" " " "" "

AFC Bournemouth - Burnley: (AH: -0,25) 2

Ottelukeskus
6 huhtikuu 2019 at 17:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Vitality Stadium    Martin Atkinson
1 huhti 2019 at 18:22 (Päivitetty 6 huhti 2019 at 18:54) 01/04
4
0
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 43-29-28%
Vedon arvo: 102,90%
Pelattavissa kertoimiin: 2,01
Osuma/Ohi: 1-3
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet

Kotijoukkue saattanee joutua poikkeamaan tässä ottelussa suosimastaan pelisapluunasta, kun taasen Burnley pääsee pelaamaan vieraskentällä tasan tarkkaan niillä vahvuuksilla, joilla se haluaa - eli tiiviisti matalalta puolustaen. Bournemouth on toki ollut vahva kotijoukkue tällä kaudella, mutta sarjapaikkansa puolesta pelaavat vieraat ovat esiintyneet vahvoin ottein kuluvan vuoden puolella.

Kaikkinensa Burnleyllä onkin tässä ottelussa paljon enemmän pelissä.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Bournemouthin voi odottaa ottavan peli haltuun pallonhallinnan kautta kotikenttänsä puitteissa, vaikka vastahyökkäyksillä pelaaminen onkin joukkueen eniten suosima pelityyli.
 • Näin ollen Bournemouth joutuukin pois mukavuusalueeltaan, kun taasen Burnley pääsee vetäytymällä luottamaan juuri niihin tukipilareihin, joilla se on parhaat tuloksensa tehnyt.
 • Burnley on taistellut mallikkaasti viime aikoina, ja tulokset ovat puhuneet puolestaan. Vuodenvaihteen jälkeen joukkue onkin maaliodottamia (xG) mitatessa jopa koko sarjan viides.
 • Bournemouthin paikka sarjataulukon keskikastissa on siinä määrin sementoitunut, eikä voitettavaa tai hävittävää sinällään ottelussa ole. Burnley tappelee taasen edelleen sarjapaikkansa puolesta juuri putoamisrajan yläpuolla.
 • Burnley voitti joukkueiden aiemman kohtaamisen tällä kaudella peräti maalein 4-0.
 • Yleisesti ottaen Bournemouth onkin ollut varsin mielekäs vastustaja Burnleylle, sillä Burnley on voittanut näiden joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta kolme.
  • Näissä viimeisessä viidessä ottelussa molemmilla joukkueilla on ollut vieläpä samat managerit taustoilla.
 • Burnley saa otteluun takaisin keskikenttäpelurinsa Jóhann Berg Guðmundssonin, joka pelasi viime kierroksella Wolvesia vastaan jo matsin viimeiset minuutit.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Bournemouth on ollut tällä kaudella vahva joukkue Vitality Stadiumilla, ja se onkin kerännyt kotiviheriöltään kahdeksanneksi eniten pisteitä koko Valioliigassa.
 • Bournemouthilta löytyy toki monia nopeita ja haastamaan kykeneviä pelaajia, jotka pystyvät haavoittamaan Burnleyn tiivistä puolustusnippua ottelussa.
 • Callum Wilson on palautunut Bournemouthin hyökkäyksessä takaisin huippukuntoon loukkaantumisensa jälkeen, ja hän onkin näyttänyt paluunsa jälkeen vaaralliselta joukkueen kärjessä.
 • Puhtaasti paperilla verrattuna Bournemouth on pelaajistoltaan laadukkaampi nippu.
 • Dan Gosling teki viime kierroksella paluun Bournemouthin keskikentälle loukkaantumisensa jälkeen. Hän onkin tässä palapelissä tärkeä lenkki, etenkin kun Andrew Surman on sivussa.
 • Kumpikin joukkue on ollut tällä kaudella parempia kotonaan kuin vieraissa, mikä antaa ottelussa oman etulyöntiasemansa juuri isännille.

Kertoimet:

Markkinatoppi löytyy vihjeen osoittamalle pelivalinnalle Unibetilta, 888Sportilta ja Pinnaclelta, joista jokaisella kerroin on kohteelle toistaiseksi 2.08 -tasolla. Valueta löytyy kertoimien suhteen valinnalle toki myös Bet365:ltä ja ComeOnilta 2.02 -lukemilla.

Kyseisessä AH -0,25 -linjalla kertoimet olivat pelikohteen avautuessa vielä 2.15 -tasolla, joten laskua on tullut, mutta valtaosa tästä laskusta syntyi käytännössä heti kohteen aukeamisen jälkeen. Nyttemmin kertoimet ovatkin olleet suhteellisen stabiilina jo päältä viikon verran, joten tällä nopealle alkumuutokselle ei tarvitse isosti painoarvoa analyysissä antaa. 

Esittämäämme todennäköisyysjakaumaan perustuen vedolle lyötyy valueta myös puhtaan X-markin kautta, NordicBetin, Betsafen ja Betssonin 3.65 -kertoimen kautta, mikäli suosit agressiivisempia pelivalintoja.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolijat:

Burnleyn leiristä ei löydy uusia poissaoloja, joten se pääsee lähtemään otteluun jotakuinkin parhaalla mahdollisella pelaajistollaan. Guðmundsson teki paluun Burnleyn kokoonpanoon viime kierroksella, kun hänet vaihdettiin kentälle Wolvesia vastaan viimeisten minuuttien ajaksi. Islantilaispelaaja oli tuota ennen saanut lievän jalkavamman maajoukkuetauolla.

Bournemouthin puolella on taasen useitakin nimiä loukkaantuneiden kirjoissa pitkäaikaispotilaina, joten yksikään näistä ei ole niin sanotusti "uusi poissaolo". Näin ollen myös Bournemouth pääsee lähtemään otteluun vahvalla pelaajistollaan, eikä sen tarvitse ruuvata kokoonpanoaan uusiksi tuoreiden loukkaantumisten tai pelikieltojen vuoksi.

 • Parhaat veikkausbonukset
 • UnibetTV
 • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute