mainos

Vihjeet & kertoimet : Detroit Lions - Buffalo Bills: (AH: +10,5 Pisteet) 1

24 marraskuu 2022 at 19:30 - Am. Jalkapallo, USA - NFL
Ford Field
24 marras 2022 at 18:31 24/11
4
0

Lions tasaisessa väännössä perinneottelussa

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 59-0-41%
Vedon arvo: 108,15%
Pelattavissa kertoimiin: 1,69
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Detroit Lions vs Buffalo Bills!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Billsin puolustuksessa loukkaantumisia
  • Lionsin projekti on vahvassa nosteessa
  • Kotietu tasoittaa altavastaajan asemaa
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina nojaa joukkueiden terveiden kokoonpanojen perustasoon. Tähän ei kuitenkaan voi liikaa tuijottaa, sillä Billsillä on merkittäviä poissaoloja.

Kiitospäivän perinteiset NFL-ottelut alkavat tutusti Detroitista, jossa nähdään tällä kertaa vieraana eräs sarjan suurimmista mestarisuosikeista, Buffalo Bills. Vieraiden kausi alkoi erittäin vahvasti ja joukkue kuuluu yhä ehdottomaan eliittiin, mutta loukkaantumiset ovat syöneet Billsin peliä valtavasti. All Pro -tason avainmiehistä on koko kauden mittakaavassa ollut pois pelistä joko samanaikaisesti, koko kauden tai osan aikaa jopa neljä pelaajaa. Tämä on näkynyt lisääntyneenä paineena hyökkäyksen harteilla, mutta joukkueen uhka pallon kanssa on yksinkertaisesti valtava. Vaikka pelinrakentaja Josh Allen on pelannut käsivaivan kanssa, mikään miehen pelissä ei varsinaisesti kerro siitä. Hyökkäys tulee takomaan myös Detroitin heikkoa, joskin otteitaan parantanutta puolustusta vastaan oletettavasti suuren määrän pisteitä ja tätä kautta myös piste-eron repsahtaminen on perusteltua.

Lions tulee kotiotteluunsa kolmen ottelun voittoputkessa, jälleenrakennusprojekti näyttää positiivisemmalta kuin vuosiin ja uudet nuoret tähdet Amon-Ra St. Brownin johdolla ovat ottamassa paikkansa. Joukkueen hyökkäys on ollut erittäin positiivinen ilmestys ja pelinrakentaja Jared Goff on tehnyt kotiotteluissa hyvää jälkeä eräänlaisena game managerina. Billsin ongelmat kulmapuolustajien ja yleensä ottaen heittoa vastaan enimmäkseen puolustavien pelipaikkojen suhteen ovat näkyneet viime viikkoina ja tämä avaa Goffille mahdollisuuden avata peliä myös heiton kautta. Ei olisi minkään valtakunnan yllätys, mikäli kotijoukkue laittaisi kautensa vaikeimpia aikoja elävät vieraat aidosti ahtaalle ja veisi ottelua tiukoissa pistelukemissa pitkälle viimeiselle neljännekselle. Koska lajin luonteeseen kuuluu myös se, että ottelun loppuvaiheissa kelloa lähinnä kulutetaan pois lisäpisteiden tekemisen sijaan, Lionsin saama kaksinumeroinen etumatka tuntuu todella kovalta.

Perustasoero on ilman muuta olemassa vieraiden eduksi, mutta tasoitus on liian suuri. Perusteltu vetovihje otteluun Detroit Lions - Buffalo Bills on Lions +10,5 pistettä ja panoskoko 8/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute