Atleticon itseluottamus korkealla viikon UCL-voiton jälkeen
  • Barcelonalla alla shokkitappio Benfican vieraana
  • Ronald Koemanin työpaikka suuren kysymysmerkin alaisena
Kertoimien markkinat kuvaus

Lauantai-illan kamppailu Wanda Metropolitanolla ei välttämättä nouse maalijuhlaksi, mutta isäntien voitosta saatava etu on ehdottomasti panostuksen arvoinen.

La Ligan alkukierrokset ovat tarjonneet yllätyksiä, mutta laajemmin silmänaloin katsottuna startti on ollut etenkin kärkipään osalta pääosin odotettu. Kärjessä porskuttaa Real Madrid ja paikallisvastus, hallitseva mestari Atletico Madrid on taulukossa neljäntenä kerättyään kuudesta ottelustaan 13 pistettä. Barcelonan sijoitus on puolestaan kuudes ja Blaugranan pistesaldo on 12. Tappiota Barcelona ei ole vielä liigaottelussa kokenut.

Edellisellä liigakierroksella nähtiin melkoinen pommi, kun Atletico koki tappion Alavesin vieraana. Tätä ennen Alaves oli hävinnyt kaikki alkukauden ottelunsa. Viikolla Diego Simeonen joukot osoittivat kuitenkin laatunsa ja sitkeytensä, kun matka laadukkaan AC Milanin vieraaksi Mestareiden liigassa toi tullessaan täyden pistepotin. Milan johti ottelua pitkään 1-0, mutta Antoine Griezmann iski kamppailun tasoihin 84. minuutilla ja Luis Suarez paketoi voiton 97. minuutilla. Voitto antoi Atletille taatusti tarvittavaa itseluottamusta, eikä ryhmän laatua tarvitse muutenkaan epäillä. Takapakkia tuli Kieran Trippierin tultua pois kesken pelin, eikä mies pelanne lauantaina.

Barcelonalla oli viikolla ohjelmassaan myös vierasottelun Mestareiden liigassa. Vastassa oli Benfica, joka tunnetaan toki laadukkaana ryhmänä. Silti loppulukemat 3-0 olivat hätkähdyttävä osoitus Barcan haavoittuvuudesta juuri nyt. Joukkueen poissaolijoiden lista on yhä pitkä ja nimekäs, sillä sieltä löytyvät mm. Sergio Aguero, Jordi Alba, Ousmane Dembele sekä Martin Braithwaite. Manageri Ronald Koeman seuraa itsekin ottelua katsomon puolelta toimitsijakiellon vuoksi. 

FC Barcelonan toimintaa on leimannut yleisestikin ottaen alkukauden aikana kurittomuus. Se on pelannut kaikissa kilpailuissa yhteensä kolme vierasottelua, joista saldona on kaksi tasapeliä, yksi tappio sekä punainen kortti jokaisessa kolmessa ottelussa. Barca kykenee kaikesta huolimatta laittamaan kentälle sommitelman, jonka laatu riittää haastamaan kenet tahansa. Juuri tällä hetkellä ryhmä on kuitenkin kaukana parhaastaan, eikä matka Wanda Metropolitanolle ole haasteena sieltä helpoimmasta päästä. Isäntien saama kerroin on selkeästi yläkanttiin ja sitä ostetaan panostasolla 5/10. Ottelu pelataan 2.10. klo 22.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute