Bosnia-Hertsegovina - Suomi: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
13 marraskuu 2021 at 16:00 - Jalkapallo, World Cup
Bilino Polje Stadium    Michael Oliver
12 marras 2021 at 13:56 (Päivitetty 13 marras 2021 at 17:57) 12/11
7
0

Bosnia-Hertsegovinan ja Suomen kohtaamisesta muodostuu avoin kamppailu

Todennäköisyys (yli-alle): 45-55%
Vedon arvo: 104,85%
Pelattavissa kertoimiin: 2,22
Osuma/Ohi: 1-3
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Huikean tiukassa D-lohkossa Suomen on käytännössä pakko voittaa lauantain vaikea vierasottelu
Vihjeen puolesta puhuu
  • Edellisessä keskinäisessä tasapeli lukemin 2-2
  • Kumpikin tarvitsee voiton pitääkseen elossa unelman kisapaikasta
  • Kummallakin ryhmällä yksilötaitoa luoda maaliodottamaa pelin avautuessa
Kertoimien markkinat kuvaus

Lauantain ottelun yli 2,5 maalin kerroin on tullut alas alkuviikon kovista, lähes 2,4 lukemissa olleista kertoimista. 2,33 kelpaa kuitenkin erinomaisesti pelivalinnaksi.

Vuoden 2022 jalkapallon MM-kisojen karsintalohko D huipentuu muiden lohkojen tavoin meneillään olevan maaottelutauon aikana. Lähtökohdat ovat enemmän kuin kutkuttavat, sillä tasapelien sävyttämän lohkon sisällä erot ovat minimaalisia. Jatkokarsintapaikalla olevalla Ukrainalla on jäljellä yksi ottelu ja pisteitä sillä on kasassa yhdeksän. Suomi seuraa pisteen päässä, mutta Huuhkajilla on jäljellä kaksi kamppailua. Pisteen päässä Suomesta vaanii puolestaan lauantain vastus Bosnia-Hertsegovina, jonka viimeinen ottelu karsinnoissa on tulevan viikon tiistaina Ukrainan isäntänä. 

Suomen osalta tilanne on lauantaina se, että kohtalaisista asemista huolimatta voitto lienee ainoa kisatoiveet elossa pitävä optio. Viimeisessä kamppailussa vastaan asettuu näet lohkokärki Ranska ja pisteiden saaminen hallitsevalta maailmanmestarilta ei liene asia, jonka varaan Markku Kanervan kannattaa laskea. Täten lauantain ottelu asettuu painoarvoltaan valtavaksi, sillä voitto asettaisi Huuhkajat mainioon asemaan ja monilta osin jopa pyyhkisi pois karvaan Ukraina-kotitappion jälkiä.

Myös Bosnia-Hertsegovinan kompastuskiveksi ovat muodostumassa tasapelit. Ivaylo Petevin joukot ovat pelanneet kuudesta ottelustaan tasan peräti neljä. Tähän mennessä ainoa voitto irtosi lokakuussa Kazakstania vastaan, kun taas ainoa tappio tuli kotona Ranskaa vastaan lukemin 0-1. Joukkueen laadusta kertoo jotain se, että syyskuussa se onnistui raapimaan tasapelin Ranskan vieraana. Joukkueen ykköspyssy Edin Dzekon pelikunto on epävarmalla tolalla, sillä miehen seurajoukkue Inter Milan vahvisti Dzekon saaneen lihasvamman ennen tauon alkua ja pelaaminen varmistuu vasta tarkempien tutkimusten jälkeen. Sen sijaan merkittävä plussa on Miralem Pjanicin paluu isäntien keskikentälle. 

Suomen puolustuspään poissaolot lisäävät osaltaan maaliodottamaa. Alakertaan saadaan toki edelleen luotua mukiinmenevä miehitys ja ennen muuta etukäteen näyttäisi, että hyökkäyspään optiot ovat käytettävissä jokseenkin täysimääräisesti. Lod, Pukki, Pohjanpalo sekä ehkäpä vielä Nissilä tuettuna Kamaralla antaisi Huuhkajille erinomaisen mahdollisuuden luoda vaarallisia tilanteita isäntien maalille. Maali suuntaan tai toiseen avauspuoliajalla pakottaisi peliä auki ja yli 2,5 maalin saamaa kerrointa 2,33 ostetaankin tällä kertaa panoskoolla 5,5/10.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute