" " " "" "

Fenerbahce - HJK: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ei

Ottelukeskus
19 elokuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Europa League
Sukru Saracoglu Stadi
18 elo 2021 at 13:05 (Päivitetty 19 elo 2021 at 23:40) 18/08
11
0

HJK matkaa Eurooppa-liigan karsintojen avausotteluun nimivahvan turkkilaisjätti Fenerbahcen vieraaksi

Mahdollisuus: 61%
Vedon arvo: 103,70%
Pelattavissa kertoimiin: 1,64
Osuma/Ohi: 1-0
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Pystyykö Klubi rokottamaan isäntien tiiviisti uuden managerin alaisuudessa aloittanutta alakertaa?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Fenerbahce uuden managerinsa alaisuudessa vielä tappioton
  • Fenerbahcen neljässä edellisessä UEL-kotiottelussa vastustaja jäänyt maaleitta
  • HJK joutuu materiaaliylivoiman edessä puolustuskannalle
Kertoimien markkinat kuvaus

Mallikkaasti eurokentillä esiintynyt HJK on kovan tehtävän edessä Istanbulin torstai-illassa. 0-0 olisi huikea onnistuminen ja niukka tappiokin antaisi mahdollisuudet kotiotteluun. BTTS No maksaa oivallisesti.

Jo neljännen vastustajansa eurokentillä tänä kesänä kohtaava HJK onnistui selättämään viime kierroksella Neftchi Bakun. Palkkiona tästä on eurojätti Fenerbahcen kohtaaminen otteluparin voittajan edetessä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Fenerbahce eteni kyseiseen karsintavaiheeseen suoraan sarjasijoituksena perusteella ja Sari Kanalyarin uudella managerilla, Vitor Pereiralla on käytössään ylivertainen materiaali. Vaikka Turkin liiga on vasta alkumetreillä ja isäntien pelituntuma täten vielä vajaa, Fenerbahcen suurin tähti Mesut Özil näytti heti sarja-avauksessa olevansa valmis viemään joukkueen eurokentille. Kapteeniksi nimitetty Özil laukoi ottelun ainoan maalin ja saa hyökkäykseen avuksi mm. toisen Valioliigasta tutun nimen, Aston Villasta siirtyneen Mbwana Samattan. Fenerbahce täydensi alakertaansa myös mm. toppari Steven Caulkerilla, joten joukkueen 3-4-3 on potentiaaliltaan eurooppalaisittainkin vahvaa tasoa. 

HJK on ollut tiivis ja viihdyttävä, eikä Toni Koskelan miehistö ole vailla mahdollisuuksia myöskään tässä otteluparissa. On selvää, että Klubin alakerta tulee ottamaan vastaan paljon painetta ja Tim Sparvin sekä Daniel O'Shaughnessyn kansainvälinen kokemus nousee arvoon arvaamattomaan. Vaikka HJK onkin onnistunut maalinteossa vieraskentillä upealla tavalla edellisillä kierroksilla, nyt rima nousee erittäin korkealle eikä isku iskusta -malli ole vieraiden kannalta edullinen. On selvää, ettei HJK myöskään voi vain maata matalassa blokissa odottaen Özilin ja kumppaneiden iskuja, mutta ottelun pitäminen vähämaalisena, kontraaminen ja erikoistilanteet ovat vieraiden parhaat aseet. 0-0 olisi upea tulos, eikä maalin tai edes kahden tappio veisi haaveita jatkopaikasta. Paremmalla pelituntumalla otteluun tuleva HJK on parempi ryhmä kuin Turkissa oletetaan, mutta BTTS No maksaa markkinoilla mainiosti. Sitä ostetaan panostasolla 3/10.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute