" " " "" "

Cincinnati Bengals - Green Bay Packers: (AH: -2,5) 2

10 lokakuu 2021 at 20:00 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
Paul Brown Stadium
8 loka 2021 at 15:21 08/10
1
0

Vahvan startin kauteen saanut nuori Bengals joutuu taipumaan vieraiden laadun ja kokemuksen edessä.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 43-0-57%
Vedon arvo: 104,88%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Hallitseva MVP Aaron Rodgers vastaan Bengalsin suuri toivo Joe Burrow. Kaksi eri kohdissa kehitysprosessia olevaa joukkuetta, jotka ovat saaneet mainion vauhdin päälle. Sunnuntain ottelu on kiehtova, mutta kokemus on vahvoilla.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Packersilla kolme voittoa peräjälkeen
  • Bengalsin otteet vielä epätasaisia
  • Isänniltä pelikunnon osalta epävarmoja avainpelaajia
Kertoimien markkinat kuvaus

Bengalsin alkukauden voitot ovat tasoittaneet kerroinasetelmaa, mutta asetettaessa kontekstiin vastustajien senhetkinen taso sekä Packersin laatu, vieraiden voitto vähintään kolmella pisteellä pitää sisällään reilusti ilmaa.

Toivo on palannut Cincinnatiin. Joe Burrow on palannut vaikeasta polvivammastaan upealla tavalla ja yhteinen sävel tämän kauden draftin ykköskierroksen varauksen, samassa collegessa pelanneen Ja'Marr Chasen kanssa on löytynyt välittömästi. Bengalsin runko on muutenkin kasvamassa hyvään suuntaan, sillä sekä hyökkäyksen pelintekijät että puolustus alkavat olla koko liigan mittakaavassa uskottavalla tasolla. Hyökkäyksen linja vuotaa vielä pahasti, mutta tähän epäkohtaan puututaan varmasti lähitulevaisuudessa.

Siinä missä Bengals on nuori ja nouseva haastaja, Packers on jatkuva mestarikandidaatti. Kaudet ovat päättyneet kovin usein konferenssin mestaruusotteluun, mutta täytyy muistaa joukkueen napanneen viime kaudella konferenssinsa parhaan kirjauksen runkosarjassa. Pelinrakentaja Aaron Rodgers näytti myös miehen jo menneen talven lumiksi julistaneille hauista ja nappasi koko liigan MVP-palkinnon. Tällä kaudella Packers aloitti karmealla esityksellä, kun Saints kyykytti sitä kotonaan peräti 38-3. Tämän jälkeen joukkue on noussut omalle tasolleen ottaen kolme voittoa peräjälkeen ja saapuu myös Cincinnatiin ehdottomana ennakkosuosikkina. 

Ottelusta voi hyvinkin tulla myös pisteidentekokilpailu, etenkin jos joukkueiden keskushyökkääjistä toinen tai molemmat eivät pysty pelaamaan. Niin Bengalsin Joe Mixon kuin Packersin Aaron Joneskin kuuluvat sarjan kärkipään pelaajiin pelipaikallaan, mutta kummankin osalta pelikunto on vielä epävarmalla tolalla. Kumpaakin vaivaa nilkkavamma, mutta miehet parsittaneen vähintään jonkinlaiseen pelikuntoon. Hetken aikaa olkapäävaivan vuoksi sivussa ollut Bengalsin tärkeimpiin pelaajiin kuuluva ulompi laitahyökkääjä Tee Higgins on palaamassa sunnuntaina kokoonpanoon, joskaan myöskään tästä ei ole vielä varmuutta. 

Sekä Burrow että Rodgers kykenevät takomaan taululle pistelukemat, joiden turvin mennään heilahtamalla overin pisterajan yli. Suurin arvo löytyy kuitenkin vieraiden voitosta, johon riittää vaikkapa potkumaalin voitto pelin loppuhetkillä tai jatkoajalla. Packers -2,5 saa erinomaista arvoa ja sitä napataan kupongille panoskoolla 6/10.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute