mainos

Britannia - Suomi: (AH: -4,5) 2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
20 toukokuu 2022 at 16:20 - Jääkiekko, World Championships
19 touko 2022 at 23:58 (Päivitetty 10 kesä 2022 at 13:41) 19/05
10
0

Leijonien NHL-vahvistusten sisäänajo tapahtuu maalikimaran merkeissä

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 35-0-65%
Vedon arvo: 104,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,54
Bethard Lyö vetoa nyt: Bethard
Valtava tasoero, rasitusero ja Leijonien tuoreet vahvistukset. Siinä Suomen murskavoiton avaimet perjantai-iltapäivänä.

Iso-Britannia - Suomi on ottelu, joka herättää kotikatsomossa kenties vähiten minkäänlaisia tuntemuksia kaikista Leijonien MM-alkulohkon matseista. Suomen materiaaliylivoima on valtava, sillä vastustajan miehistö koostuu lähinnä saarivaltakunnan omien seurajoukkueiden pelaajista. Käytännössä ainoastaan Tshekin liigassa leipänsä tienaava maalivahti Ben Bowns edustaa kansainvälistä väriä, eikä Bownsinkaan taival ole ollut helppo tämän kevään kisoissa. Ruotsi laukoi miehen taakse peräti viisi maalia ensimmäisessä erässä, jonka jälkeen päävalmentaja Peter Russell näki parhaimmaksi vaihtaa veräjänvartijaa. Tämän jälkeen maalia on vartioinut Belfast Giantsia seurajoukkuetasolla edustava Jackson Whistle, vieläpä varsin mainiolla menestyksellä. Ruotsi ja USA saivat näet miehen taakse viidessä erässä vain neljä maalia. 

Perjantaina kaukaloon tulee ärsytetty Leijonat ja vaikka tasoero on valtava, myöskään motivaatio-ongelmia ei ole. USA-pelin väsyttämä Iso-Britannia tulee olemaan telineissä heti alusta saakka, sillä Jukka Jalosen poppoo haluaa päästä takaisin tekemisen ytimeen. Esitys Ruotsia vastaan ei ollut heikko, vaikka tappio voittolaukauskilpailussa tulikin. Ottelu osoitti kuitenkin, että Suomella riittää tekemistä ja tuota projektia lähdetään viemään eteenpäin otteita terävöittämällä. Suomi saa viikonloppuna käyttöönsä myös lisää puolustuspään huippuosaamista, kun Miro Heiskanen pelannee jo perjantaina ja toinen Dallas Starsin puolustaja, Esa Lindell tulee myös peliin. Näiden kahden tähtivahvistuksen myötä Suomen alakerta on todella pelintekovoimainen, mutta myös puolustuspään puolustuspelissä erittäin vahva.

Suomi käy kokoonpanosta riippumatta perjantaina päälle kuin yleinen syyttäjä alusta alkaen. Iso-Britannia saa Suomen kohtaamisen jälkeen lepopäivän, jonka jälkeen se kohtaa päävastustajansa Latvian sekä Itävallan. A-sarjan paikan säilyttämisen kannalta nuo ottelut ovat päätähtäin, perjantain ärsytetty isäntä saa mennä menojaan. Suomi ottaa kuskin paikan, takoo tarvittavat tehot tauluun hyvissä ajoin ja siirtyy turnauksessa eteenpäin. Voittomarginaali voi revetä alkuvaiheen hurjastelun jälkeen suureksikin ja vastuuta jaetaan, mutta tasoitusvedon kannalta se ei aiheuta huolta.

Perusteltu vetovihje otteluun Iso-Britannia vs Suomi on Suomi -4,5 eli Leijonien vähintään viiden maalin voitto. Panostasoksi vetovihjeeseen asetetaan 4/10.

  • Huippuluokan veikkausbonus
  • Loistavat kertoimet ja kohdevalikoima
  • Upea sivustokokonaisuus

Kommentit

Palaute