Espanja - Ruotsi: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
14 marraskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, World Cup
Estadio de La Cartuja    Felix Brych
12 marras 2021 at 15:15 (Päivitetty 14 marras 2021 at 23:38) 12/11
6
0

Espanja ja Ruotsi vääntävät suorasta MM-kisapaikasta sunnuntai-iltana

Todennäköisyys (yli-alle): 51-49%
Vedon arvo: 107,10%
Pelattavissa kertoimiin: 1,96
Osuma/Ohi: 1-0
Betsafe Lyö vetoa nyt: Betsafe
Ruotsin yllätystappio Georgiassa nostaa sunnuntai-illan jännitysnäytelmän arvoa entisestään.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Ruotsin on pakko voittaa saadakseen suoran kisapaikan
  • Joukkueiden kohtaaminen Tukholmassa päättyi 2-1
  • Ruotsin tilanne avaa peliä todella merkittävästi
Kertoimien markkinat kuvaus

Sunnuntai-illan lähtökohdat huomioon ottaen yli 2,5 maalista tarjottava kerroin 2,1 on upea tarjous, johon tartutaan kiinni kaksin käsin.

Voitettuaan Espanjan kotonaan syyskuun alussa, Ruotsilla oli todella vahva ote jalkapallon MM-karsintojen B-lohkon kärkisijasta. Kahden pisteen etumatka ei toki takaa vielä mitään, mutta päätöskamppailun odottaessa nimenomaan kahden pisteen päässä vaanivan Espanjan kotistadionilla Sevillassa, mahdollisuus varmistaa suora kisapaikka tasapelillä olisi ollut houkutteleva optio. Torstaina Ruotsi kuitenkin konttasi huolella, kun Georgia kyykytti Janne Andersonin miehistöä kotonaan lukemin 2-0. Näin etulyöntiasema siirtyi Espanjalle, joka johtaa lohkoa pisteen erolla ennen sunnuntain mittelöä.

Joukkueet ovat varmistaneet lohkon sijat 1 ja 2, joten pelin henki on selvä: Ruotsi ei tee tasapelillä yhtään mitään. Tämä ei luonnollisestikaan tarkoita sitä, että vieraat lähtisivät hakemaan voittoa urku auki heti alusta asti, mutta jossain vaiheessa asetuksia on säädettävä hyökkäysvoittoisempaan suuntaan. Zlatan Ibrahimovicin ja Alexander Isakin johdolla länsinaapuri kykenee luomaan jos jonkinlaisia variaatioita hyökkäyspäässä, niin juonikkaista ja liukkaista pelureista on koko jalkapallomaailman mittakaavassa kyse.

Espanjan ohjelmaan ovat mahtuneet viime aikoina MM-karsintojen lisäksi myös Kansojen liigan ottelut. Italia kaatui lokakuussa vieraissa komeasti lukemin 1-2, mutta vastaavasti Ranska onnistui heti perään ryöstämään kolme pistettä Espanjasta samoin loppulukemin. Luis Enriquen miehistö ottaa takuulla sunnuntain lähtöasetelmat vastaan enemmän kuin mielellään, joskin Espanja olisi toki suuri ennakkosuosikki joka tapauksessa. Jos Ruotsi joutuu avaamaan pakkaansa tai tekemään hyökkäyspainotteisia vaihtoja, löytyy La Rojan riveistä valtava määrä variaatioita vastaamaan maalintekokilpailuun. 

Normaalioloissa Espanjan ja Ruotsin välinen ottelu ei olisi maaliodottamaltaan järin korkea, mutta lähtötilanne muuttaa asiaa radikaalisti. Repeämisen vaara on suuri ja tarjottu kerroin niin upea, että siihen tartutaan kiinni kaiken kaikkiaan 8/10 panoksella.

  • Hyvät vedonlyöntibonukset & kampanjat
  • Toimii kuin unelma
  • Live-streamit katsottavissa

Kommentit

Palaute